Det börjar verka kärlek banne mig.

Jo. Kärlek har jag mycket av. När man ligger på en trottoar mitt i Eslöv ( nu ligger Jos och sjunger "Far jag kan inte få upp min kokosnöt" bredvid mig) och pratar med Suzie och Tomas känner man hur mycket kärlek man faktiskt har i sitt liv. När My sen kommer förbi och bjuder in oss på efterfest i sin magnifika lya blir man nästan ännu mer lycklig än tidigare. Finfina My.

Rebecca skrek och kramades och pussades i en salig blandning ikväll och världens finaste Frida var som vanligt överallt och ingenstans. Det åts mos med rostad lök och vitlökssås, det tändes bengaler mitt i natten och det fanns en mjuk men hård Tomas att sova på. Suzie fick tända en egen bengal och sen kunde hon inte se något på resten av efterfestnatten nästan. Det sjungs om Malmö högt och stolt, Marcus, Sami och Tomas står upp så fort klacken på tvn gjorde det. Vi himlade med ögonen men kände kärleken.
 Kommer hem till en säng där det redan ligger ett kärlekspar. Funderar på att låta dom ligga där eftersom min säng inte har sett röken av kärlek på länge men sen tänker jag att om det ska vara någon riktig löööv i min säng ska det fan vara producerat av mig. Jag körde upp dom och in med dom på Jos rum. Det var faktiskt hennes vänner. Men då hade hon ingen sovplats kvar. Så nu ligger hon här bredvid mig istället. Klockan är tio över fem och det kan vara dags att sova. (Egentligen är hon tio över sex men nu har vi ställt bak klockorna om ni inte är lika uppdaterade som mig)

Mycket fina filmer och bilder från kvällen kommer förövrigt publiceras på vårt älskade facebook inom kort.

Jag borde vara glad men nej. Det går inte.

Jag kommer hem efter en jobbig dag med högskoleprov. Pussar på mina fina sambos och springer in på mitt rum för att titta om facit kommit upp på hemsidan än. Själv tyckte jag att provet inte gick sådär superbra, men man vet aldrig ju.

Facit kommer upp vid 17 och jag rättar snabbare än kvickt med hjälp av Frida. OMG! 99 av 122 rätt. Det var inte fy skam. Trodde jag.

Det visade sig att jag hade missat att räkna med felen på ordförståelsen. Jävla jävla fan. Så ni kan ju dra bort 10 poäng på det där första så har ni min poäng. Fuck fuck fuck och fitta och kuk och helvetes jävla bajs och alla andra hemska och äckliga ord man kan komma på.

Kan ni ens tänka er att först bli överlycklig över att ha fått typ 1.7-1.8 till att behöva inse att man antagligen har ungefär 1.5 vilket är ett steg tillbaka från mitt förra resultat? Nej. Det kan ni inte. Ni kan iallfall inte förstå hur pass mycket det påverkar mig.

Ikväll ska jag dränka mina sorger. Helvetes jävla fan.

Högskoleprov.

Om en halvtimme sitter jag i salen och ska börja skriva. Åhh. Suck. Kan jag inte bara nöja mig med 1.6 och sova vidare??
Jag sov absolut noll inatt. Det börjar bli ett problem. Om jag vet att jag ska upp tidigt så finns det inget som kan få mig att somna, men om jag är ledig dagen efter så kan jag somna vid typ 22-23 tiden. Fan alltså.

Frida, världens finaste sambo, ska köra mig till provet för det är kallt ute! Hon ska till Nova sen också, så jag drar inte upp henne i onödan. Bara lite eftersom jag väckte henne halv åtta då jag trodde att provet började åtta. Sooolly.

Nu ska jag äta en grov macka tror jag. Bantningen går bra! Feeling gooooood.

Kindpussar vs. kramar

När jag kom hem från jobbet idag möttes jag av ett msnfönster där det stod "Sen när gillar inte du kramar?".

Jag har länge försökt och försöker fortfarande införa kindpussar i mitt umgänge eftersom det känns varmare och inte så hemskt bökigt. Tänk själv så många gånger du har trasslat in dig i väskor och påsar och grejer när du ska krama alla du träffar på stan? En lätt puss på antingen en eller båda kinderna tycker jag är ett alldeles utmärkt alternativ.

Så, min kära AngelicoFantastico, nöjd med svaret? ;)

Btw. Jag saknar Struppi och Sickan (AngelicoFantastico) av hela mitt hjärta. Min gymnasietid hade inte varit någonting utan er. Kom tillbaka in i mitt liv ffs.


Ikväll ska vi träna Afro Powerdance igen. Yeah! Jag hänger på Katrin Schulman i hennes bantning. Nu ska det tappas kilo som aldrig förr!

Nej, mot ÖB med Suzie och köpa färg!

Jag vet, jag vet. Jag ska bättra mig.

Nu har det gått flera dagar sen jag bloggade sist. Vad har tagit åt mig? Jag älskar ju min blogg.
Jag ser iofs anledningen i min kalender. Usch och fy vad dagarna har varit fyllda på sistonde. Träningen och det nya jobbet tar stor plats och pluggandet inför högskoleprovet gör ju sitt lilla till att fylla upp den allra sista tiden som jag kunde bloggat på. Men nu tar jag en paus! Och därmed basta!

I fredags åkte jag in till Lund och träffade Frida för att shoppa smuts till maskeraden. Haha, shoppa smuts. Men det var faktiskt precis vad vi gjorde. Panduro hade svart kroppsfärg och det fungerade alldeles utmärkt som brandmanssmuts.

Jag inhandlade en ny bh på Change också. Jag vet inte hur det här kommer uppfattas och jag bryr mig inte nämnvärt heller. Det är något som förbluffade mig fullständigt.
Jag har alltid haft stora bröst. Sen dom började puta ut där under mimmitröjan i fyran-femman så har dom växt ohejdat. På senaste tiden har jag haft bh:ar som har varit mellan 80 E och 80 F.
Döm min förvåning när tjejen i butiken med fransk brytning säger "Nej nej nej, du inte har den storleken, här ska du se, den kommer sitta jääättebra på dig!" Hoppsan hejsan, här har vi en vit bh i 75 H. Vad är H överhuvudtaget liksom? Det låter ju inte som en storlek ens. Fan alltså. Jag får ta tag i det här att förminska dom snarast. Det här börjar gå överstyr.

Träningen går för övrigt bra. Jag har världens hosta just nu bara, men på torsdag ska det dansas afrikansk powerdance igen! :D Det var helt otroligt roligt sist, man hänger och svänger med håret (som helst ska vara utsläppt hela passet) och stampar i golvet och gräver med rumpan.
Eftersom jag jobbar så olika tider har jag satt upp ett schema på min träning som jag ska gå på varje gång jag inte måste jobba.
Måndag; Yoga
Tisdag/Onsdag; Styrka
Torsdag; Afro Powerdance
Lördag; Spinning

Lördag var maskerad och herrejävlar vad det var roligt! Vi hade två Turtles där, bröderna Fluff, blottare, Pippi Långstrump, ett skelett, hippies, flygvärdinnor, Tommy Lee och självklart tre underbart snygga brandmän i form av mig, Frida och Tessan. 100 pers var bjudna, så där var väldigt många fler roliga outfits. Om ni har facebook (vilket nästan alla internetanänvändande människor har nu för tiden) så finns där en massa foton överallt. ;)

Caster och Micke hade dock den bästa tanken bakom sin outfit, (mest lik originalet också dessutom) även om det kanske inte är meningen att man ska förklara det hela tiden? ;) Fear and loathing in Las Vegas mina damer och herrar!

image27

10 min på mig att författa ett inlägg..

Jag har gått och längtat efter att ha minst en timme i ensamhet med min dator, men efter att ha tittat på dagsplaneringen för dem följande dagarna ser jag att det är stört omöjligt.

Igår vad jag och Frida på AfroPowerDance. Galet roligt och jobbigt! Känner det i hela kroppen idag och eftersom man använder muskelgrupper man knappt trodde fanns så vet man inte riktigt vart smärtan sitter. :P
Styrketränade med Suzie i onsdags och det ska göras om varje onsdag också. Jag börjar komma igång med min viktnedgång känner jag! Äter mer hälsosamt, har skurit ner på öldrickandet och godis och chips är numera ett minne blott.
3 kg är borta, 12 to go.

Läser Carolina och Alex bok. Nu mer än någonsin känner jag hur lik jag är Carolina. Det är en känsla jag har haft sen jag såg henne skutta omkring i BigBrotherhuset och jag helt enkelt visste att det var mer bakom det där blonda håret än bara ännu en dum bimbo. Alex Schulman skriver självklart bäst av dom båda men man kan nästan höra hur Carolinas härliga röst säger allt det hon skriver eftersom hon använder ett så sprudlande språk. :D

Nu ska jag till farbror polisen och vittna om en misshandel jag hade oturen att bevittna för ett tag sen. Roligt värre.

För Storgatan 4 is the Place with a capital P.

Frida står i köket och fixar mackor, vi ska sitta vid tvn och kolla på Vänner som vi gör nästan varje kväll när vi har kommit hem från jobbet. Vi ropar lite saker som har hänt under dagen till varandra och jag blir otålig och vill sätta igång dvdn.

Frida: Neeej, sätt inte igång Vänner innan jag har fixat mina mackor! Jag tittar aldrig utan dig ju!
Jag: Frida. Nu börjar det här bli sorgligt. Vi borde skaffa oss ett liv.
Frida: Jag tycker att vi ska skaffa Walkie-Talkies!
Jag: Walkie-Talkies? För det gör att vi får ett liv?
Frida: Det är ganska mycket motsatsen till ett liv va?
Jag: Ja.. Det är nog det.
Frida: Fan också..


Men söta är vi! :P


image26




Mamma ringer mig när hon är hos mormor och ska koppla in boxen som hon precis har köpt till henne.



Mamma: Jag har kopplat in boxen, och så har jag gjort en kanalsökning. Jag trycker på ettan, men det kommer ingen bild? Vad ska jag göra nu?
Jag: Men om du har gjort en kanalsökning så borde du ha fått upp kanalerna ju. Har du kopplat in alla kablar och saker på rätt sätt? Titta i bruksanvisningen noga!
Mamma: Det har jag! Jag har tillochmed startat om boxen!
Jag: Mamma? Du vet att du måste titta på kanalerna genom boxen va?
Mamma: Va? Vadå genom boxen? Ska man inte titta på tvn längre?
Jag: Åh herregud. Herre, herregud. Har du gjort en kanalsökning genom tvn och bara kopplat in boxen nånstans?
Mamma: Ehh... Men... Ojdå.. Jag tog inte med mig den kontrollen..
Jag: Jag skäms nästan mamma. Jag gör faktiskt det. Du är mer tekniskt obegåvad än Frida och då är det illa.
Mamma: Nu ska du inte vara sån. Men det är bra att ha en så begåvad dotter!
Jag: Självklart. Hälsa mormor att hon nog hade klarat det bättre själv. Puss!


Just nu skuttar vi runt i vardagsrummet och sjunger till Blondie. Yeah maddfnakka. Vi har visst det ett liv. Ett lagom konstigt liv, men dock ett liv.


Vi var på PRO-dans idag med ett par av våra boende. Jag älskar mitt jobb. Dom är så söta och kramiga och åhh!
Jag jobbar på ett boende för yngre dementa. De som bor där är mellan 30-60 år och är väldigt aktiva. Det innebär att en stor del våra arbetsuppgifter innebär att aktiva dem så mycket som möjligt. Utflykter, bowling, konserter och liknande saker. Otroligt roligt!
Min teammate Mirsen är dessutom en av de mest underbara människor jag någonsin träffat. Hon är 36 år, har två barn men ändå är vi fruktansvärt bra vänner redan. Lovley!


Tycker ni om era jobb lika mycket som jag?

I haven't done the blogthing in like forever.

On the phone jag have been talking to the Suzie i typ en timme tonight. We pratar like this all night long. It's very kul and I love her to death. Tomorrow vi ska åka till the Nova and shop for vita linnen and hota the Kiwi med att send him to the Kronofogd. For you who doesn't know what the Kronofogd is, it's the folks who tells the fuckers to give the good people their money back.
My moster works at the Kronofogd and she is gonna köra över the little fucker known as Kiwi to the bone. He's an asshole and damn me om jag ever gonna ta honom back liksom.

The kväll har been good, the Sami is full as vanligt but the people is kärlek. Elin is kärlek. Elin is not feeling bra in the badrum just nu and I can förstå henne för jag är lika drunk as her right nu. Suzie is the love in my life but that I think you know?

I'm gonna go to the sovaläge in my säng nu. All of you in the Eslövsnatt, jag älskar er.


Jag älskar the egobild of mig själv on a lördagsnatt and nu ringer Fridas telefon in the andra rummet. Spännande.. (Det var Jens, han var full och pratade strunt och jag orkade inte riktigt och Frida ville sova och nej. Jens får klara sig själv. Fast damn, mannen är het. The Jens is hot.)

This is the Frida and the Christina. The Frida is kissing the Christina för att hon älskar the Storgatan 4.


image24


This is the bästa fotot I can hitta of the Jens, but facebook is not a good källa for the really good bilder of the Jens I think.

image25


Ciaoo och godnatt och sleep tight and stuff. Jens is the man och vi gillar honom mucho. Moi, Friday and the Sabinis.

Världens bästa sambo? Thats me!

Imorse var jag nog den snällaste ni kan tänka er. Frida låg kvar i sängen och hostade massor, så jag gick ut i köket och svängde ihop en liten tebricka till henne som hon fick på sängen. Tralala.. Am I the best or what? :D

Jag fick köra Fridas bil när vi skulle till Höör idag eftersom hon var ganska krasslig fortfarande. Det där med manuellt växlad bil är inget jag är mästare på direkt. Vägen till Höör gick ganska bra, glömmer att växla ibland bara, men då kommer det från passagerarsätet "Christina, det är inte så bra att köra i trean när man vill köra i 90..."
Vi hälsade på mamma på hennes jobb, hon möter oss i dörren med "Nämen, här kommer ju båda mina döttrar!" Hon är världens finaste, min mamma. När jag skulle backa ut från parkeringen gick det inte lika bra det där med växellåda.. Jag tänkte inte så värst mycket på pedalerna och trycke in dom som kändes rätt. Det var inte dom rätta. Dessutom låg bilen i växel. Jag körde rakt in i en stenmur. Hoppsan. Frida skrek, jag skrek, jag fick panik och som alltid när jag får panik släpper jag allt jag har för händer och bara skriker ännu mer. Inga skador på bilen, men vi var lite chockade. :D

Frida ville inte att jag skulle köra hennes bil efter det. Konstigt. Vi skrattade åt vår panik hela vägen till kyrkogården. :P Ingen av oss har varit på kyrkogården på länge, så vi hade många att hälsa på. Morfar och farfar ligger nästan grannar och jag tror att dom är lite buddys i himlen faktiskt. Fridas mamma hade ju inte fått en uppdatering om läget på länge, så vi berättade om att vi bodde ihop och så. Gissar på att hon har koll på det där hon sitter på en molntuss och vakar över oss, men det är lika bra att gå dit och berätta det så att hon verkligen inte har missat det.

D3 har precis varit här. Vi kollade Beck. Jag knep D3. Det var roligt. Han gnällde som en liten mus. Mohaha.


D1 kanske kommer insmygandes mitt i natten igen? Nobody knows. Tisseltassel.


"Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar"

Frida lyssnar på musik på hennes rum just nu...... :P


Min sambo är finast. Även om hon är sjuk.

image23

Koffeinkickad till max.

Förra natten blev det tre timmars sömn, undrar hur många jag får nu, eftersom jag har knaprat koffeintabletter idag?
Jag dricker inte kaffe, cola eller någonting alls med koffein i annars, så när jag väl får i mig koffein blir jag...... ja, man kan nog säga att jag blir en smula hög.

Frida är också hög på koffein. http://fridateolin.blogg.se/
Hennes "koffintablett helt väck"-inlägg summerar nog den här kvällen ganska bra.

"Gillar du min gillestuga?" Frida är en väldigt galen, hög, underbar och störd sambo.


Samtal med Suzie idag;

Suzie: Zlatan spelar boll på Rosengård idag, jag vill dit och dregla. (Exakt så sa hon inte, men jag kan läsa hennes tankar, och det var det hon ville göra.)

Jag: Ahh, just det ja, han bor i Malmöet nu.

Suzie: Ja, han köpte ju en liten sommarstuga för 30 millar där. Han ringde upp ägarna till huset och frågade om han fick köpa det.

Jag: Ohh, tänk att bara gå där hemma i sitt fina hem och inte tänka på något speciellt, så ringer telefonen och "Men tjenare, det är Zlatan vaaa. Jag vill köpa din lya, vad säger du mannen?"

Suzie: Hahahaha! Men så sa han ju antagligen inte. Det var ju säkert inte ens han själv som som ringde, säkert en assistent eller något.

Jag: Varför? Varför ska du ta min Zlatan-ringer-hem-till-folk-personligen-dröm ifrån mig? VARFÖR!? Låt mig ha kvar mina fantasier kvinna!



Vi har kommit på outfits till maskeraden nu. Det kommer bli galet bra. Genrep på lördag, så att vi har en vecka på oss att fixa alla detaljer som behövs läggas till. Nice I say!


Ungefär såhär känner jag mig ikväll.
(Bilden är från i fredags, info om det kan du hitta längre ner på bloggen. :P )


image21


Dessutom är vi världens största nördar när vi sitter och bloggar i skilda rum. Vi msnar med varandra. Döm oss inte för hårt. Vi är bara mänskliga. Tror jag?


image22

T och D1 är ett par väldigt störda unga män.

NU har T gett upp och åkt hem. Herreminjistanes, den mannen, I'm telling you. D1 envisas med att berätta hur blyg T är. Han döljer det väl måste jag påstå.

Jag har skavsår i hela huvudet! Haha! Jobbigt med skägg.
Kyssas är trevligt. Jag saknar det ibland. Att kyssas i flera timmar utan att det behöver leda till något. Jo, klart han ville, men ICKE! I aint that easy maddafnakka!

Jag tar all min sexuella kunskap från SATC. (Lär er att jag förkortar Sex and the City med SATC, annars blir jag upprörd). Där säger Charlotte; "It takes half the total time that you went out with a guy to get over him after you brake up"
Över honom är jag inte, men jag går vidare iallafall. Det tycker jag är ett bra tecken. Fortfarande ska jag har tillbaka mina pengar, han ska fan inte komma undan så lätt, men jag tänker inte på honom alls lika ofta längre.

D1 ligger kvar i Fridolinas säng, jag hör lite fnitter därifrån emellanåt. Det är D1 som fnittar, han är som T sa "metrosexuell". Alltså "A straight gay-guy". Ännu en term från SATC. Vi gillar D1. Han är galen, men han kryddar vår vardag med sin paranoia och sina sjuka idéer.
Frida ska upp och jobba om tre timmar. Hon kommer inte ha en lätt dag. Mohaha. Jag ska till gynekologen imorgon, det är min enda uppgift. Ahh. Superslapp dag. Ska städa lite, kanske tvätta, ut och gå i minst en timme och kolla på andra avsnittet av Heroes. Ny säsong, men nu får man vänta en vecka mellan avsnitten eftersom dom precis började sändas i USA. Drygt!

Igår var det party in the Sätofta, jag borde berätta mer om det, men jag pallar fan inte nu. Kul hade vi iallafall, spelade Wii, drack öl och pussades massor. Brottades med Sami gjorde jag också. Jag vann nästan!!

Min diet går förövrigt bra, inga sötsaker alls på hela helgen. Det kan iofs vägas upp med att jag druckit alldeles för mycket öl, men what to do? Ölen är det gula guldet, inte kan jag överge det bara sådär? ;)


Bilden är den finaste gruppbild jag någonsin sett, kärleken flödar.
Mina rutiga byxor är min nya stora kärlek, visst är dom underbara?


image20

Nu ingår jag en pakt med mig själv.

Jag och Fridolina skulle ta en öl här hemma och kanske ut och ta en öl senare. En lugn kväll i Eslövet med andra ord.
Icke sa nicke. D1 satt ute där vi skulle ta en öl och helt plötsligt befinner vi oss i Malmö hos T. T våldtog Frida mot ett bord och sen begav vi oss mot Slagthuset. Weeii! Nej. Det var inte roligt.


Jag har aldrig känt mig mer som ett äckligt jävla fläskberg i hela mitt liv.


Från och med söndag kommer jag inte gå ut innan jag har gått ner 10 kg. Efter det ska jag gå ner 5 till, men då kan jag tillåta mig själv att gå ut iaf. Innan 10 kg? Nej. Jag tänker inte göra det. Jag känner mig som Britney borde ha kännt sig när hon gick ut på scen sist hon uppträdde. Som en flodhäst tagen ur sin naturliga miljö. Jag ingår alltså en pakt med mig själv. Jag ska motionera minst en halvtimme varje dag och sluta äta. Kanske inte helt. Men nästan. Och våga inte klaga på mina bantningsmetoder, dom har fungerat innan och dom kommer fungera igen. Thats it.

(Frida, självklart var det kul att dansa med dig, det är alltid roligt att vara med dig, men fan. Du förstår.)


T är charmig. En smula påflugen, men charmig. Jag fick en stark känsla av han ville kyssa mig. Kanske på grund av att han slängde sig på mig i bilen. Men jag vet inte?
Han är så lik D1, och han gör sånt helt utan anledning. Jag ville inte kyssa honom. Eller? Nej, det ville jag inte. Jag ville kanske sjukt sjukt lite långt inne i mig men allt utanpå gjorde att jag verkligen inte ville.
Jag kan inte sluta tänka på Kiwi. Fan. Fanfanfanfanfan.


Måtte FAN ta bort mina extrakilon snabbt som satan.

Måtte FAN ta Kiwi för att han får mig att känna som jag gör.

Måtte FAN ta alla människor som ens tittar på mig dessa dagar. Titta bort! Ingenting att se här! Bara en flodhäst i Eslöv, har du inte sett det innan eller? Va? VA?!



Nu ska jag vända mig om, tänka på hur hungrig jag är och vara glad över det. Då finns det inget som fyller min mage iallafall.

Nytt jobb!

Yeah! Hoppade in på timmar på mitt nya jobb igår. Hur kul som helst! Jag och Mirsen kommer vara ett team, och alltså jobba samma tider alltid. Perfekt! Hon är jätterolig att jobba med och hon bor i Eslöv!! Taaadaaa! Skjuts till jobbet varje morgon? Yesindidi.

Igår efter jobbet stack jag hem till Henke och kollade fotboll och drack lite öl. Den där Kärris och den där Robban var också här. Här säger jag för att jag somnade på Henkes säng och sitter i hans soffa med hans dator nu. Han ligger själv och sover. Konstiga människa. 

Igår hade Frida besök av D1 visst. Tills långt in på småtimmarna. Mohaha. ;) D2 spelas på radio idag för första gången och han är väldigt stolt. Jag är själv stolt över honom. :D Snart är det dags, 12.10 på P4. 

Idag ska jag och Henrik kanske åka till Media Markt och försöka banka den där Kiwi i huvudet så han fattar hur dum han är och få honom att ge tillbaka pengarna han är skyldig mig. Åhh, vad jag är irriterad på honom. Fan fan fan.

Nu ska jag lyssna på radio. Gör det du också!

D1, D2, D3 och A i en salig röra.

Det rör sig män på Storgatan 4 nu visst. Sov hos A i förra veckan, behövde prata av mig och bara slappna av. Det är bra att göra det hos honom.

D1 är här nästan varje kväll nu, vi spelar Wii, kollar på youtube och pratar mac. Vilket stör Frida väldigt mycket. Mohaha. Alltså, när vi pratar mac. Hon förstår ingenting. Kul har vi iallafall. Jag tror att dom två kan ha en liten crusch på varandra. Dom förnekar självklart det starkt, men jag ser mer än dom tror. ;)

D2 sov här i lördags. Jag var full, han var full, vi var flamsiga. Frida sprang omkring naken, endast iklädd en skjorta. Som inte var knäppt. Jos ville också sova med någon men Kim är ett rövhål så inte kunde hon sova med honom inte.
D2 har en liten hemlis som bara jag och Frida vet. Haha! Han är en bra man iallafall, och en otroligt bra musiker. Mmm, mmm, mmm!

D3 sov också här i lördags. I en annan säng. Ni kan ju bara försöka lista ut vilken.. Hmm.. Svår uppgift va?



Dessa är männen som rör sig i mitt/vårt liv just nu. Som ni säkert har förstått är kärleken över. Jag har sagt det innan och jag kan säga det igen. Kärlek är inget som ska finnas i mitt liv. Inte till någon annan än min familj eller mina vänner. Det gör för ont.



Alex har slutat blogga. Saknaden är stor. Ska bli intressant att se vad som kommer komma ur Schulmangruppen nu. :P

RSS 2.0