Jag glömde min blogg! eller: Jag är i Vietnam!

När man inte kan få tag på internet förrutom när man sitter på ett svettigt internetcafe i Kambodja känns det där bloggandet som en rätt onödig grej att lägga tid på, men vafan, nu har jag ju WiFi på hotellet och jag kan använda mig av ÅÄÖ! Det är ju helt insane.
Snart ska vi tillbaka till Thailand och möta upp Emma som landar i Bangkok den 27 feb och ja jävlar. Då ska denna kvinna ha riiiiktigt kul i två veckor! Sen kommer pappa också ner! Gud vad jag längtar!
I början på april så ska vi hem. Hem? Hem..? Tanken känns overklig. Jag har inte varit hemma på snart ett halvår och den där känslan av att inte bo i sin ryggsäck, att kunna laga sin egen mat och att kunna träffa sina egna, riktiga vänner när man känner för det, det är svårt att tänka sig just nu.
Men nu! Mot tåget i Hué och sitta på det i tolv timmar för att sen ta mark i Hanoi där vi ska skaffa visum och fixa flygbiljetter och sen åka ut till Halong Bay. Gillas.
En gång när jag är hemma ska jag börja skriva ner mina vardagsreflektioner igen. Jag lovar. Tills dess! Ja. Ha så kul i snön, jag tänker ha kul på risfält jag. ;)
Jag sprang omkring på Angkor Wat barfota, det är fan det bästa man kan göra där.

RSS 2.0