"Hur många har inte haft en släng av Jöns?"

Har totalt glömt att lägga in bästa citaten på senaste!

"Hur många har inte haft en släng av Jöns?"
Detta sa Suzie en dag.. Och det stämmer så fint. Jöns (Pontus) har påverkat så många hjärtan, inte bara i vårt umgänge utan över landsgränserna. Vi saknar honom!

Jos sa också en underbar (eller hemsk, det beror på hur man ser på det) sak när vi satt på Lilla Torg för ett tag sen.

"Jag onanerade häromdagen och det kändes helt annorlunda... Jag tror att jag hittade min klitoris!!"


Flickan fyllde 21 ett par dagar innan detta sas. Tur att hon hittade den nu iaf, tänk ett liv utan orgasmer?

Jag får ofta frågan om jag inte ska pierca mig i snippan efter som jag har i båda bröstvårtorna och har haft lite varstans i ansiktet och i öronen men nej. Jag är alldeles för rädd för att min känsel ska försvinna. Halva mitt liv hade ju varit förstört! Faktiskt. Orgasmer är ju som balsam för kroppen på något vis. Ahh, jag måste ha mig en man eller iaf en kk så att jag få dom regelbundet. Utan att producera dom själv alltså.

Ikväll blir det Eslövsfylla! Första gången sen jag flyttade dit, kan bli intressant. Eller också sitter vi mest och längtar därifrån som vi gjorde jag när bodde där. Det återstår att se helt enkelt.


Ohh, just det! Vi ska kolla på en FYRA vid konsterthuset för 8000 i månaden. Woop woop om vi får den. Det blir isf i första hand och billigare hyra än idag med ett extra rum! Där ska det vara symaskin och porrhörna har vi bestämt. Kollektivet Blomman kanske rör på sig. ;)

Blomman pushar för Jonas!

Jonas måste vinna i Atavahuset, han kan laga paj, läsa fina Bamsesagor OCH göra korttrick. Kan det bli bättre?

Kollektivet Blomman har bjudit ner honom till Malmö för att spela Wii och Singstar med oss. It's niiiice, I liiike!

http://www.atavahuset.se/

In och kolla in honom, längst ner i högra hörnet, där bor grabbhalvan.


Snart ska jag till Stockholm och hälsa på Bengan och Fredrik! Fredrik borde finnas i Atavahuset, det ska jag föreslå för honom imorgon. Yes I will!
Klockan är två och jag och Slellen ska ju göra en massa viktigheter imorgon. Gå till banken och tvätta. Ooootroligt jobbigt måste jag säga. Kanske drar ut henne på en promenix till Pildammsparken?

Jag vill ha sommar och utomhusfest igen! Om det blir fint väder på lördag ska vi ha fest på gården igen. Vad ska det vara för tema den här gången? Kanske....BLOMTEMA! Jaaa! Blomman är det bästa!

Jag och Suzie på Annas (substitutsflickvännen min. Hon är för fin den loppan) student i somras. B A Uuuuutiful! Like a glooove!



Kollektivet Blomman!

Hahaha, vårt kollektiv har precis fått ett namn. BLOMMAN! Yeii!

Nu sitter alla tre vid vars en dator och bloggar om det här. How sad are we? :P

Stina gillar ju blommor, florist som hon är.
Ellen har fått tillbaka sin blomma..
Och jag har tappat bort min blomma. Loooong gone!


Bästa kollektivet, det är Blomman det. Nu ska det blommas!


Förresten, allt med lägenheten har nog löst sig nu. Vi ska iaf få fira jul i Blomman. Då ska det bakas och pyntas och mysas. Men det görs det redan för det mesta.

Whoholeliloo!

Helvetes jävla fanskap!

Idag var jag och Ellen nere och skulle fråga hyresvärden om vi fick kopiera våra nycklar så att vi hade en till henne. Vad får vi veta då?

Att tjejen vi hyr lägenheten av inte har tillstånd av hyresvärden att hyra ut den alls! Hon har sagt till oss att vi kanske kan ta över lägenheten när hon säger upp den om vi har bott här i ett halvår. Det är TOTAL BULLSHIT! Hon har ljugit oss rakt upp i ansiktet, medvetet och kallblodigt.

Nu ringde hon och berättade att hyresvärden hade ringt henne och sagt att dom skulle gå vidare med det här. Hon var såklart upprörd hon också, det kan bli straff på det. Men det är fan vi som är offer här! Ännu en jävla gång blir det komplicerat med en lägenhet jag bor i, varför kan jag aldrig bara få bo och må bra någonstans? Och att flytta igen, vart det än blir är sjukt drygt det med. Helvetes jävla jävla faaaaan!

Inte sovit i min egen säng på fyra nätter.

Och då har jag ändå bara goseligosat med K. Inatt ska jag fan sova i min egen säng och skönt ska det bli!

Jag svängde ju upp till Borås för att träffa den grabben i måndags, vi satt och åt på en mysig restaurang vid kanalen och pratade och pratade och pratade. Låg på hans hotellrum och pratade och pratade och mös. Jag vet inte vilket fack jag ska stoppa in honom i! Frustrerande. Igår tänkte jag bara ta det lugnt med mina fina roomies men icke icke. Jos och Petra satt på lilla torg och jag springer iväg som den slav för drinkarna jag är.

Har precis ringt och anmält mig till Ma C på komvux. Dom hade ingen kurs som startade nu i höst men till våren! Då händer det grejer! :D

I'm gonna fuck your brains out

Utan körkort kommer man inte in på KB. Särskilt inte när man har en aspackad Elin med sig, så efter att vi hade förfestat här (som vanligt. Här ser ut som fan, som vanligt), åkt till KB för att inse det går jag och Elin hem igen.
Då hör M av sig! Hoppsan hejsan! Elin var totaldeckad i min säng och jag känner inte riktigt för att sluta festa så jag tar hit grabben och vi sitter på balkongen och dricker vin en stund. M raggar lite på några tjejer på balkongen, jag ser en grabb som dricker regnvatten och tänker att det är ju lite äckligt så jag ger honom en vattenflaska. Stina kommer hem med en hel efterfest i släptåg och vi spelar Wii och sen dansar vi i vattenpölen utanför vår balkong och M fotade oss. Dom bilderna vill jag lägga vantarna på.

Helt plötsligt ligger min plånbok på köksbänken! Mitt på jävla köksbänken! HUR kom den dit?? Den har absolut inte legat där innan. Det är jag 100 på, jag letade ju igenom hela lägenheten efter den. Ett totalt mysterium. Freaky. Och jag måste fortfarande skaffa ett nytt visakort och körkort. Det är iofs lika bra, mitt visakort var lite för slitet redan och körkortet hade inte världens finaste bild. Nu ska det fixas en riktigt snygg bild som jag både ska ha på visakortet och på körkortet.

Jag har dessutom fått säga repliken "I'm gonna fuck your brains out" på fullaste allvar. Det gillades.

Har försökt skriva till Andreas på msn ett par gånger för att påminna honom om att gå och se Soran när han kommer till Luleå, men han har inte svarat. Tråk!

Inatt möblerade vi om i lägenheten eftersom Ellen snart blir vår nya temporära roomie. Det blev så fint!


Vi ska göra en fotoserie i vår hall med en massa bilder på oss, för vi är Stina och Stina!


Fuck hela jävla världen.

Min plånbok är borta. Antagligen har jag lagt den där vid kassan när jag packade ner det jag hade handlat idag, enda chansen för att den skulle försvinna. Körkort, visakort och kontanter. Visst är livet förjävla underbart ibland?

När jag sen lyfte på madrassen för att leta efter den hittade jag en kräftklo där. Kul. Under en helt ny hästensmadrass. Tackar tackar.

Det här skulle bli en sjukt bra kväll med Suzie och Elin och jag sitter istället på mitt rum och förbannar världen för dess jävlighet..

Fuck!

Världens bästa kväll och klockan är bara elva!

Hemma en liiiiten snabb sväng innan jag ska till Malin och festa vidare. Jag skriver faktiskt riktigt snabbt även på fyllan, hehe. Stolt över mig själv.

Miss Li, bäst bäst bäst, dans och kärlek, sjunga mycket och ja. Underbart som vanligt när man tittar på den tjejen.

På Tingsek som vi sprang vidare till tittade vi mycket på den där bulan under hans skärpspänne. Den grabben måste vara välutrustad.. ;)

Svenska Akademien! Ja jävlar! Jag hoppade som en vante fram och tillbaka och räckte tunga med den där söta lilla killen i bandet och fan, han hade jag inte bangat i min säng ikväll. Sånt där känner jag faktiskt (!!) inte så ofta med killar i band, men jävlar! Ge mig! Grraaoorr.

Mot Malin!

Det är ett jävla intresse för var jag får mina pengar ifrån.

Jag ska plugga nu i höst, jag kände för att ta en sommar ledigt från alla jobb jag har haft. Jag har jävligt schysta föräldrar som stöttar mig i att kunna slappa en sommar innan jag drar igång med 5-6 års pluggande. Det är inget konstigt med det!

Det är ingen jag direkt vill skryta om, att mina föräldrar försörjer mig. Jag hade kunnat plocka dom pengarna från mina fonder eller sparkonton men dom tyckte att jag förtjänade att vara ledig ett tag.

Thats it folks, inte mer avancerat än så.




Okej..

Tror att jag kommer pausa från bloggandet, vad är det på fel på människor egentligen?

Känner mig inte motiverad, får se hur jag känner det om några dagar igen.

Bästa parkbrus!

Gud vad jag gillar parkbrus! Och Natalie! Woho! Fylleinlägg delux det här. Jag är hemma om (hur sjukt skönt är inte det för det första? :D) och byter kläder för att gå ut med Janni sen. Nu lagar min fina roomie makaroner och falukorv och faaaan vad jag älskar att bo med henne! Bäst bäst bäst. och nu låter jag som en liten fjortis/modebloggare men faktiskt. Det är det bästa som har hänt mig. Att bo i min hemstad Malmö och bo med världens bästa roomie. Det kan inte bli bättre.

Mot Etagé. Haha! Jag byter skepnad på tre sekunder! Yei!

Mord!

Fan fan fan, jag blir så förbannad på jävla telenor så det är otroligt. DOM gör fel genom att skicka mina räkningar fel och JAG får lida? Ringde precis till dom och tryckte ner killen i luren till anklarna men han kunde verkligen inte göra någonting alls. Då blir det att köpa ett kontantkort och ha i den andra telefonen och sitta och kopiera nummer från min vanliga för att kunna ringa någonstans. Att det dessutom blir extra kostnader för inkasso är såklart något jag själv måste betala.

Haha, nu ringde jag och fick numret till inkasso och gissa vad? Dom har inga räkningar till mig! Surprise! När telenor säger "Vi kan inte sätta igång ditt abonnemang förrens vi fått ett slutbetalningsbesked från inkasso" och jag inte har något att betala på inkasso, vad gör man då? Bruden jag pratade med sist var gotländska och blev helt panikslagen när jag började plädera för mitt fall. Hehe. Sånt gillar jag. Nu väntar jag på att hon ska ringa upp innan 13.10 för att ge mig besked, annars ringer jag upp igen och då tar det hus i helvete. Nu är jag arg på riktigt. Någon ska få sota för det här.

Shit manhattan.

..vad dagarna går snabbt. Jag blir så irriterad på mig själv eftersom jag går omkring på dagarna och kommer på svinbra blogginlägg men när jag väl sätter mig här får jag hjärnsläpp och är så helvetes ointressant.

Mitt hat mot Telenor är iaf något som jag kommer hålla kvar i huvudet ett tag, eftersom min mobil inte kommer fungera på hela helgen. Jag blir dum i huvudet på att dom skickar mina räkningar fel och att sen JAG får lida för det med en avstängd telefon? Nejfan, det accepteras inte! Ska ringa till dom igen efter lunch och skrika lite tänkte jag, det har fungerat förr. Dom kan sätta igång abonnemanget med ett litet klick därborta, det är bara det att dom inte får egentligen. Fuck you säger jag! FUCK YOU!

Nu ska jag äta en macka och sura, sen ska jag borsta tänderna och skölja med Listerine vilket jag började med igår. Herrejävlar, det svider ju i munnen i en timme efteråt. Men då hjälper det väl?

I El Stockholmo!

Fick ett litet infall igår av att jag skulle till Sthlm, så när jag och Elin hade suttit på Möllan med diverse löst folk åkte jag hem och budade hem en enkel resa till hufvudstaden. Sen gick vi till Etage och jag söp bort mitt packvett, när jag kom hem vid fem på morgonen hade jag två timmar kvar innan tåget gick och jag tänkte att det kunde vara en rolig idé att packa i mörker. Det innebär att jag har sju bh:ar och två t-shirts med mig. Lyckat? Kanske inte.

Nu sitter vi hos Carro ute i Hägersten och förfestar, jag vill till Debaser Medis, men jag tror inte riktigt att jag kan få med mig resten av folket dit. Övertalningsstragerier ska överläggas.

Yeah!

RSS 2.0