Varför kom du in i mitt liv igen?

Varför gör du det? Så att jag kan inse hur mycket jag har saknat dig?
Stannar lite längre för att jag ska öppna mitt hjärta ännu mer den här gången, så att det gör ännu mer ont när du lämnar det vidöppet och bara vänder ryggen till, ännu en gång?

Det gör ont. Det gör ont djupt inne i mig, på ställen där jag inte ens trodde att det var möjligt att ha ont.
Jag såg dig idag. Jag fick en smärta i kroppen som jag knappt kan beskriva. En ilande smärta rakt genom ryggraden och ut i varenda nerv i hela min kropp. En smärta som betyder att jag inte har släppt taget. Inte ens lite.
Jag ville. Jag ville så gärna att du skulle se mig, gå fram till mig, hålla om mig och säga "Baby, var har du fått dom här galna tankarna ifrån? Att jag skulle lämna dig? Aldrig. Aldrig att jag skulle göra det. Det vi har är ju på riktigt. På riktigt baby."
Men du sa inte det. Du såg inte mig. Du kände inte hur hela min varelse ropade ditt namn och bönade och bad om att få vara nära dig. Du förstod inte hur ont jag har. Det förstår du inte nu heller.

Är jag löjlig? Är jag verkligen det? Fyra veckor. Fyra små ynka jävla skitveckor. Det var så länge du stannade den här gången. Kommer det ta fyra gånger längre tid att komma över dig den här gången då? Kom jag någonsin riktigt över dig?
Och du. Du som knappt har något minne kvar av när vi träffades sist. Hur kan du ha haft en sån inverkan på mig då jag bara var ännu ett kapitel av ditt liv? Jag tror inte att jag är obetydlig. Jag VET att jag inte är obetydlig. Hur kan du då få mig att ens tveka på mig själv en liten sekund?
Jag hatar dig för det. För att du kan få mig att tro att jag inte är älskvärd. Jag klarade mig så bra innan du kom tillbaka. Jag hade byggt upp mitt liv, utan att ha något behov av närhet, av kärlek eller av dig. Jag hade fått tillbaka mitt liv. Där jag styrde allt som hände, hur jag kände, hur jag gjorde och hur jag levde. Förstår du ens vad du har gjort mig?


Fortfarande vill jag. Jag vill att du ser mig, går fram till mig, håller om mig och säger:



"Baby, var har du fått dom här galna tankarna ifrån? Att jag skulle lämna dig? Aldrig. Aldrig att jag skulle göra det. Det vi har är ju på riktigt. På riktigt baby."



Wiiiiiii!!

Jag har inhandlat mig ett Wii nämligen. Ohh, som jag har längtat. Mamma, om du läser det här; Jag var tvungen. Jag var verkligen det. Jag har velat ha det sen jag dejtade Daniel och han köpte det.

Det är fruktansvärt roligt! Roligast är dock när man kan sitta och titta när andra spelar. Man blir helt inne i det direkt och tar i för kung och fosterland, särskilt när man spelar baseball.

Köpte det på MediaMarkt, och om du inte visste det är det där den där mannen jobbar. Jag såg honom snabbt men kände mig inte manad att hälsa på honom. Jag styrde mina steg rakt mot mitt älskade Wii istället.

D hängde här hela kvällen igår, vi låg i Fridas säng allihop och tittade på klipp på youtube. Två av dom är så galet sjuka att ni måste gå in på dom. Speak är min nya idol. Jag vill ha honom. här och nu, under mig i min säng. Klicka nu!


http://www.youtube.com/watch?v=--Vaz9jW054


http://www.youtube.com/watch?v=5X1VIyZe3Ws

(Nu är D här igen. Han kan visst inte få nog av Storgatan 4. Inget mig emot, han är en rolig prick.)




Påtal om prickar, såhär såg min hand ut när jag hade målat om i vårt vardagsrum. Helt ensam. Jag är bäst i världen.


image19

Kiwi Kiwi Kiwi..

Jag är förbannad, absolut. Att bete sig som han gör är idiotiskt. Men mest av allt är jag ledsen. Även om det inte fungerade mellan oss så kan man väl avsluta allt på ett bra sätt? För mig är det inte ett bra sätt att fullständigt sluta höra av sig när du själv har sagt att du har saker du vill prata om?

Dessutom saknar jag honom. Jag har funderat en del på om jag ska spela tuff när jag bloggar om det, men varför?
Jag trodde verkligen att det här kunde bli någonting riktigt. Någonting som betydde något, som varade länge. Det var uppenbarligen inte likadant för honom och det är jag uppriktigt ledsen för.




Jo, det är svaga människor som blir deprimerade.

Även om dessa människor, inklusive mig, kan vara starka from time to time är det helt enkelt så att människor som blir deprimerade är svaga. Dem är svagare än dem som kan prioritera och organisera sitt liv på ett sådant sätt att man inte känner sig "hopplös" och "värdelös".
Jag säger inte att det är något fel på att bli deprimerad. Det enda jag vill säga är att det är svagre människor som blir det. Jag har själv varit deprimerad, och jag har bestämt mig för att inte låta mig själv sjunka så lågt till att bli det igen.
Det handlar om vilja och om att ta kontroll över sitt eget liv. Det är det jag gör nu. Tar kontroll. Och det känns bra.

Mitt liv förgylls av världens finaste Pelle.

Jag har aldrig riktigt förstått det där med att man kan "dejta" och sånt online.
Trots det räknar jag Pelle som en av mina bästa vänner. Vi har aldrig träffats på riktigt. Vi har chattat, pratat i telefon och planerat att träffas någon dag, men aldrig gjort det.
När jag lämnade mitt ex var han det största stödet jag kunde haft. Han hjälpte mig hitta vem jag var igen genom att vara helt objektiv och rak samtidigt som han uppmuntrade och stöttade mig. Vi har känt varandra i nästan tre år...tror jag? Två kanske. Haha. Ville bara berätta att jag älskar honom. Otroligt mycket.

Kärleken i mitt liv är ganska begränsad. Jag har svårt för att låta människor komma så nära inpå mitt liv för att jag ska börja älska dem. Ett par av dem personerna jag faktiskt släppt så nära har sårat mig så djupt att ärren antagligen aldrig kommer gå ur, men man måste visst öppna sig igen någon gång har jag hört?



Har ni någon bra vän ni aldrig har träffat?

Schulmaniabesatt.

Bor man på Storgatan 4 verkar det som om man automatiskt blir besatt av den familjen. Både jag och Frida följer hela familjen Schulmans bloggar religiöst.

I fredags var det galenskap här hemma. Locktänger, hårnålar och alkohol flög i alla möjliga riktningar och passade man inte sig kunde man få lockar både här och där. Jens var en ängel som kom med en hel bricka shots till oss och dessutom bjöd Tessan till maskeraden. Våra outfits kommer bli helcrazy.
Inatt däremot. Då satt jag på mitt jobb och var världens tråkigaste människa. Dessutom var det knappt en enda av mina såkallade vänner som ringde mig! Jag menar, alla visste väl inte att jag jobbade? Snyft snyft, mitt ego tog en hård smäll. Frida ringde såklart, men det är min sambo, jag räknar inte riktigt henne. Vi sitter ändå ihop. Min andra sambo Josephine ringde, mest för att berätta om något hon hade spanat in på internjetet på sitt eget jobb. Vi är sorgliga egentligen. Jobbar ensamma alla tre och står eller sitter bara vid vars en dator när vi gör det.
Suzie ringde också, hon skulle till Björka, men det blev visst inte så? Sami är ett fyllo med en trasig telefon. Dock kom han hem efter många om och men. Det är ett framsteg må jag säga! ;)

Saknar Suzie galet mycket dagarna i ända. Du är min solstråle och stjärna på samma gång.

Vaknade 18.10 idag av att Frida ringde. Jag svarade och var väldigt otrevlig i tron att klockan var ungefär 12.

Jag:
Varför ringer du mig nu!?

Frida:
Ehh, va? Sover du fortfarande?

Jag:
Ja, jag jobbade inatt, det visste du! Jag behöver ju sova för fan.

Frida:
Christina, klockan är sex på kvällen, vet du det?

Jag:
Va? Ehh, men.. Va?! Har jag sovit bort hela dagen?

Frida:
Hahahahaha, du är sjuk i huvudet, jag kommer hem om nån timme, res på dig och gör något din slöfock.

Jag:
Ojdå. Jo, det får jag väl göra.. Fan.


Ja, alltså har jag bara varit vaken i sex timmar. Nu borde jag sova igen. Ajaj. Kanske ska traska bort till den där A, han kan säkert få mig att somna.


Såhär såg det förövrigt ut när vi hade bakisbak hemma hos Tessan förra söndagen. Suzies farmors mössa är det hetaste jag har sett på år och dar. Det tyckte Frida också.

 image16

image17



Ser ni ringarna under mina ögon? Dom är permanenta nu. Jag kommer se ut som en tvättbjörn snart om det här fortsätter.

image18

Såja. Då var det över.

En månad? Det var ju längre än det mesta annat har hållt det senaste året.

Jag har precis samma fel i mig som så många andra tjejer. Jag faller för killar som är känslomässigt fuckade. Jag ändrar på mig för att vara som jag tror att han vill ha mig (ja, jag är jävligt dum i huvudet, jag vet) och sen. Vet ni vad som händer? "Nej, jag tror inte att det här kommer fungera, du är inte så tuff/snäll/kaxig/gullig som jag vill att min flickvän ska vara."
"Nämen? För jag inte så tuff/snäll/kaxig/gullig som du tror. Det var som jag trodde att du ville ha mig. Som det kan gå va?"
Varför är jag inte bara mig själv fullt ut, och om dom vill vara med mig då är det bra, vill dom inte så kan dom gå och gömma sig under en sten. Under hela tiden i ett sånt förhållande vet jag väldigt väl om att det kommer ta slut, om inte han gör det tidigare så kommer jag själv ta slut på det efter ett tag. Jag fixar inte att spela en annan roll än mig själv för länge.


Så, nu skakar jag av mig det. Ikväll är det glamour med flickorna och det kommer som sagt bli helt fab! Ska till Nova med Tessan och Frida nu och hitta nya skor och kläder till ikväll. Faaaab fab fab.

Jos ska på casting på söndag. Det hoppade hon in på mitt rum och sa precis. Min filmstjärna. Jag älskar dig!

Kärlek till mina Ssektflickor. Jos, Frida, Suzie och Tessan. Ni är allt jag någonsin kommer behöva. <3 <3 <3


Snaska kotte och lapa mutta. ;)

Har varit ute och gått en sväng med Frida och Tessan ikväll. Helt galna alla tre, men sjukt roligt. ;)

Imorgon blir det en heldag a la Frida, Tessan och moi. Suzie joinar mot kvällskvisten och det kommer bli terriff! Tessan ska fixa hår på oss och allt ska vara glitter och glamour och fab fab fab.
Ohh, jag känner mig som en liten flicka på 19 igen. :P

Ska in till Malmö och hämta nycklar från den där mannen. Han är sjuk visst. Stackarn. Jaja. Kanske får en chans att prata med honom lite iaf. Hade behövts efter den här veckan.

Funderar på att klippa av mitt hår. Riktigt kort isf. Med mina mått mätt. Typ världens finaste Carolina Gynning-kort. När hon hade det.

image14



Tror att det kan bli riktigt snyggt. Bara jag vågar klippa av mitt. Gahh! Mitt hår har ju hunnit bli hur långt som helst nu.
Vad tycker ni? Ha kvar det långt eller klippa page? (Rufsig page, såklart.)



image15
 

Nej, tvättid imorgonbitti, måste upp åtta! Ohhmahhlord. Jag har inte gått upp innan 11 på tre månader. Det här kommer bli en kamp mot mig själv. Nu behövs det seriös sömn!


Ciaooo!

Fittsnitt, flytt och Friday, my one true love.

Yaaiyks! Den här dagen. Helt out of control. Frida och hennes pojkvän gjorde slut igårkväll, och som en (tillfällig eller inte, det får vi se sen) lösning på hennes boendeproblem flyttade hon hit sina grejer, och kommer bo här.

Vi hade aldrig klarat det utan Robin(hennes numera expojkvän), Niklas och Hannes.
Underbara och söta pojkar!
Jooo, vi hade säkert klarat det, men det hade tagit extremt mycket längre tid..

Frida ska göra ett sånt där. Fittsnitt. Hihi. Fnitter och skratt, alla ord blir roliga när vi sitter på Grappa.

Jag vet inte hur mycket Frida vill att jag berättar om det här, men jag pratar på om mig själv istället. Det är jag van vid. ;)
Hela flytten, breaket och allt påminde mig så mycket om vad som hände mig själv för nästan exakt 1 och ett halvt år sen. Den 19 mars förra året flyttade jag ut på en dag från min dåvarande sambo.
Det är hjärtslitande, jobbigt och både fysiskt och psykiskt utmattande. Mest av allt är det dock svårt. Svårt att ens föreställa sig sitt liv utan att vara med den människan man har levt med så länge. Varit så nära i 3-4 år. Men man kommer till en gräns då man inte kan komma på någon (tillräckligt bra) anledning till varför man fortfarande är i ett förhållande med honom. Jag har lärt mig leva ensam och trivs otroligt mycket bättre med det. Det kommer dröja länge innan jag blir sambo med en person jag har ett förhållande med igen. Med det är det inte sagt att jag inte vill ha ett förhållande (som jag har, tror jag?), men det är fruktansvärt skönt att bo själv eller med kompisar. ;)
Självklart kommer det ta ett tag innan Frida lär sig leva ensam, precis som det tog för mig, men jag vet att hon är stark, starkare än dom flesta. Det finns ingen som helst tvekan i mig att hon kommer klara precis allt hon ger sig på.

Nästan allt är flyttat nu! Vårt vardagsrum blev otroligt mycket mer välfyllt helt plötsligt. :P

Isch, jag är dödstrött idag.

Jag saknar han den där mannen. Jag vill inte göra det, men jag kan inte hjälpa det. Tråk tråk.

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig...

Jag vill ju så gärna ha sex med dig!! Sommarpojkarna har verkligen infekterat Eslöv. Helt galet mycket också. :P

Frida tog den uppenbara rubriken för den här kvällen. ;) Ska vi plocka körsbär i min trädgård?
Alldeles underbar kväll med flickorna, vi gjorde någon sorts fin grej som Frida hade ett bra namn på..
En massa frukt! mango, aprikos, nektarin, ananas, banan, hallon och blåbär. Riven vit choklad på det, in i ugnen en stund. Sen är det mumma! Chickflicks skulle gå varma hemma hos Tessan, men vi orkade bara oss igenom Grease. Den är såklart en "tjejkvällsklassiker", men efter det skulle alla vara väldigt vuxna och gå hem och förbereda sig inför morgondagen, träffa sina män och äta.

Jag undrar. Sen undrar jag lite till. När blev vi vuxna?? Ansvar, jobb, köpa lägenhet eller hus, barn och pensionssparande. Det hände någonstans på vägen mellan att vi sprang runt i Höör mitt i natten och pallade jordgubbar och äpplen till att vi hinner ta en cigg med varandra på eftermiddagen eftersom resten av dagen är fylld av måsten. Jag saknar den villkorslösa friheten. Nu mer än någonsin.

Just nu sitter jag och tänker på hur pass dåligt jag faktiskt skriver. Grammatiskt alltså. Jag inleder meningar med "och", "sen" och "jag" hela tiden. Så fort jag ens tänker tanken på att inleda en mening med något av dom orden får jag rysningar längs ryggraden. Fortfarande gör jag det? Fruktansvärt. Jag borde skämmas. Mycket.

Alex Schulman är en väldigt störd människa som jag beundrar upp mot skyarna.
Katrin är dock snäppet bättre. Grattis på födelsedagen. ;)

"Ja, han kan fan stoppa fingrarna i röven och slicka på dom sen."

Frida, du är min stjärna!

Idag ska vi baka, flickorna från Eslöv. Tessan, Suzie, Frida och moi. Kanske Jos också. Ihh.. ;) Det är så man gör för att spara pengar när man vill fika va. :P

Jag har gett upp. Jag har verkligen det. Jag orkar inte bry mig mer. Det här utvecklas mer och mer som förra gången och FATTAR INTE DU HUR ONT DET GJORDE DÅ? Eller också överreagerar jag kraftigt, vilket det mycket väl kan vara. Ähh. Det blir som det blir.

Iväg och hämta världens finaste Friday på stationen och dra med Suzie mot Tessan och sen ska det bli andra bullar av! Kanel eller vaniljbullar alltså. ^^


"Hej jag heter Kvant. Kvant Galant!"

Underbar kväll igår med världens bästa Friday. Spontana festkvällar är det bästa som finns, för då har man inga höga förväntningar utan bara kör på. :P Jag skulle ringa Suzie hela kvällen men fumlade bort både mitt förstånd och mitt minne och jag förstår om hon är arg på mig för det hade jag själv varit och jag ställer gärna upp mig mot en vägg så att hon får slå mig hårt. Men det tror jag inte att hon vill. Kanske hytta med fingret och säga att jag är en dålig vän när jag är full.

Jag och Frida är helt låsta på våra bloggar och Nile City. Nile City får vi iofs en låsning på sisådär en gång varannan månad och då SKA man prata som Rubadub. Boooooooomshackalack!
 

image12


Galet men underbart. Alltid. Kärlek.


image13


Det blåste väldigt snett när jag och Jos skulle gå hem med läsk i pappmuggar från Suben (annars hade vi inget att blanda vodkan med när vi kom hem ju. :P ).

Jag; gå rakt, annars spiller du ju ut all läsk!
Jos; Men det blåser ju snett!
Jag; Ähh, du får väl stå emot. gå rakt nu.
Jos; Det är inte jag som spiller. Det är för att DU går snett!

Jo, helt logiskt måste jag säga.

Innan dess vet jag inte riktigt vad jag gjorde, men mina kryckor var väldigt intressanta för alla andra fulla människor och jag fick stå på ett ben större delar av kvällen. Träffade min Sara Stödstrumpa på Gästis, och hon tyckte det var sjuuuuukt kul att det var jag som hade stödstrumpa nu. :P
Det har jag inte ens skrivit tror jag. Jag stukade foten i torsdags påvåg till Ica (det krävs en Christina till något sånt, det är jag väl medveten om) och p.g.a. att jag har en spricka i den foten sen tidigare så får jag inte stödja på den för mycket. Meeeep!
På något vis hamnade jag på Gulecs vid halv tre med hela Eslövs grabbgäng. Daniel ,den lilla pizzaloppan, gick till konkurrenten för att äta. Det kan man ju inte göra. Och förresten, borde han inte vara äckligt trött på pizza? Herreminjisstanes, han står bland pizzor hela dagarna. Jaja, het är han iaf. Det är det ingen tvekan om.




Ikväll kanske det blir some hot lövin. Man vet aldrig. Mirakel kan ju ske.




Var är min korv? VAR ÄR MIN KORV?!

Jag och Frida ska på Jens maskerad. Jag har kommit på sjukt många bra idéer till outfits, men hon ratar allt jag säger. Konstiga människa.

Förslag på outfits till båda;
* Salt och peppar.
* Korv och bröd (Därav rubriken. Jag ska vara bröd, och om Frida är borta kan jag springa omkring och skrika det :D )
* Negrar. (African-American, sooooolly) Bara för att liksom? Skokräm i hela fejan och afrohår to die.

Förslag på outfits till mig själv;
* Godisgroda.
* Slutty nurse. Men det måste folk ha sett Friends för att fatta ordentligt.
* Space Doody! Ajdå. Ännu mer Friendsgrejer. :D
* Kanelbulle.
* Maskros.

Ahh, en massa massa till men jag hinner inte skriva allt nu.

Igår var jag och Suzie på Grappa för att döva våra sorger. Det gick ganska bra, till en början. Jens stod i baren och berättade saker som mina öron ville stänga ute. Det gick inte.

Nej, nu är jag för förbannad för att skriva igen. Varför låter jag det komma åt mig? FAN!

Bernina? Pfaff kanske?

Mycket, mycket tufft val. Att välja symaskin.
Jag försöker hålla min hjärna upptagen med sådana tankar ist för....tja...låt mig tänka... att min man inte kan sova med mig igen?

En snabbvisit från 23-06 räknas inte. Det hinns ju knappt med en kram och ett riktigt samtal ens. För sömn är ganska nödvändigt när man jobbar så mycket. ÅHH! Innan, när jag inte hade den där mannen, då klarade jag mig utan närhet i flera veckor, men nu när jag vet att jag kan få det men att vi bara inte hinner nån gång, då blir det så fruktansvärt mycket jobbigare. Jävla jävla fan.

Idag har iofs varit en ganska rolig dag. Vaknade samtidigt som mannen eftersom jag är livrädd att han ska missa tåget varje gång han sover här. Då jagar jag upp mig och han bara står där och pillar med sin klocka och säger "Lugna dig, jag har ju fem minuter tills tåget går."
Själv är jag alltid PÅ stationen fem minuter innan tåget går. Är jag lite nipprig? Ja, kanske. Dagen blir sjukt mycket längre om man går upp klockan sju, visste ni det? Helt galet. Soltimmar to die! Åkte till Höör vid två och tittade på symaskiner med mor min. Schhweeeindyrt med en bra symaskin. Men det är jag värd. För jag är bääääst. ^^

Körde SLKn tillbaka till Eslövet och fick mamma att köpa en massa mat till mig. Extremt välbehövligt. Mumma. Kylen är full med godsaker. :D

Hittade Frida vid Pressbyrån och satt på en bänk, rökte och pratade om stinkstaden Eslöv.

Ohh! Det berättade jag inte! Många av er som läser min kära blogg bor kanske i Eslöv, men herreminjisstanes. Igår var hela Eslöv invaderat av världens bajslukt. Jag trodde att jag hade fått sopäckellukt på mina fingrar och tvättade mig extremt noga när jag kom hem till Suzie. Frida hade gått och kollat under sina skor hela vägen hem om där eventuellt hade hamnat en hundskit. Men nej! Det är hela vår fina stad som är infekterad! Det är något med det här stället som gör att dåligheter, lukter och regn magnetiskt drar sig hit. Jag förstår å min sida ingenting.


Såhär ser jag och Friday ut när vi ska göra våra finaste "Olinda-miner" för två-tre år sen. Titta, och NJUT!

image11




Nu ska jag gå och bada, mest för att det är jävligt synd om mig.

Suzie är min stjärna

Finfinaste Suzie bjöd mig på mat idag. Hur kunde hon veta att jag verkligen behövde något att äta?
Min fina middag igår åkte i soporna efter ett plötsligt infall av....jag vill säga dumhet för att inte verka som en galning. Dock vet ni redan att jag är galen, så varför bemöda sig. Jag blev en smula arg för att jag stått vid spisen i någon timme och sen inte hade någon att äta med. Tråkigt läge, men vad ska man göra?

Spenderat hela eftermiddagen och kvällen hos mina två stjärnor Suzie och Sami som sagt. Sami är förkyld.
Det vet vi ju alla att när en man är förkyld kan vi kvinnor inte ens ana smärtan i det. Försök inte ens nämna menssmärtor eller migrän. Nej nej! En mans förkylning är PAIN!
Låg med Suzie mellan benen (nej, era snuskiga, snuskiga människor, vi snaskar inte varandras kotte) och tittade på Oceans 13. Hon somnade efter en kvart och det var faktiskt väldigt mysigt att sitta där med sin bästis sovandes på sig. :P

Imorgon är en väldigt busy dag. I jämförelse med andra dagar menar jag såklart. Jag ska fika med Emelie som äntligen har kommit tillbaka från St.Tropez. Jävla sätt att lämna mig här hemma i regnet! Det kommer säkert ta hela för och eftermiddagen att gå igenom allt som har hänt i våra liv.
Klockan två ska jag träffa min älskade mamma och titta ut en symaskin till mig!! Wiiiwooo!! Min alldeles egna SYMASKIN!
Ohh, I'm so happy.
Om Frida är ledig på eftermiddagen ska jag dessutom dra med henne hit och demonstrera precis allt jag ska sy och ändra med mina kläder. Låter underhållande, eller hur babe? ;)

På fredag! Ohh mahh lord! Då blir det KB för hela slanten. Med den värsta partymaddårn i hela skåne. Ja, i hela Sverige egentligen. ^^ Molle is my one and only partymaddår. Kurt också iofs. Jöns, Ivar och Aldin med på ett hörn. Suzie är min lover for ever, följer du med bringar du mig så mycket glädje att jag kan spricka. Kanske lyckas dra med Camilla och Marika dit också, då blir det en night for the historybooks mina vänner! ;)

Nu är det strax Heroes, och som alltid när jag för ovanlighetens skull ska se på tv har jag förberett mig noga med fruktfat och digistivekex. :D

Håll er uppdaterade mina älskade vänner!

(Såhär såg det för övrigt ut en lördagförmiddag på årets Hultsfredsfestival. Kaj hade inte haft något guppande tält på hela festivalen och vi bestämde oss för att hjälpa honom på traven. Det blev mycket hångel, men tyvärr inget guppande. En liten 15årig kille var ganska intresserad. Det var iofs efter att skylten "Kyss Kaj = få en shot - Ha sex med honom = få hela flaskan" kom upp. ^^ Det är förövrigt jag som sitter längst ner i vänstra hörnet. Bilden hittades på Rockpartys hemsida under "Härliga människor på festivalen")


image10




Ögon är ett helvete

Var hos min optiker tidigare idag, min syn har försämrats ännu mer. Wiipwooop liksom.
Kanske dags att överväga en operation? Blir ungefär 22000 för båda ögonen. Inte så himla farligt ändå.. "Mammaaaaa...?" Hehe. Men Bosse(min optiker) sa det bäst; När ni blir äldre är vi föräldrar bara glada över att ni kommer till oss och frågar om sådana saker.

Varför tycker inte min egen mamma likadant? Typiskt att man föds med fel föräldrar. :P

Jag är egentligen inte på humör att blogga just nu vilket säkert märks. Det verkar som om jag blir manslös ännu en kväll. Det suger big time. Särskilt när jag kunde suttit på Möllan och druckit öl just nu. Jag träffar hellre Kiwi eftersom det var fem dagar sen sist, men om jag får välja mellan ännu en kväll hemma ensam och Möllan och öl väljer jag nog faktiskt Möllan. Big surprise, huh?

Bara för det måste jag boosta mitt ego med att lägga in bilder där jag är het. Sådetså.

image8


image9


Nu känns det lite bättre. men inte mycket. För dom finaste bilderna är inget jag kan lägga ut för allmänheten. Så ni får aldrig se exakt hur snygg jag är. Too bad for you...

Ähh, det funkade inte ens att skryta för att må bättre. Allt suger verkligen just nu. Fuck!

Vaknat ur min dvala

Idag ska jag förhoppningsvis jobba på kvällen, och därför kan jag känna att jag har rätt att slappa tills dess. ^^

Precis vaknat, så jag har inte så värst mycket att förtälja än.
Jo! Jag drömde en lite konstig dröm om den där förbannade färgen som ÖB har för halva priset. Mamma kom in och hälsade på och tittade på väggarna och blev jättearg på mig. Hon tyckte att jag borde måla ett lager till, och då blev jag arg på henne och sa att hon minsann inte behövde komma hit mer om hon skulle klaga hela tiden och att jag fan inte tänkte maskera allt igen och dra fram möbler och grejer. Sen kom Kiwi också, och då bodde han visst här med, så han började också skrika på mamma, men då började jag skrika på honom för ingen mer än jag får faskrika på min mamma. Som sagt. Lite småknas dröm.

Idag är det tisdag! En tisdag för fem veckor sen var jag och Molle på tisdagsklubben. Då såg det ut på det här viset.
Ohh, då träffade jag min kära styvbror också. Han är en rolig prick. Ganska galen, men rolig. ^^ (Inte han på bilden, ingen aning om vem det är på bilden. Nån randomfotokåt kille? :P)


image7


Ikväll SKA min man komma, annars kan det mycket väl hända att jag åker in till Malmö och stoppar ner honom i en sopsäck och drar hit honom med mina bara händer.

Funderar allvarligt på att göra värsta middagen med dessert och grejer. Det är ju faktiskt vårt fyraveckorsjubileum imorgon. :P Typ kyckling med någon spännande sås i ugnen och..... tur att jag har internet och kan få idéer. :D

Mot Dompan alltså!

Ciaooo


"Nej, Christina, jag tänker inte tränga in i dig!"

Dagens skönaste replik by my sambo Jos. Sitter och läser Cosmo vid vårt köksbord och hittade en sån där "Guide till den perfekta orgasmen". Där var en ställning som såg lite halvskum ut.

"Korsvis; du ligger på rygg och han på sidan, vänd mot dig. Släng båda dina ben över hans lår och höfter så att de bildar en båge över honom. Sedan låter du honom helt enkelt försiktigt tränga in i dig."

Jag fattar inte? Det kan ju inte vara bekvämt? Så jag la mig ner på golvet och tänkte att Jos kunde agera man när jag testade bekvämligheten i ställningen. Hon ville inte. Därav repliken.

En av våra favoritsysslor är att sitta och gå igenom reklamblad och kommentera allt som står i dom. På Ö&B har dom after eight för 10 kr!! Woohoo! :P
För det kan man ta med sig när mormor fyller år och så verkar man vara ett himla bra barnbarn för ynka 10 kr. Me like.

Jag hittade färgen jag köpte för att måla om vårt vardagsrum i bladet. Den var för halva priset. Jag blev arg. Rev isönder bladet. Jävla Ö&B.

Där är en stor fläskfilé på framsidan av Nettos reklamblad. Det ser ut som en stor köttfärgad bajs. På en skärbräda. Yucky som fan alltså.

Jag: "Jag ska börja odla blommor"
Jos: "I håret?"
Jag: "Blommor?"
Jos: "På snoppen?"

Vår lägenhet gör folk lite småknäppa tror jag.. Iaf mig och Jos som bor här.

Såhär ser vårt köksbord ut. Otroligt sociala och så. ^^

image6


Friday och jag var på Nova en dag och jag kände mig tvingad att dokumentera hela resan mycket noga. Hon ville av någon outgrundlig anledning inte lägga ut alla mina fina bilder på bilddagboken. Den här made the cut iaf. ;)



323022-2



Nu skulle min man varit här, men han hade så mycket och göra och massa på jobbet och behövde sova hemma för att komma upp i tid och blääää. Jag behöver some hot lövin. ^^

Kommer säkert mer under natten, det är nu jag är pigg ffs. Har förresten städat hela lägenheten idag, diskat allt, pillat en jävla massa med airporten men inte fått det att fungera, inte ätit ett dugg idag p.g.a. sinande ekonomi och pratat en massa med min kära mor om min symaskin.

För att citera Samantha;

I think I have monogamy. I must have caught it from you people!

Ihh. Min man är bäst

Nu ringde den därade mannen i mitt liv. Saknat hans röst. Imorgon vid nio kommer han och förgyller mitt liv. Mums.

Checklista för imorgon. 

* Ringa Fogdaröd och prata med Titti om hur jobbläget ser ut.
* Skrubba golvet i vardagsrummet efter målningen.
* Promenixa med Suzie.
* Gymma. Om jag har råd. 
* Fixa till klippboken.
* Pilla med airporten så att vi kan ha internet trådlöst i lägenhetishen.
* Städa ALLT! 
* Åka till mamma och äta (pengarna börjar sina).
* Krama Kiwi hela natten lång.



Förresten, fackstopperi is the shiet. (läs tidigare inlägg. :P )



För att fackstopperi är roligt.

Everything she knows I taught her

Kollade precis på Knocked Up (På smällen). Smårolig from time to time men SOUNDTRACKET! Ohh mahh lord. Underbart bra. Finns en låt på slutet som går som rubriken, och man gråter. Och gråter. Och gråter lite till.

Jag vill ha barn. Helst nu på en gång. Vet dock att det kommer få vänta på sig flera år till, det ingår inte i beräkningarna nu. Hade dock varit underbart. 
Säger tjejen som för ett år sen inte ens kunde tänka sig tanken att någonsin ha barn. Men det är något med den kärleken man har för ett barn, helt ovillkorligt. Man kan ge precis allt för den där lilla krypande knodden som man har gått och burit på i nio månader. Åhh! Bara att vara gravid. Me wanna! 

Min man var på tv idag. Inte mycket, men man hörde hans fina röst iaf. Det är det enda av hans röst jag har hört idag. Gnäll gnäll. När jag inte har något att göra så blir jag en smula otålig. Helst ska allt hända runt just mig samtidigt då. Som att han skulle ringa. Men det snarkomonstret har säkert somnat redan. suckochstööön. Hoppas han kommer imorgon iaf. Hade varit......trevligt. ^^ Jag börjar nämligen bli en smula....frustrerad? Suzie vet vad jag menar. ;)

Det var något annat jag ville skriva om innan jag skulle lägga mig...? 

....

....

Kom igen nu guldfiskminnet!!

....

....

Gahh. jag blir galen på min hjärna. Nu satt jag och stirrade på klockan i hopp om att jag skulle komma på vad jag skulle skriva om. Ja, då dyker det upp konstiga formler i huvudet på mig, typ y = kx+m. Vilket iofs är sant, men wtf? Tänk på det du ska och inte matte klockan halv tolv en söndagsnatt. 

Tänk om det blir så att jag och Isak (min kusin) kommer gå i samma klass på universitetet? Jag menar, hur många läser egentligen civilekonom med analytisk inriktning? Oddsen är nog mot oss big time. Damnit. Om jag var lite tävlingsinriktad innan så kommer jag vara det ggr 100 000 om jag ska gå i samma klass som honom. 
Fan! Måste hitta min jävla internetdosa så att jag kan anmäla mig till högskoleprovet. Har iofs en vecka på mig. 
Om jag fixar att höja mitt nuvarande score på 1.6 till typ.... 1.8..... så kommer jag vara väldigt lycklig. Länge länge. Då kommer jag in i sthlm kanske. Ihhh!

Nu gäspade jag så mycket att min käke nästan hoppade ur led. Sleeeeeeeepytime!

Peace.

Fejjan/ansiktsboksträsket is upon us

Facebook är ÖVERALLT! Jag fattar inte. Det är som en stor BUMB lissom. Jag har pratat med Suzie för länge på msnet. 

Pratade precis med Josefin på teleluuuuren! Saknat den tjejen som tusan gubbar. Josefin Nordahl alltså. Många Josefinar i min värld, som vanligt. Vi pratade om facebookbomen och herrejävlar! 
Den tar upp så obehagligt mycket tid, och alla såna saker som man egentligen borde tycka är lite pinsamt att leka med (som vampyrer och pirater och "var har du varit i världen" och skicka drinkar till varandra och en magic eightball och "vilket är ditt strippername?" och ja. ALLT!) är plötsligt helt okej att leka med, för alla andra gör det ju. ;)

Dessutom pratade jag med Akk på hennes nya msn. En ny adress vill säga. Jag, med min lite överdriva organisationsobsession, placerar alla som addar mig i kategorin "Ökända och okända missfoster". Men när jag visste vem det var så fick hon hoppa över till "Dom betydelsefulla" ist. Hon tyckte att jag var en fackstoppare. Vilket jag gladeligen erkände mig vara. Det är bra med fack. Då vet jag exakt vem det är och vad jag tycker om dom. Bra att veta om man inte kommer ihåg. 
Jag benämner mig nämligen ha guldfiskminne nummer UNO. Om jag träffar någon på en fest och hälsar så kan jag mycket väl, tio minuter senare, sätta mig bredvid den personen och sträcka fram handen och säga "Hej,Christina heter jag, vem är du då?"
Folk har en tendens att bli lite konfunderade i bästa fall och en smula irriterade i värsta fall på att prata med någon som inte kommer ihåg vad hon sa i den förra meningen hon yttrade. Jobbigt. Dock accepterar folk det efter som jag är en sån himlarns trevlig prick ändå. :D

Idag sov jag till tolv, gick upp, städade undan på mitt rum och började tvätta. Jag är så nedrans duktig minsann. Snart ska jag diska också. Heeeeelt crazy dag idag må jag påstå. 
Kanske Frida vill gå och sola med mig? Mohaha! Hon brände sig duktigt förra gången vi solade. Det var roligt. Jag varnade henne. Jag har bränt mig i det mangen gang, men hon ville ändå inte lyssna. Sen kunde jag säga " I TOLD YOU SO!" i flera dagar efteråt. 


Nej, nu får jag fan ge upp internjätet ett tag och göra något av det där diskberget jag skymtade i köket innan. 



Man ska sikta på att vara bra. Sådetså.



Jobb jobb jobb. Och sen lite jobb till.

Nu har jag jobbat mitt första pass för kvällen. 17-23.20. På Gästgården vid Fogdaröd. Det förnäma Fogdaröd fyllde nämligen 100 år. Ojojoj så piffigt då. Folk var fulla redan när dom kom, andra var väldigt uppsnoffsade och andra var mina gamla jobbkompisar. :P Stressigt och mycket mycket hela tiden. Då trivs denna dam. ;)

Nästa pass börjar om en halvtimme, så jag hinner vara hemma hos mamma nu en stund. Skönt. samla tankarna lite iaf. Snark snark snark. Jag vill sova NU och jag vill sova med min man och han är i Malmö så han kommer jag minsann inte sova med och bläää. Alla kan döööö liksom. Helt plötsligt blev jag väldigt negativ. :P 
Men jag hinner ju aldrig träffa den där karln som ska kallas min pojkvän för han jobbar hela dagarna på vardagarna, och jag jobbar hela jävla dygnet runt på helgerna. Det blir liksom klockan-är-nio-och-Kiwi-kommer-hem-till-Storgatan-och-kramas-i-tio-minuter-sen-lägger-vi-oss-och-tar-en-cigg-och-somnar heeeeela veckan. Sen är han hemma hos sig på helgerna och nääää! Jag vill kramas mer än så va fan!

Kukibajsflääääärk! 

nu måste jag gå till jobbet. Wiiiwooo. 


Jag tycker om er ändå. så det så. 

Christina ger sig ut i bloggdjungeln...

Efter gårdagens händelserika kväll kände jag att jag var tvungen att berätta denna spännande saga någonstans. 

Men var då?? 
Ahaaaaaa, tänkte Chrille, jag har hört talas om ett sånt därade internjeet, och att väldans många av mina vänner faktiskt brukar det på en daglig basis. Mycket bra forum för mina sagor alltså. Heeeeere we go!

Igår var det dags för Anti-Kräftis på Emmas gård. Hattar med antingen fiskar eller hjärtan sattes på huvuden, papperskräftor hängde i gungorna och marshallerna var tända. Stämningen var med andra ord på topp! Alla var tvungna att äta någon bit av en kräfta för att vara berättigad en hatt, och Suzie skrek och kved när jag instruerande henne i den ädla konsten att (dela?) en sådan. Först blev hon väldigt förskräckt, eftersom hon var säker på att kräftor serveras varma, och trodde därför att kräftan var rå. Så var inte fallet som vi andra dödliga faktiskt visste, så vi går vidare till att få av stjärten. "IIIIIIICCKK" Det var smöret som skrämde vettet ur min stackars vän. Efter mycket om och men är stjärten ute, och med en Mintu beredd att skölja ner den avskyvärda asätaren när den väl hamnade i munnen. 
Mycket skratt, många historier, till och med mina fingrar är bakfulla, så jag går vidare till nästa episod. 

BUSSEN! 

Vid halv tolv avgör de galanta damerna JennieSofie, Suzieluring och Chrillelove att de ska bege sig hemåt igen. Mot bussen och tar en cigg. Går på bussen och träffar en heeeelt galen busschaffis. Vi misstänkte starkt att han var full. Strunt i det, han var rolig iaf. ;) På grund av överkonsumtion (nej, det är säkert inte rättstavat, men jag ORKAR INTE KOLLA UPP DET!) av Mintu är mitt minne en smula luddigt, dock minns jag att Suzie hotade chaffisen med att kissa i alla säten på bussen, på vilket han svarar "Ja, gör du det, jag ska inte sitta på dom ändå." Tji fick han när Suzie kommer på den briljanta idéen att hon kan hoppa in till honom och kissa i hans knä. Som tur var för honom skulle han bli avlöst precis då, så han slapp undan med nöd och näppe. 

(Det är precis det här som är anledningen till att jag inte har gett mig på bloggningen innan, jag har en viss besatthet av att beskriva ALLT med så mååånga ord som möjligt, vilket kan bli en smula jobbigt både för mig och för läsaren...)

Ehh, ja. Följande händer på centralen i Lund;
* Suzie ringer sin bästis(?!?!?!) Tomas och pratar i flera timmar.
* Jag och Jennie blir mycket upprörda över detta svek in bästisness och blir bästisar med varandra istället.
* Jag träffar LAILA! Ohh, my love, jag har saknat dig som ett sär!! <3
* Vi vinkar av Jennie i hela trappan, gången och perrongen samtidigt som vi sjunger ESLÖV, you really turn me ESLÖV, and I don't know what to dooo!
*Jag och Suzie sjunger nästan hela Åkrar och Himmel för en fängslad publik.
* Suzie upptäcker att hon har supit bort (alltså tappat bort, inte druckit upp. Hoppas jag. Fan. Det kanske hon gjorde! Fucker.. ^^) vår resterande sprit, ergo; ingen sprit att förtära på tåget. Det höll nästan på att döda min fyllbuzz.
* Folk pekar och viskar hemlisar med varandra, stackars satar som inte har sett två fulla Eslövsbor med barnkalashattar någon gång. 

Tillbaka i Eslövet igen, Tomas hade vunnit TRE! Punkt. Liksom. Bara TRE! Då börjar man ju undra lite va. Tre......strumpor? Tre vattenkannor? Kanske tre dadlar rent av? 
Ja, det var ett mysterium som hette duga mina vänner! jag återkommer om jag kan skrapa ihop tillräckligt mycket minne av kvällen för att komma på vad det verkligen var han hade vunnit tre av. Hjälp mig gärna. (Där var jag påväg att skriva "hjärna". Det hade varit lite yucky.) "Hjälp mig hjärna" liksom? Det är mer som en fråga till sin egen hjärna om det kanske ville vara så snäll och hjälpa till med det där minnet. Vilket iofs inte är en dum idé. Det kanske SKA stå "Hjälp mig hjärna?" 
Nu förlorade jag tråden där kände jag. Vi kör punktform igen, det gick lite bättre.

Väl i Eslövet hände dessa spännande saker (jag är helt amazed om du faktiskt har läst hit utan att ge upp. Eller kanske sitter du och gör en psykutvärdering av mig och det sitter människor i vita rockar och väntar på att ge sig ut och leta efter mig. Isf, MOHAHA! You're NEVER gonna find me! NEVER I SAY!)

* Vi springer in på Suben och berättar i munnen på varandra om alla oootroooligt roliga saker som har hänt oss under kvällen för Jos och My, men dom verkar inte direkt lika entusiastiska som vi?
*Tvunga att gå till Pimp my ass och dansa, mest på grund av att vi tänkte att vi faktiskt inte skulle komma ihåg det dagen efter ändå. Tji fick jag. Fan.
* Går till Gästis och träffar Tomas, dricker öl och kramar Linus. Pussar Linus vän på kinden, men minsann inte på munnen, mina läppar finns endast till för min man och min Suzie. 
* Tomas köper en pizza, Suzie springer iväg, vi går upp till mig och tar en öl. 
* Suzie ringer och är snorig och pojkvänslös. Sami har inte setts till på fyra timmar och Suzie är en smula upprörd. 
* Tomas säger i bästa bästisanda "Där ska du inte sitta och vara lissen, kom hit så kan vi klaga på honom tillsammans.
* Suzie kommer, Stina ligger på soffan, Tomas ligger på soffan, Stina somnar.  (För er som inte känner mig så pratar jag ofta om mig själv i tredje person, och använder då olika namn på mig. Jobbigt säger vissa, mycket Christina säger andra. Chrille, Stina och Christina är dock dom vanligaste. :P )
* Jag vaknar, helt dyblöt på ryggen och fruktansvärt bakfull klockan halv åtta på morgonen, drar av mig kläderna, och uppenbarligen kuddfodralet till soffan också, lägger det i badkaret och går in på mitt rum och däckar igen. 

Nu är klockan två, jag har inte ens lyft my sorry behind från sängen och min man har inte ringt än. Han kan konsten att sova en hel veckas sömn när vi är ifrån varandra, och sen när han sover här så håller han mig vaken hela nätterna ist. Men jag är hooked på Kiwilove ändå. ;) 

Ringde till Suzie innan förresten, och efter ett tags bakfyllesnack om hur synd det var om oss och hur dum Sami är kom hon på att det där blöta på min rygg var en väldigt fin gest från henne och Tomas när dom skulle gå hem.

Dom hade nämligen hittat en kiwi i mitt kök och tänkte att jag ju så himla gärna ville sova med Kiwi (Kiwi är min man, som bara kallas Kiwi, men heter Martin. Men det heter han bara när han är dum har jag kommit fram till. ^^)
Kiwin lades precis bredvid mig i hopp om att den skulle vara en tröst när jag vaknade upp ur min dvala helt ensam. Den hamnade under mig och krossades multipla gånger = blöta kläder och sur lukt i hela lägenheten.
Det var en fin tanke iaf. 

Ikväll ska jag jobba. 17-05. Lagom. Först servera på Gästgården sen mot Jägers och sälja korv till fulla idioter. Frida, Suzie och Tessan gör bäst i att komma dit och skydda mig och dansa järnet. 

Nu hämtar snart min kära kusin mig och tar mig mot helvetesjobbkvällen. 

Ciaooo och all my love! <3<3<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0