Heath Ledger är död...

image54



Varför blir man så påverkad av stjärnors dödsfall? På något sätt har ju den personen varit en del av mitt liv eftersom jag har engagerat mig (iaf tillfälligt) i filmer som han gjort och saker som han sagt.

Såklart alltid tragiskt när någon dör. Än mer tragiskt när dom bara blir 28 som Heath. :(

Nu måste jag sova, två monumentalt långa dagar framför mig.

För att det är kärlek.

image52



Om ni ser dom svarta sopsäckarna? Det är bara skor. Skor skor skor. Om ni ser dom två Biancolådorna som står utanför? Dom fick inte plats. Herrejävlar. Jag borde kanske skriva att vi inte borde köpa fler skor.. Men jag tycker inte om att ljuga. ;)





image53


Lite egobild för mig. Ahh. Wii. Xbox. Ps2. Helt nerpackat! Buhu. Snart är det en fin platt sak på väggen så att man kan spela ordentligt. Nice I say.

Nu ska jag måla på mitt rum.

XOXO

Gossip Girl..

Haha. Reklam på tvn precis. Kunde inte hjälpa det.

Total kaos.

Just nu är det total flyttkaos hos oss på storgatan 4. Det ska målas och det ska packas och det ska städas. Bara för att flytta in igen två timmar senare. Men men, så är det och sen är lägenheten vår på riktigt! :D

Anledningen till att jag bloggar är att jag faktiskt inte kan låta bli. Jag tar en liten förbjuden paus från kaoset och läser Katrin Schulmans blogg. Hon har skrivit en krönika till Hennes;

http://www.tidningenhennes.se/hs/sida.aspx?id=60525

Vi som läser Katrins blogg regelbundet vet att det här är vad hon verkligen tycker och står för. Småbarn är för det mesta något man skaffar för att man har kommit till en punkt där man känner att man behöver något annat att göra. Något nytt i vardagen. Inte för att man verkligen känner att man lever i en perfekt värld och inte kan vänta tills man får ett barn att delge det med.

Vad jag stör mig på är dessa mammor som verkar ha gått med i någon sekt. Så fort man får barn verkar det som om hela livet kretsar runt det, livet börjar då, att gå på krogen är patetiskt och olika designs på vagnar är det enda som spelar någon roll. Att man verkligen ser ner på dem som väljer att inte skaffa barn någonsin eller dem som väljer att skaffa det senare i livet.

Nej, jag accepterar det inte! Om det nu kan finnas tidningar bara för mammor som prisar familjelivet upp till skyarna så kan Katrin få säga sitt utan att bli attackerad av sektmammorna.

Tillbaka till slavandet nu. Suck. Snart är det över. På torsdag ska lägenheten besiktigas och senare på dagen flyttar vi in allt igen. Jag hoppas att allt kommer vara klart den förste februari och att vi kan förfesta innan personalfesten i vår tjusiga lägenhet.

Jag är dum.

Och jag vet att jag är dum. Det är väl det som är det värsta egentligen?

När jag pratar med Suzie och är på väg in till Lund så säger jag att jag ska ringa när jag kommer tillbaka och att jag ska komma dit och jag vet ju att jag vill. Samtidigt vet jag att jag kommer glömma det när jag kommer hem. Varför gör jag så? Suzie är det finaste i min värld och mitt hjärta dunkar till stor del bara för henne.
Hade jag liksom bara sagt att jag kommer vara död när jag kommer tillbaka eller skickat ett sms och sagt att jag är död eller vad som helst så hade det varit mer okej. Men det gör jag inte. Varför? You tell me.

Jag älskar att bo med Frida extremt supermycket men ibland kan jag inte riktigt hjälpa att tänka hur det hade varit att bo med Suzie. På riktigt. Det hade varit bättre än bäst tror jag.

Ikväll kommer det en massa folk hit och jag ser ut som fan och borde inte släppas lös bland folk. Dessutom ska jag jobba imorgon. Klockan sju. Hurra för mig.

Snabbstädning på mitt rum är det som gäller nu.

Suzie. Jag älskar dig. Jag är dum men snälla tyck inte illa om mig.

Nu var det igång igen.. :P

image51

Det hade nog inte riktigt gått att bo med någon annan än Frida. Eller Suzie! Vem annars kan man sitta i vars ett rum och göra såhär med? Ofta dessutom?

Har knappt varit hemma på sistonde och innan jag köper en ny dator så kommer jag inte skaffa sånt där mobilt bredband. Men sen jävlar! Sen kan jag blogga precis var som helst. Mohaha! The power! Ohh, the power...


Jag fyller 21! Holy moly..

Igår var en helt helt underbar dag. :D

Kramades med Elin största delen av dagen, sen kom folket i massor! Tessan fixade mitt och Suzies hår så att det strålade om oss och allt var fint och jag skulle fylla år.

(Nu kommer det snart gäster hit och här ser ut som fan så jag tror att jag får kvicka på mig lite...)

Vi skulle iaf åka tåg till Malmö. Konduktören kommer; "Ja, fyra stycken? Ni ska ha barnbiljett va?"

Vi; "Ja, klart vi är barn! Hur mycket blir det?"

Killen står och räknar ett tag och vi börjar snacka igen. Jag blir helt överexited och berättar för konduktören att jag fyller 21 idag! Dumt gjort? En smula... ;)

Men vi fick ändå åka på barn för han hade redan tryckt biljetten. :D

Titta så glad jag var....?

image50

Jag gick och la mig klockan 10.

Det här skulle blivit publicerat den förste januari. Dock är jag halvdöd konstant nu och orkar helt enkelt inte uppdatera någonting.

"Igår. Nyår. Herregud. Jag kan inte skriva alldeles för långa meningar.

Kvällen började lugnt, vi fixade tre rätters hemma hos mamma i Sätofta, 22 pers som satt och åt middag och hade jättetrevligt. Raketer och hela grejen vid ängen, champagnebord och kramar med alla (inte riktigt alla, Suzie och Jos, ni var ofantligt saknade).
Mot Malmö med tåget 01.23, in till Farres fetichklubb, mot Wonk för att vänta på att Farre skulle sluta och komma och festa med oss. Han kom inte loss förrens typ fyra och då ville inte han sluta festa ju. Mot Köpenhamn!! Allt var bäst och jag älskade mycket. Jag och FinaLina var hemma i Eslöv klockan elva och stupade i säng."

Thats it. Jag orkar som sagt inte. Inte nu. Återkom igen om några dagar.

Imorgon fyller jag 21. Känns det bra? Inte någonstans.

RSS 2.0