Två dagar av lantliv. ;)

Dom pratar konstigt här.. Jag är på något sätt van vid att K pratar som han gör men det är så skoj att märka att alla gör det. Haha, självklart gör alla det men ja. Det är roligt. :P

Angående hur jag känner för att fortsätta det här vet jag inte. Jag är jättekluven. Tycker jag verkligen om honom tillräckligt mycket för att orka pendla fyra timmar typ en/två gånger i månaden och att han pendlar ner till mig dom andra gångerna? Det är ett mycket större beslut än att börja dejta någon som bor en halvtimme bort eller ännu bättre, tre minuter bort. Ahh, känns som om det behöver avgöras idag, åker ju hem imorgonbitti. Vi har verkligen jättekul tillsammans, men grejen att han bor hemma och inte verkar ha några som helst planer på att flytta känns lite....oambitiöst. Det kan vara mysigt att hälsa på föräldrarna någon gång då och då men att bo med dom och umgås med dom varje dag är något jag lämnade bakom mig för fem år sen, är jag beredd på att ha det så igen när jag är här..? Vet inte. Jag vet inte alls!

Nu ska det ätas här igen. :P

7% kvar och inget eluttag på tåget.

Jävla intercitytåg!

Hur kan man ha långdistanståg utan att ha eluttag vid sätena? Vad ska jag göra nu i en timme (6% kvar..)?
Min hjärna orkar inte läsa just nu. Suck.

Sjukaste någonsin förresten, jag och Elin tog en öl på möllan igår och vem stöter vi på påvägen hem om inte DC. Hur litet är Malmö egentligen?? Jag blir knäpp..

5% kvar och jag ger upp.

Hejdå internet! Hejdå Eli Stone! Hejdå min kontakt med omvärlden!

Snart resa!

Vad har jag gett mig in på? Resa halva landet för att träffa en kille jag umgicks med på Hultsfred? Galna bananer. Men fin är han. ;)

Ringde precis nån typ från ett företag och sa att jag hade godkänt att man kunde ringa till mig och fråga en massa frågor om festivalen. Hehe. Det mesta jag sa var "Nej, där var jag inte.." och "Nej, det såg jag inte..". Ajaj, jag upptäckte nog inte festivalområdet lika mycket som jag borde. :P

Imorgon kommer Janni till mig så ska vi umgås i min fina stad innan jag ska till Lina. Kul att träffa henne igen, var länge sen! Hem och packa och sova efter det för på fredagmorgon åker jag! Herrejävlar.

Kan sakna Eslöv ibland, men när jag tänker efter är det bara för att Suzie, Janni, Frida, Andreas och Berg bor där, allt annat klarar jag mig mycket väl utan.

Är med i en tävling på fina Rebeccas blogg förresten! Här är en liten länk till tävlingen (jag är inte hajj på det här med länkar.. :P)

Klicka Här!



Ever mine,
ever thine,
ever ours.


Finaste smset.

Var med Suzie, Stina och Ellen och tittade på Sex and the City-filmen. Har redan sett den två gånger eftersom jag inte kunde hålla mig ifrån att ladda ner den men jag kommer nog gråta lika mycket varje gång jag ser den.

20initiativet, där Henka bloggar, hade ett inlägg idag om hur man ska få tjejer att förstå tjusningen med Die Hard och liknande filmer. Många har försökt, många har misslyckats måste jag säga. Jag kan absolut uppskatta den sortens film men får jag välja blir det en psykologisk thriller. Det är det bästa, särskilt om man är ett gäng som ska välja film eftersom det är en del action och en del tankeverksamhet i en thriller.
Nog om det, jag skulle faktiskt berätta om ett av dom finaste smsen jag någonsin har fått. Varm fin känsla i magen när jag satte på mobilen efter bion. Tack K. Du är superfin och ålder kommer aldrig spela någon roll i min bok.

"Jag tycker om dig när du är naken,
jag tycker om dig när du har kläder på.
Jag tycker om dig när du är långt bort,
men mest tycker jag om dig när du håller om mig hårt,
riktigt nära.
Fisk."

(Fisk är lite väl internt, men det är kort för fiskpuss och ja.. Det kan nog knappt förklaras. :P)

Sitter på tåget till Eslöv med mitt nya mobila bredband. :D

Med allt mitt resande är det nästintill livsnödvändigt med mobilt bredband. Sprang in till Telenorbutiken på Hansa för att skaffa det när grabben säger "Nej, är man under 24 får man inte ha mer än två abonnemang. Mitt andra överflödiga som jag betalar 400 kr i månaden för att inte använda skulle alltså tynga ner mig? Fuck det. Jag flörtade satan med killen och han ringde några samtal samtidigt som han sa "Dom släpper inte ofta på det här. Nej, dom släpper faktiskt aldrig på det här.." Men som ni märker så var det inte sant. Mohaha. Underbart.

Sitter ett säte ifrån min mammas barndomspojkvän som är polis. 50 bast och ser faktiskt riktigt bra ut för den åldern. Alltså, bra nog att jag kan tänka "Damn, han är ändå sexig." Whats up with that? Jag ska snart upp till en grabb som är ett år yngre än mig och jag tänder på 50-åringar?

Sitter så ofta på tåg och bussar och önskar att jag kunde bloggat, det är ju då jag har tid och lust för det. Jag älskar tåg för det mesta, massor av människor man får lov att sitta och titta på helt utan att dom reagerar och vacker utsikt. Slippa sitta och tänka på resten av trafiken utan man tas bara dit man ska och kan sitta och filosofera samtidigt. Varför åker inte fler människor tåg?

Pratade med en grabb på msn igår om miljön. Han och hans vänner hade anordnat en miljömarsch. http://www.miljomarschen.se/
En jättebra idé men när vi pratade lite mer erkände han att han körde bil i fem minuter varje dag för att ta sig till jobbet. Snacka om att jobba mot sig själv? Jag fick honom att lova att gå till jobbet idag och jag skulle dessutom få fotobevis. Hoppas han minns det, isf lägger jag upp bilden här. Påverka en människa åt gången, det är det jag siktar mot. :D



Snart vittnesmål.

Ska strax sticka till Eslöv och vittna om en misshandel jag tyvärr såg hända för länge sen. Snart ett år sen det hände, att rättegångar ska ta sån tid? Herregud.

Jag har varit totalt off om dagarna på sistonde, min dag börjar inte förrens vid 14-15 och sen håller den på hela natten. En ren gissning säger mig att det inte är hälsosamt?
Fortfarande mycket att fixa i lägenheten och allt hade varit så mycket bättre om jag bara hade dragit mig ut till Ikea och Ilva för att köpa alla småsaker jag behöver. En annan stor hjälp hade varit om Malin hämtat alla saker hon har i våra skåp och garderober. Det är skit överallt! Jag blir galen, hur kan man bara trycka in sak efter sak i ett skåp utan att ha någon som helst koll på vad det är? Eller är det bara jag som låter min pedantiska sida komma fram igen?

Drömde om DC inatt. Eller, jag drömde något konstigt om en Icareklam och där var någon vara som hette som honom. Då tänkte jag att jag skulle skicka ett sms "Kul att se dig i Icareklamen.. :P" men eftersom han antagligen skäms för mycket för att höra av sig nu tänker jag vänta tills han kommer över det. Killen är ändå 32, lite man måste det vara i honom?

Ska resa upp till K i helgen, fyra timmars tråkig tågresa men jag måste bara ta reda på om det faktiskt kan vara något mellan oss eller om det bara var en vanlig festivalflört. Att leva i ovisshet är inget jag klarar av. ;)

Och Henka, jag tror fortfarande att jag kan ha en liten crush på dig.

Bilder från olika roliga tillfällen på sistonde kommer här;



Första bilden är när jag äter min första riktiga måltid efter Hultsfred, jag är alltså lycklig. ;)
Andra bilden är lappleken på midsommar och ja, Jennie har sin tå på Johannas snippa. Lapparna gjordes efter maten, alltså efter snapsen. :P
Tredje, är hela kärleken i mitt liv, vi tre.
Fjärde, är mintu med sugrör, det säger väl allt?
Femte, Elin kan nästan gå som en normal människa igen! Woho!
Sjätte, Jon lagade mat till mig vid tre på midsommarnatt. Finfin Jon.


Mot Eslöv!

Jag älskar min nya säng!

Om jag inte har sagt det förr?

Åhh. Hästens Hästens Hästens. Jag har det finaste sovrummet i hela världen och den skönaste sängen också. Mina nya sängkläder i satin gör inte saken sämre heller. :D

Ibland kan jag känna mig lite ensam, till exempel ikväll när jag var hemma själv en lördag och tittade på film. Då går jag in i mitt sovrum, lägger mig på sängen och kommer på "Fan vad bra jag har det!" och rullar runt och ligger på vilket håll jag vill FÖR JAG KAN! Mohaha! Dessutom är Bengan nere i Malmö och kom hit. Hon har ont i halsen så jag tog hand om henne, gjorde mat till henne och värmde nyponsoppa till henne. Det är vänskap det folks. ;)

Midsommar var för övrigt jättebra, lekar och fina vänner och Elin kan nästan gå som en vanlig människa igen! Galna bananer. Suzie blev jättefull och åkte till Lund för att hångla med Palm och jag gick hem till Jon och han gjorde mat. På morgonen gjorde han amerikanska pannkakor med sylt och sirap. Varför kan jag inte bli attraherad av en sån kille? Nej nej nej.. Han är för snäll.

K gjorde mig glad genom att skicka ett sms där det stod "Min fru har ändå världens vackraste ögon". K är mannen jag gifte mig med på Hultsfred. Ännu en sån som fastnar, vad gör jag för fel? :P


Regn och midsommar.

Att man inte vant sig än? :P Är hos mamma innan jag ska bege mig till Hurva och midsommarfirandet med vännerna. Inte en enda i min egen ålder förrutom Peters väns nya flickvän. Thailändska som är 22 år. Som det kan gå! ;) Ikväll kan det bli en smula trångt om alla ska få plats inomhus. Firandet var tänkt vara utomhus men jag gissar på att det kan bli lite för blött för det. Nu kallar mamma på mig. Konstigt nog så är det bara kvinnorna som lagar mat och männnen dricker whiskey. Jag fattar ingenting... :P Glad midsommar mina vänner!

Galna bananer och stress och öl och liv!

Min fina sambo Stina påminde mig precis om att jag har en blogg. Haha. :P

Inte på världens blogghumör men jag kan ju berätta att Hultsfred var galet galet bra. Bilder finns på facebook för dom som är intresserade. Jag hittade mig en festivalmake, lite för ung för mig men vad spelar det för roll på festival? ;) Andy, Berg och Fritz kom och joinade oss och allt var bättre än bäst. Säkert! fick oss att börja gråta och min fina Magnus Tingsek sjöng bara för mig. Vi skaffade oss en systerskara med Suzie som äldst, Emma näst, jag, sen Elin och minstingen Mimmi och en kusin Mats och en lillebror Björn. Fin familj det där. :D

Fredrik var nere från sthlm och hälsade på mig i min fina stad i tisdags, tog ett par öl på Möllan och pratade munnarna av oss.

Nej, jag pallar inte. Förlåt. Om ett par dagar borde jag vara på g igen. Fortfarande Hultsfredsbakfylla. :P

NU åker vi till HULTSFRED!

Yeeeeah!

Inget bloggande på en vecka, tänker att jag inte kommer palla mobilblogga (vet inte ens hur man gör).

Men kommer ni dit, leta efter "Team Tåhår presenterar stolt; Camp Tvätta Fisken!" så hittar ni mig och mitt underbara camp. ;)

Hej hopp och fan vad det ska bli bra!

Sitter i Åhus.

Bror hade skaffat mobilt bredband och jag högg det snabbare än blixten. :P

Skriver packlista till Hultsfred och lyssnar på Peter, Pontus och Morgan när dom skrattar och dricker öl. Mycket underhållande. Funderar på hur man kan spela in ljud men njäe. Pallar inte. Dom skrattar sådär som vuxna gör, mullrandqe (det där q:et petade Peter in, himla kul tyckte dom att det var) och basröstigt.. Jag minns när man var liten och man var med mamma och pappa på fest och halvsomnade på mammas bröst och hörde det där skrattet runt omkring. Det kunde man somna bra till. Ett annat ljud jag minns tydligt var när mamma skulle borsta mina tänder på kvällen och hennes handled låg vid mitt öra. Klockan tickade på och det lät så mysigt. Det ljudet lugnar mig fortfarande. Inte det där klonkande som väggklockor har, utan ett försiktigt tickande.

Nu ska vi gå och äta glass vid bryggan. Jag gillar campingliv. ;)

DC.

Åhh. Satan. Fylleinlägg nu igen. Men den där grabben. Jag gillar honom så jävla starkt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra av känslorna för honom. Vi träffades ikväll och tog ett par öl. Pratade om allt mellan himmel och jord och det kändes som om vi connectade så jävla mycket. Han följer mig hem och säger "Fan vad jag hade velat följa med dig upp men det är studentveckor och jag har så hemskt mycket att göra... Ha det så kul på Hultsfred så hörs vi!" (Det sades mer än så, men det var kontentan av det hela..)

Ska jag tolka det som Miranda gör när Burger berättar hur killar funkar?

"He's just not that in to you.."

Eller att det faktiskt är så att han behöver sova och att han gärna vill träffa mig igen?

Fuck fuck fuck. Men! Jag hade underbart roligt ikväll och imorgon tänkte jag följa med min bror till Åhus och träffa mamma och Peter.

Jag gillar livet ändå. ;)

Jag vet.

Jag ska inte vara avundsjuk, det är världens bästa att dom är så nära och gillar varandra så mycket.

Men det jag mår lite skit av är när dom gång efter gång sticker iväg och gör saker utan mig, utan en enda tanke på mig och på om dom ska fråga om jag ska följa med. Jag tycker liksom att vi är lika tajta alla tre men njäe. Det har väl skiftat. Tråkigt när det händer, men det är den naturliga följden, man byter vänner lite hit och dit. Jag bara saknar när vi var så supertajta och gjorde exakt allt tillsammans. Det är klart att det skulle ändras när jag flyttade hit, men jag trodde inte att det skulle vara såhär tydligt. Det är fortfarande bara 20 minuters tågresa bort.


Mitt första modeblogginlägg. :P

Jag vet, jag är inte direkt... ja, vad nu modebloggarna heter?

Men min nya klänning är så otroligt fin så jag helt enkelt måste visa upp den. Förstår verkligen problemet tjejerna har när dom ska fota outfits.. Men here it goes! (Klänningen är köpt på Carlings, Miss Sixty)


Sand sand sand!

Ohh, ikväll är det Wonk goes Clean på Choklad! Då är det sand på golvet i hela lokalen och gud vad kul det är. Måste dit!

Vi har fått en ny fin kyl, det är en flicka och hon heter Jens. Hennes mamma heter Cylinda och pappan levererade henne nu imorse. Han var lite snygg den där pappan, men jag kunde ju inte flörta med honom inför Jens, hon kanske hade blivit ledsen då?

Som jag städar och fixar här hemma! Jag blir så glad när det är fint och fixat och jag går bara runt i lägenheten och tittar och myser.

Jävla Hästens förresten, min säng är försenad ytterligare en vecka och det betyder att jag inte kommer få den förrens den 16 juni! Jag ska kräva kompensation för det, Hästens täcke och kudde kanske? Grr!

Idag har jag massor att göra och Stina har skrivit en lapp till mig. :D Jag ska framkalla bilder, gå till systemet, handla studentpresenter, gå på student, till Anna, joina Suzie och Ellen, ta oss till Malmö, hämta Stina och gå på gaysandkalas! Happy happy!

Haj å ivaj! ;)

Jag glömde nästan att jag hade en blogg.. :P

Herrejävlar!

Dagarna försvinner sjukt snabbt, jag hinner inte stanna upp och tänka ens.

Nu bor jag i Malmö! :D


Slacker som jag är städar jag och fejar och packar upp hela tiden och jag vet liksom hur det känns för Stina när jag gör det, för hon hinner inte och det vet jag men det gör liksom jag och jag har inget bättre för mig så jag tycker om att göra det.. :P

Försöker skruva ihop min säng nu, den är monstruös! Trodde att det skulle vara lättare andra gången man skruvar ihop den, men icke..

I lördags var det min sista kväll i Eslöv och oj vad jag blev avfirad. Först krogsväng, sen efterfest hos en grabb och när vi väl går hemåt ringer Jens (vid sisådär fem-halv sex på morgonen) och tycker att vi ska efterfesta hos honom. Pappa skulle komma 10 och hjälpa till att flytta. Behöver jag ens berätta att jag inte sov ett dugg och flyttade full? Intressant upplevelse det där.

Jag älskar min nya (riktiga) hemstad. Jag känner mig så jävla jävla hemma här och jag kan sitta på balkongen när jag kommer hem på natten och bara njuta av att det går folk förbi och det kör bilar och det är liv och rörelse klockan två på natten. Jag älskar det. Staden lever alltid. :D

Och Stina! Sambobamboo! Bra bra bäst! Wiihoo! På torsdag ska vi fira min inflyttning! Har desutom kopplat in tvspelen nu, så ikväll när jag kommer hem ska vi spela Mario Kart på Wiiet! Wii!! :P

Nu är min 10 minuters datorpaus över, tillbaka till upppackandet!

Förresten, kan man få bättre nummer på systemet? ^^

image96

RSS 2.0