I Turkıet!

Konstıga bokstaverö sa jag tankte mest saga HAHA. Vı mar sa sjukt javla bra och turkar ar sweet. We lıke.

Hejdå Sverige!

Nu har jag fan packat klart. Ska väga väskan snart. Jag har ju lite svårt för det där att packa lätt... Men fem par skor, 12 par linnen/t-shirts, fem klänningar, tre shorts, en kjol och lite annat skit som är högst nödvändigt, det är väl bra?

Ja, jag ska gå till tåget om en timme, så jag kanske borde ta en cigg men jag sitter här och bloggar.



Nu vägde jag väskan. Övervikt. Fuck! Packa om!

Hörs om en vecka! Nu ska jag hångla med norrmän, inga turkar. Mohaha!

Ciaoooo!

Fin begravning.

Får vara lite allvarlig ett par sekunder. Var som sagt på begravning idag och det var fint, hela familjen samlad med kusiner och moster och jag och Malin grät floder och ja. Som det är på begravning.

Men som vi alla vet är jag inte den mest normala människa i världen och när jag satt där och grät och kände sorg och sånt la jag även märke till följande saker.

1. Finns det en speciell affär där präster köper sina skor? För dom är i särklass det fulaste som finns.
2. Mammas kusin hade det största unibrowet jag har sett. Ni vet, där ögonbrynen är så ihopväxta att det ser ut som dom bara har ett enda?
3. När man ska säga hejdå efter vilken "samling" som helst med släkt man inte träffar så ofta så blir det lagom konstigt om man ska ta i hand, kramas eller klappa på axeln. Och det blir ALLTID något mellanting med alla så man känner sig sjukt dum när man släpper händerna. Drygt.

Det var allt för mig. Förresten har jag inte börjat packa inför Turkiet än och vårt plan går om 22 timmar och 45 min. Bra jobbat av moi.

Fy fan för tidiga morgnar.

Och folk undrar varför jag hellre har ett nattjobb?

Det är fan inte normalt att gå upp vid den här tiden. Sjuka jävla människor som har såna jobb att man måste det.

Ahh, vad gnäller jag för? När jag bodde i Eslöv och jobbade i Höör gick jag upp 05.30. Men shit, det är ju typ då jag somnar nu! Sick.

Saker som kommer sponant ur min mun.

När jag står över vasken och äter apelsinklyftor så kommer det "mmmm, mums" efter varje klyfta. Jag är ensam, det är ingen som hör att tycker att den här apelsinen är så god, men ändå säger jag det.

Nu ligger jag och surfar och har på Efterlyst i bakgrunden och i reklamen kommer där en kille som ska säga "kurs". Spontat kommer det ur min mun: "Jävla Stockholmare!" Ni kan fan inte prata. "Kusch". "Hon har varit på kusch." Lär er uttala ett r-ljud assholes.

Wii Fit - jag är fast!

Haha, idag hade jag nog kunnat vara en sån där irriterande tönt på Tv-Shop som står och är helt amazed över en ny träningsmaskin och berättar att den sååå mycket bättre än allt annat som finns på marknaden.

Jag vet inte vad för andra grejer som finns på marknaden, men vad jag vet är att svetten rinner i pannan på mig nu efter 1 h och 18 min träning och 1 h 51 min sammanlagd tid på Wii Fit-brädan och shit vad kul det är!!

Imorgon blir det att jag går upp vid sju, tränar på min lilla bräda, duschar och går till frisören. Jag vill ta med brädan till Turkiet! Så kär är jag i den.

Sova i tid?

My ass. Jag tror faktiskt att jag ska lyckas somna i tid varje kväll jag lägger mig i sängen. Det blir för det mesta runt halv tolv eftersom Ellen går och lägger sig då och hon bor ju i vardagsrummet.

Inatt har jag sorterat mina gamla sms på min telefon. Det började jag med vid 01.30 och tänkte att "det här måste jag ju bli trött av". Att jag inte känner mig själv bättre? Jag kan ju inte sluta med sånt, jag måste bli klar, jag måste känna att jag är färdig och kan somna med gott samvete.
Tänk hur det blir när jag startar eget företag? Sömn? Nej tack, inte innan jag tjänat min första miljon.

Nu ska det bli ändring på torpet.

Min mamma är världens finaste! Jag fick en Wii Fit-bräda av henne idag när vi var och shoppade och jag älskar den!



Har stått på den i en och en halv timme ikväll, vilket blev sammanlagt 32 minuters träning. Yoga, Aerobics, Balans och Muskelträning. Även om aerobicsen inte är världens mest avancerade eller snabbaste så känns det ändå att man gör något med kroppen och yogan var riktigt bra, jag behöver träna på min balans. Summa sumarum? Me like.

Imorgon är det ännu mer letande efter en jävla bikinitop som jag skrev om innan ikväll. Fuck.

Fan ta hela jävla Sveriges klädaffärer..

..eller iaf Novas. Letade igenom varenda butik där idag efter en bikini som passade mig och fanns det en enda? Icke! Alla underdelar passar men aldrig en överdel. Hej 70 A och 85 D, men var är 75 H? INGENSTANS!! Jag blir knäpp, galen, förbannad och ledsen.

Jag har nog aldrig känt mig så ful och fet och äcklig som idag i provrummen, mina bröst var överallt och ingenstans.

Så nu lägger jag in en egobild på mig själv för att bevisa att jag faktiskt inte är tjock och ful. Så det så.


...

Jag hoppas verkligen att iaf en av mina kusiner läser det här och att ni skäms riktigt mycket.

"Farbror Stig", det är vad vi kallade den världsvane gamle mannen som vi besökte så ofta när vi var små. Det var egentligen mammas farbror, men ska man säga gammelfarbror alltid då? Han tyckte inte så mycket om allt folk som samlades och pratade så högt i mun på varandra när det var kalas, så han kom alltid två timmar innan dom andra var bjudna och satt ner och tog en kopp kaffe och pratade lite. Dom samtalen kommer jag aldrig glömma. Dom enda videofilmerna vi har från när vi var små är hemifrån Farbror Stig och där kunde vi sitta i timmar och titta på diabilder från alla resor till Afrika och andra spännande ställen han hade utforskat.

I veckan gick han bort och det finns inte någonting som skulle kunna hindra att jag går på hans begravning. Den enda giltliga anledningen får egentligen bara vara att man är väldigt sjuk eller utomlands. Vilket jag vet att ingen av mina kusiner är. Dom tänker ändå inte komma. Jag kan inte ens börja beskriva hur skamligt jag tycker att det är. Det är sista chansen vi har att visa vår respekt för en man som har påverkat och funnits i våra liv under hela vår uppväxt.

Skäms.

Och nu är jag dessutom arg!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3354434.ab

Varför ska Aftonbladet nämna att en kille är anhållen för våldtäkt när det inte ens skedde i samband med Reclaim the Streets? Vad har det överhuvudtaget med saken att göra? Och varför ska man behöva nämna att killen är invandrare? Jag blir så jävla förbannad så jag kokar. Klart att han antagligen är en vidrig människa, men ska det på något sätt spegla aktionen?

Fuck you Aftonbladet! And thats that.

Jag tror att jag kan ha blivit halv-vuxen. Hur hände detta??

Många tecken på det idag. Pratade med Emma, som jag inte hunnit träffa på nästan ett halvår nu, om att vi tänkte ta en öl i veckan för sen har vi inte tid att ses igen på minst en månad. Och vi börjar oja oss över hur jobbigt det är att man inte orkar festa fyra dagar i veckan som man gjorde förr. Varför inte?? Bara förra sommaren satt jag och Emma på Golden flera dagar i veckan med Ivar och Kurt och sänkte ett par kalla men inte längre. Nej, nu har vi ju blivit 21 och då gör man inte sånt längre...? Va? Skärpning!

Nu sitter jag hemma och har precis badat i en timme, allt sånt tjejigt som att göra en inpackning av håret och scrub och shit blev gjort och Ellen vill gå ut och ta en öl. Jag vill verkligen inte. Det är inte det att jag ska göra något viktigt imorgon eller att jag är pank och verkligen inte kan, utan jag vill faktiskt bara inte. What??

Nej, om man skulle ta och göra en minisallad och kolla på en kass film?

Oj vad det händer grejer!

Hittade Sofias (en gammal klasskompis sen mellanstadiet) blogg på fejjan och hon är visst höggravid och gift och grejer. Herregud. Här sitter jag och har varit singel i två och ett halvt år och har inte något sånt i siktet på långa vägar.

Häftigt tycker jag att det är iaf. Bebisar är söta och sånt.. Liksom.. Heh.

Om en vecka drar vi till Turkiet och idag köpte jag en biljett till Sundsvall för Suzie hade inte råd med det förrens imorgon. Så om två timmar är hon påväg! Galna underbaring, det kommer bli sjukt bra, Ragnar är din stora kärlek, det tror jag alldeles säkert.

Jag har visst fått mig en stalker?

K, som jag träffade på Hultsfred, som jag också åkte upp och träffade i Borensberg och Borås, har visst flippat ut totalt..

Jag har inte orkat prata med honom på ett tag eftersom jag inte vet vad jag känner och ja. Det är så jag fungerar, jag tröttnar efter ett par veckor. Vet inte om det är det jag har gjort, men nu har han gått över gränsen.

Först fick jag ett mail med ett brev i från "Christina Liljenberg" och jag tänkte att det kanske var något konstigt med min mail och att den skrev ut mitt namn där. Jag tänkte inte mycket mer på det. Efter ett tag fick jag ett par email från hans mail, först med en fråga om vart han skulle skicka mina kläder och när jag inte hade svarat på någon timme så skickar han och säger att han slänger mina kläder dagen efter om han inte fått svar. Jag skriver helt enkelt adressen hem till mamma och tänker inte mer på det.

Nu precis får jag ett mail till från "Christina Liljenberg" med meddelandet "Jag förstår mig inte på dig" och nu blev jag lite konfunderad, så jag tittade på mailadressen också "[email protected]" och "[email protected]", den sista är alltså bara tillagt en underline jämfört med min egen mail.

Är det inte skrämmande? Varför skapa två mailadresser i mitt namn för att maila till mig? Har han försökt maila andra i mitt namn också? Hur ska jag få honom att sluta?

Holy fuck.

Jag blev så inspirerad av porrdiskussionen med Henka att jag har porrsurfat hela dagen. Eller, kanske inte hela, men stora delar av tiden jag har suttit vid datorn har jag gjort det. Det enda jag egentligen kommer fram till är hur mycket jag gillar Sasha Grey, som jag redan har nämnt. Pornhub, där jag letar fram det mesta jag vill ha (bra klipp, ibland hela filmer och laggar inte ett dugg, iaf inte på min dator), har ett par klipp med henne och ja. What can I say? Hon är vacker! På riktigt, otroligt vacker, samtidigt som hon är så mycket sex en tjej kan bli. Har läst ett par intervjuer med henne idag också och flickan är dessutom rätt smart! Helt enkelt en stor favorit. Och jag som inte brukar ha favoriter när det kommer till porr?



Den där jävla kassörskan!

Det är söndag, och det är nog för att få mig att nästan flippa ut när jag går och handlar, det är milslång kö och jag tar den som ser kortast ut. Folk som går in i affären när jag står i kö kommer ut därifrån snabbare än mig.
Anledning? Den där jävla kassörskan!

Jag tror att hon kan ha någon psykisk störning, ingen människa kan vara så seg om man inte har det. Hon tar en vara, tittar på den, tittar upp och ler, tittar ner igen och blippar in den. Hon tar en vara till, tittar på den, tittar upp och ler, tittar ner igen och blippar in den. För tio varor kan det ta 5 min, bara att läsa in dom. Sjuka, sjuka människa. Får man lov att fråga henne varför? Om hon faktiskt är lite rubbad eller bara den segaste människan i världshistorien? Är det pk?

En helg med Debaser och KB och min bror!

Min bror älskade KB. Det är riktigt stort för mig, jag älskar både Debaser och KB, men KB är mitt andra hem på så många sätt. Jag trivs bättre där än jag trivs hemma ibland. Och min bror älskade det också!! Jag är glad!

Är det verkligen tabu för tjejer att gilla porr? Fortfarande? Ja, jag är säkert mer sexuellt twisted än 98% av befolkningen, men självklart måste det vara fler än dom två procenten som uppskattar lite snusk på tvn eller datorn (eller mycket, då är det ännu bättre). Sasha är iaf en ny favorit för mig, kanske inte hennes mest extrema grejer, men man kan inte gilla allt här i världen. Jävligt mycket bättre än Jennas fjollande, thats for sure.

Jag har förresten något vajsing med min visdomstand och tandköttet däromkring och jag pallar inte äta då. Det gör ont så in i helvete! Bra för Marmarisresan tänker jag, min mage sjunker in så fint när jag inte äter på några dagar.


När vi skulle gå till Debaser i fredags så kommer vi hela vägen till statoil, Elin säger "Stina, ska du verkligen ha på dig dom skorna?" "Va, vaddå då?" Stina tittar ner på sina skor och ser det här;




Måste jag säga att vi skrattade så att vi nästan var tvunga att byta kläder if ya know wha I'm sayiiiin?


Gruppbild, gruppbild!



Mina pojkbästisar.

Jag definerar en riktigt bra killkompis som en grabb som gärna ringer mitt på dagen och bara vill snacka lite skit.

Just nu har jag två sådana, Daniel och Christoffer och jävlar vilket utbyte vi har! Idag har jag och Daniel gått på stan och handlat lite, pratat och träffat på folk som vi känner. Jag stöter på mina tjejkompisar som Daniel antingen tycker är snygga (påsättbara som han själv lägger det) eller schysta. Samma sak gäller hans killkompisar. Frågan direkt när vi lämnar antingen hans eller mina vänner är "Okej, vem av dom är singel?" Träffade på en grabb som var galet het idag och Daniel fixar såklart biffen snart, det finns inget tabu mot att ligga med sin killkompis kompisar. Det är så nice! Jag har gått alldeles för länge utan att tumla runt i sänghalmen med någon nu.

Biljard på möllan ikväll, gillas!

Ta mig till New York!

Herrejävlar, sitter och drömsurfar lite resor till Paris och Berlin och tänker "Hmm, undrar hur mycket det skulle kosta att sticka till New York en helg..?"

6000 kr! Tur-retur! Det är för fan INGENTING! För att komma till den häftigaste staden i världen. Ojojoj vad tankarna springer iväg nu. Självklart är det mycket pengar, jag är inte dum i huvudet, men ändå, det är New York. Kanske ska smila in mig hos brosan så kanske jag få honom att resa med mig. Shoppa shoppa loss. Mumma mumma. Dollarn är ju löjligt låg fortfarande.

En biljett till Sydney från London den 19/9 -08 till den 26/7 -09 går på 9900 tur-retur. Nej, nu tar jag snart tag i mig själv. När vi har inrett lägenheten så ska jag iväg. Någonstans.

Transsibiriska järnvägen? Nån? Tuffa genom Ryssland för att sen tuffa vidare på Transmongoliska.

Iofs åker vi till Turkiet och leker charterturister om två veckor och det ska ju bli galet nice.

Den 15 oktober flyttar Stina och Stina in i vår nya lägenhet 100 meter från Debaser. En fyra på 115 kvadrat på det bästa läget vi kan tänka oss.

Mitt liv kan inte bli bättre. Det är en sak som är säker.

(Jo, btw, om Henka skulle få för sig att komma ner hit så hade jag tagit honom med storm. Inside and out.)

Komsikomsi, lille katt!




Mysig date!

Jag vågade mig ut på en liten date idag faktiskt. H heter grabben, och vi var ute och gick i Västra Hamnen sen gick vi hem till honom och drack vatten och pratade. Sen satte vi oss i soffan och kramades och kollade på film och mös och hånglade lite. Gud vad mysigt det är att bara hångla! Ingenting annat, utan bara kyssas länge länge. Jag vandrade hemåt vid halv tolv och får ett sms 20 min senare "Tänkte bara se så att du kom hem ordentligt? Och tacka för en härlig kväll! Kram" Sånt gillar jag. Mer sånt till Christina!

Och som jag litar på vad Carrie säger "All you need to get a date, is another date!"

Nu när jag kommer hem från den andra dejten jag överhuvudtaget varit på i sommar hör grabben som jag var på den första dejten med (i juli) av sig! Vi var på en ganska trevlig date då men sen hörde han inte av sig alls. Då drar jag slutsatsen att han inte är intresserad. Inte så konstigt, eller hur? Nu svamlar han om att det finns någon anledning till det men att jag typ borde förstå det för jag kan tänka längre än "what meets the eye.." Say what?

Nej, jag tror att jag håller mig ifrån den grabben iaf. Dessutom pratade han jättehögt när vi tittade på bio och sånt fixar inte jag. Ingen respekt för andra människor. Isch!

Ajsingvajsing, lilla katt! ;)

Förträffligt roligt, Kollektivet Blomman goes Atava!

Ahh, vi har kommit in i Atavahuset! Galna bananer!

Igår satt vi och pratade vår första "session" eller vad man ska kalla det. Blev en del snack med "Bag in da box"-killarna, vi spelade lite av låten på bongotrumma och ukulele (som är i desperat behov av nya strängar, någon som är intresserad av att hjälpa oss med det?) Ellen borstade tänderna i brygga, jag sydde världens finaste blom-t-shirt eftersom det var vårt mission igår, designa din egen t-shirt.

Vi slutade tyvärr på 7:e plats igår men försmäkta ej! Idag ska vi köra lite galna grejer tänkte jag och få lite mer poäng. Men vad?? Vi vill ju inte kopiera grannarna med att klä ut oss och sånt, men det är ju det vi är bäst på! Snart är vi varma i kläderna och då! Då händer det nog grejer. Hoppas jag.

Nejfan, nu är klockan snart 12, man kanske borde gå upp ur sängen och äta sig en liten kornellmacka med kalkon på? Ja jävlar, det hälsosamma spåret är inte det lättaste.



Ellen bryggar sig, Stina fixar filmen och jag läser alla kommentarer, thats how we do it, yeaaah!

Kollektivet Blomman till Atavahuset!

Nu jävlar, nu går ni in på www.atavahuset.se och klickar på "bostadskön" nere i kanten av fönstret och röstar fem stjärnor på "Kollektivet Blomman"!

Fatta hur kul det kan bli, vi ska streama live webcam här hemifrån och visa allt möjligt sjukt. Vad vet vi inte riktigt än, och det är därför vi behöver förslag.

Vi kommer ta upp varje förslag som kommer för diskussion och är det inte helt totalt omöjligt så gör vi antagligen det.

Ohh, fruktansvärt kul. Fruktansvärt, inte sant Jonas?



RSS 2.0