En av många anledningar till mitt hat för Slagthuset.

Kille (som jag har dansat med en stor del av kvällen): Så... Ska vi hem till dig eller mig..?

Jag: (Lina viskar i bakgrunden; Han har flickvän..!) Okej, varför ska du inte hem till din flickvän då?

Killen: Nej men alltså.. Jag ska vara ärlig, det är jag fan aldrig med brudar.. men! Jag kommer aldrig lämna min flickvän, men det här är liksom min sista kväll i frihet! Hos dig eller mig?

Jag: Hjärtat. Jag ligger inte med killar. Särskilt inte killar som jag träffat för första gången ikväll och som har flickvän. Vad tror du??

Killen: Ahh, skit i det. Kom nu så sticker vi hem till mig.


Exakt. Det är exakt därför jag spenderar min jävla hundrakronorstaxi med att förklara för chauffören att alla killar är svin. Iaf dom som inte är 100% trogna och älskar sina flickvänner över allt annat.



Nej. Sömn kanske? Jag måste till Triangeln och köpa en present.. Jobbigt!

Den här jävla drottningen!

Hmm. Undrar om SÄPO går in och läser min blogg när jag skriver om drottningen? Haha, hej på er isf!

Såg den där damen på nyheterna precis och jag blir lika förbannad varje gång. Hur kan man ha varit drottning i ett land i 33 år utan att lära sig uttala språket rätt? För i helvete!

Annars en riktigt bra helg! Var i Eslöv i fredags och det var ju som det brukar vara där men jag fick kramas och skratta med Suzie och Elin och jag fick ha ett långt fint samtal med B igen. Det var länge sen sist. Igår skulle vi till Inkonst egentligen, men som vanligt hamnade vi på KB ist.


Haha, och jag och Stina bor verkligen tillsammans. Dessutom gör vi ungefär allt tillsammans, Det märktes ännu tydligare ikväll..

Jag: Stina... När var det nu vi hade mens sist?

Stina: Jag vet fan inte, men visst känns det som om det ska komma snart?


Ja. Vi har det samtidigt. Jag tycker att det är jätteroligt! Nu kommer säkert många tycka att jag är genomvidrig som skriver sånt här, men vet ni vad? I do not care. ;)

Haha. Det är ett under.



Jag behöver inte mer än såhär för att visa min kärlek. Idag är en jävligt blödig dag så jag kommer nog få mina vänner att bli det också. Ligger i badet och lyssnar på kärleksballader med tända ljus och ett glas vin. Ensam. Det är fan höjden av att trivas med sig själv. Jag älskar det.

Jag vet att det bara är jag som tycker det är kul, men ändå.

Samtal med Elin;

Jag: jaha, hur har du lyckats med att hålla dig vaken?

Elin: Alltså, det är sjukt svårt. Jag var så uttråkad innan och hade inget att göra så jag tog mig en gnuggis.


Jag älskar att onani är något man vänder sig till när man verkligen inte har något annat att göra. Själv är jag likadan.

Argheten gror.

Något jag ogillar med min lärare i företagsekonomi är att han generaliserar otroligt mycket. Idag kom det en kommentar om att "i svenska familjer där en part har ett företag, där hjälper ingen i familjen till. Den andra parten kanske hjälper till med bokföringen, sen sköter ägaren av företaget resten."
Hur kan man ens få för sig att generalisera på det sättet när det finns massor av människor i min klass som faktiskt inte har någon reell uppfattning om hur det går till i svenska familjer? Det uppmanar bara till ännu fler missuppfattningar, är det något den här staden behöver?

Läste i Sydsvenskan imorse att om man är gay så får man inte vara anställd i USAs militär. Hur kan detta inte vara mer uppmärksammat? Vilken extrem diskriminering? Hur kan det påverka en persons arbetsinsats i militären om man är gay eller inte? Det är ju helt absurt! Om istället en gay person skulle sätta i system att försöka stöta på sina kolleger, det är en annan sak, då kan man kanske bli avskedad för förargelseväckande beteende, men aldrig att man ska bli utesluten p.g.a. sin sexuella läggning. Sjukt!

35 minuter kvar till min nästa underbara lektion i datorkunskap. Kul? Nja. Inte min kopp te det där.

Jag har inte kvar något mer att bli förbannad över, klockan är bara tolv. Jag får läsa vidare i tidningen, då hittar jag säkert något jag kan raljera över i en halvtimme till. Hehe. Argheten.

Hur har gamlingar sex..?

Jag och Elin har kommit fram till att det måste vara något som inte innehåller så mycket höftrörelser.. Liggande bakifrån liksom? Det är sånt vi kommer in på när vi pratar i telefon sent om kvällarna. Lovley.

Ikväll var jag på en dejt. Haha, med en kille från nätet. Man måste ju prova? Han verkade fan hur bra som helst, bra musiksmak, humor och trevlig. Men icke. Från första ordet från honom förstod jag att det här kommer bli en låååång kväll. Jag har inte det i mig att bara "nej, tyvärr grabben, det här känns verkligen inte rätt". Men jag hade sjukt gärna gjort det, för den här grabben. Herregud. Nej, nu ska jag inte skriva för mycket, min blogg är rätt lätt att hitta. Jag får förklara för honom hur det ligger till, sen kan jag berätta mer.

Imorgon är det företagsekonomi igen. Och datakunskap. Woho!

Hittade ett blogginlägg jag skrev för någon dag sen också som jag kan kasta in här om ni är intresserade. Tjohoj!

"Ännu en lektion Företagsekonomi avklarad. Än så länge känner jag att det här är helt otroligt löljigt. Vi fick ett litet mattetest för att kolla hur mycket vi kunde. Skrattretande. Faktiskt. Och det är inte för att jag vill förlöjliga vad alla andra kan, men kan man inte räkna ut årsräntan på ett lån på 250000 med en ränta på 14% så har man inget att göra på en Företagsekonomikurs. Vilket halva klassen hade stora problem med.

Matte C var otroligt roligt! Avancerat, men skoj. Böcker är dock äckligt dyrt och allt begagnat är redan sålt. Helvete. Att leta upp aulan var ett äventyr i sig, men dom flesta ser ganska förvirrade ut här, så jag smälter in ganska lätt ändå. Hehe.

Datakunskapen ska vi inte ens prata om. Jag tycker att det är jättehäftigt att det finns 70åriga tanter som vill lära sig om datorer, men för i helvete. Gå på en pensionärskurs då. Heeeela lektionen gick åt till hennes frågor om var capslock fanns, var man satte på datorn, vilken del av musen man skulle klicka på och andra helt underbara små frågor. "

Min galenhet.

Uttråkad i skolan. Varför är det så att jag bara bloggar när jag är uttråkad? Jag tror inte det är ett bra tecken direkt. Jag ska försöka köra en Katrin och förklara något som jag tyckte var lite kul och väldigt irriterande igår på min första och andra lektion. Ni som har gått på Komvux innan kommer förstå vad jag menar direkt. Det finns en viss sorts kille, han är oftast mellan 30-35 år, känner sig lite misslyckad för att han går i en klass med 20 andra i åldern 20-25 och antagligen är dom smartare än honom. Så fort läraren kommer med ett exempel du kan något om eller säger något fel så påpekar han det direkt trots att det inte har något med lektionen att göra. Ett exempel;

Läraren i Matte C: Vi tar två påhittade tal, som till exempel Sveriges och Danmarks statsskulder och gör en kurva på det. Vi kan säga att kurvorna går såhär (ritar upp en kurva där Sveriges verkar gå neråt och Danmarks uppåt)

Besserwisserkillen: Jaaa, jooo, men sådär är det ju inte på riktigt faktiskt. Sveriges statsskuld har ju ökat till blablabla och Danmark har nästan ingen kvar och blablablablabla (detta varar i minst tre minuter)

När han väl är klar har alla, inklusive läraren, tappat tråden om vart i förklaringen han var och får börja om, vilket tar väldigt mycket tid och är ENDAST irriterande.

Nej, galen blir jag. Alla sådana som kommer i min väg ska jag knäppa igen käften på snabbare än snabbast.

Nu måste jag sluta skriva för det sitter en tjej bredvid mig som inte kan sluta vicka på sin fot och det gör att hela bordet skakar och det blir jag också galen på. Jag är visst en väldigt galen människa. Märkligt det där.



En av dagens bilder: Det är faktiskt inte så konstigt att jag har blivit som jag är med tanke på hur min mamma beter sig på semester. Hehe. ;)


Att vara i Österrike och att sluta röka.

Det här skrev jag på båten till Danmark från Österrike i lördagsmorse.

"Finns det något tråkigare än en båtresa?

Men när man är påväg tillbaka från en underbar skidresa är det saker man kan klara av rätt lätt ändå. Att jag hittar ett eluttag på båten gör resan lite lättare också. Jag förlorade i en ödesdiger omgång av sten-påse-sax och fick därmed åka ensam hem med min danska styvfaster och farbror. Det visade sig vara jag som vann ändå eftersom jag har ett helt baksäte för mig själv och filt och kudde. Gissa om jag är utsövd och redo att festa när jag kommer tillbaka till Malmö? Yeeees I am.

Jag hade tänkt skriva ett jättelångt inlägg om resan, men sen kom jag på att det enda vi har gjort är åkt skidor, druckit öl, undersökt Schladmings uteliv och åkt jävligt mycket rodel. Utelivet är definitivt det märkligaste på resan. Om man inte räknar in deutche hiphop, men det får ha ett eget stycke. Först och främst går det tjugo killar på en tjej när man är ute och dom tjejer som finns är för det mesta fula som stryk. När min bror gick iväg för att beställa mer dricka i tio minuter fullständigt överfölls jag och min styvsyster av killar, och alla pratar tyska. Ja jo. Man nickar och ler lite oförstående och helt plötsligt får jag flera pussar på kinderna och en väldigt glad tysk bredvid mig.. Jag vet fortfarande inte vad jag hade nickat till som han blev så glad över, men uppenbarligen var det något bra.

Jag har ännu inte träffat en enda tysk (eller österrikisk för den delen) kille/man som sett någorlunda snygg ut, är det så att den genen inte finns i detta folkslag? Min styvsyster hittade en semesterflört som hon inte kom ihåg namnet på dagen efter, så han blev därefter endast kallad Mr. K, av den enkla anledningen att han var från Kroatien.

Nej, min humor är fan inte på topp nu, jag vill bara hem till badkaret, skrubba mig riktigt ren, öppna min garderob och kunna ta på mig vad jag vill utan att behöva ha underställ under allt och termobrallor ovanpå. Det ska bli galet skönt!

Jag hade visst glömt betala bredbandsräkningen och nu är min fina roomie utan internet. Förlåt!! Det var inte meningen Stinafina. :(


En egobild i väntan på att alla ska knäppa på pjäxor och allt sånt kan man ju ta. Yeees we can.





Det här är förresten Ankis fina bestick till hennes pommestallrik. Österrikare är märkliga.




Sådär. Jag orkar inte ens läsa igenom det.

Just nu genomgår jag massiva svettningar. Trevligt va? Det beror på att jag har gett mig fan på att sluta röka. Jag berättade det för mamma och hon slänger direkt in "Om du lyckas med det så får du fem tusen om tre månader och om du lyckas i sex månader får du fem tusen till". Jag sa nejtack. Men hon vägrade fatta det. Jag vill ju göra det här för min egen skull. Annars kommer jag säkert börja tjuvröka ist. Vilket jag är galet sugen på att göra nu! Men jag vet att Stina kommer höra att jag går ut på balkongen nu och då vet hon att jag har varit dum. Och om jag lyckas till imorgonbitti så är det ännu en dag som jag inte har rökt på men FUCK! Jag trodde inte att jag var så beroende. Tack för den du. Svett och magont! Jävlar i helvetet. Det här kan vara något av det värsta jag frivilligt utsatt mig kropp för.

Imorgon ska jag käka frulle med Josefin klockan nio. Klockan nio ska jag alltså vara en tio minuters cykeltur bort. Sen ska jag gå i skolan en hel dag, sen hjälpa Stina putsa fönster i butiken och sen plugga med Linafina på biblioteket kanske. Det innebär att jag måste gå upp åtta och sen hålla igång heeeela dagen. Herrejävlar. Men, det här är mitt nya liv och fan vad det ska bli bra. Mohaha.

På ett hotell i Tyskland..

Klockan är åtta på kvällen och jag ligger i en fluffig hotellsäng i Tyskland. Varför gör jag nu detta..? Hur mycket mer finns det att göra i en minimal by någonstans i Tyskland? Nej. Exakt.
Jag har absolut ingen aning om var jag är och fan heller om jag bryr mig. Min kära styvbror har blivit "sjuk" vilket jag mer tror innebär att han inte pallar åka med. Det gör iaf att min styvpappa säger till honom att ta ett flyg till Salzburg när han känner sig mer frisk och att han såklart betalar det till honom. Vilket i sin tur gör att mamma tycker att vi ska få samma pengar av henne att göra något för. Haha. Dom spelar ut varandra utan att vi ens behöver säga något. Märkligt är det.

Vad fan gör man i en hotellsäng när ens bror ligger och spelar jävla WoW bredvid klockan halv nio på kvällen? Inte mycket.



Morgan är gravid i femte månaden. Mycket vackert.

Jaha. Och nu då? Jag går upp och går en sväng i byn. Jag somnar aldrig innan två på natten. Det är fem timmar till. Kul.

Skidkläder? Check!








Faaan vad snygg jag kommer vara i backen! Österrike nästa! Fuck yeah!

Så var det dags för ett jävla födelsedagsinlägg.

Jag är ju så trött på hela den här bloggvärlden. På hela det här livet och allt jävla hyckleri det innehåller.

Det hade varit så mycket skönare att slippa alla dessa meningslösa samtal och saker man måste göra och säga för att "det ser bäst ut så". Vad fan ska jag bry mig om det för? Kommer det egentligen spela någon roll i det långa loppet? Kommer jag någonsin ha användning för för någon jag hälsar sådär flyktigt på? Kanske en, max två av dom jag träffat det senaste året. Nej. Jag ska fan spara mitt fjäsk till människor jag kan ha användning för i framtiden. Det ska vara mitt löfte till mig själv det här året. Och nej. Jag är inte ett jävla dugg cynisk. Eller tvetydig. Nej nej, att jag är trött på hyckleri men att jag ska fjäska för folk, det säger väl inte emot varandra ett dugg? Fuck helvetes jävla fan. Bitterheten på en födelsedag.

Ojoj. Full inatt. Födelsedag. Biljard med fina vänner och KB. Fint. Inte ensamt, men fortfarande ändå ensamt. Sad. 22 jävla år. Det känns riktigt gammalt samtidigt som det känns som om det kommer bli mitt bästa år någonsin. Fan vad jag ska bli bäst. Haha. Här har ni mig i ett nötskal. Jag säger emot mig själv i samma stycke. Att ni älskar mig? Jag blir förvånad och överväldigad varje gång jag inser det. Och som Suzie råkat skriva i ett sms "Jag kommer säkert ångra det här imorgon, men skit i det nu."

He'på're!

Pratmakarna..

"Alla negrar har det!!"

"Ehhh... Va..?!"

"Men men..."

"Tiden är ute!"

"BAS!!"

Vi älskar pratmakarna. ;)

RSS 2.0