På ett hotell i Tyskland..

Klockan är åtta på kvällen och jag ligger i en fluffig hotellsäng i Tyskland. Varför gör jag nu detta..? Hur mycket mer finns det att göra i en minimal by någonstans i Tyskland? Nej. Exakt.
Jag har absolut ingen aning om var jag är och fan heller om jag bryr mig. Min kära styvbror har blivit "sjuk" vilket jag mer tror innebär att han inte pallar åka med. Det gör iaf att min styvpappa säger till honom att ta ett flyg till Salzburg när han känner sig mer frisk och att han såklart betalar det till honom. Vilket i sin tur gör att mamma tycker att vi ska få samma pengar av henne att göra något för. Haha. Dom spelar ut varandra utan att vi ens behöver säga något. Märkligt är det.

Vad fan gör man i en hotellsäng när ens bror ligger och spelar jävla WoW bredvid klockan halv nio på kvällen? Inte mycket.



Morgan är gravid i femte månaden. Mycket vackert.

Jaha. Och nu då? Jag går upp och går en sväng i byn. Jag somnar aldrig innan två på natten. Det är fem timmar till. Kul.

Kommentarer
Postat av: stina

åååh, de va ngt jag skulle fråGA... HAHA SJUKT.. KOM PÅ DE NU.. kommer din pappa och skriva in dig på komvux lr ska jag försöka.. kan ju inte garantera att min chef e tillbaka till på tisdag.. försök höra av dig på ngt sätt hur de ska gå till.. vil ju inte att du ska missa skolan.. Ha kul! nu ska jag dansa naken i vår lägenhet ! BORN BOOORN TO BE ALIVE

2009-01-10 @ 08:37:43
URL: http://stajners.blogg.se/
Postat av: suze

du är så jävla underbar. jag älskar dig, kom hem snart din jävel. PUSS

2009-01-10 @ 13:48:30
URL: http://ssuze.blogg.se/
Postat av: AD

Bytt namn på min blogg! www.adsince1986.blogspot.com

2009-01-14 @ 22:05:57
URL: http://adsince1986.blogspot.com
Postat av: Henka

Fy fan för Tyskland. Men något kul måste det väl finnas att göra. :)

2009-01-16 @ 14:47:48
URL: http://metrobloggen.se/20initiativet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0