En nygammal blogg endast för min egen skull.

Eftersom jag hatar människor som skriver ut allt skit de gör på Facebook kände jag att jag behöver skriva av mig om mitt hat mot världen i allmänhet och min viktnedgång (boring som fan, men dra åt helvete liksom?) på ett annat ställe.
Är inne i vecka två av Viktväktarna och vecka ett av träning på Friskis. Två kilo ner och det känns riktigt bra!
Idag börjar Malmöfestivalen och för att ta upp en gammal kär punkt så kan vi köra med en punktlista.
Saker jag lärt mig av denna festival hittills:
1. Att jag hatar folk. (Där går jag enligt devisen "människor är intelligenta, folk är dumma".)
2. Att jag har helt tappat suget på att stå och dricka en helt onödig öl och skrika med varandra om helt oväsentliga saker som man ändå bara hör hälften av.
3. Att livemusik är alltid nice!
4. Att jobba med känslan att ogilla människor som står och manifesterar något endast för manifesterandets skull. Som en då helt påhittad sak med två bögar jag känner som har någon slags grej att stå och grovhångla/nästan svälja varandra mitt under en konsert. Förlåt, men jag fattar inte grejen? Jag vet också att människor kanske är så in i helvetes förälskade att man bara måste hångla hela tiden men att stå där och liksom slänga sig passionerat fram och tillbaka mot andra som faktiskt vill lyssna på konserten för att (vad jag tror) göra en poäng. Men det kanske bara är jag som är cynisk igen? Antagligen.
5. Att vara innerligt glad att jag inte bor innanför broarna.
6. Att "Spriten är slut, vi måste gööööra något! Vet ni nån som har fest? Finns det SPRIT där? Är det såna Svenssons med typ ? Ah, helvete heller, då kan vi hellre hänga med alkisarna där borta"-fyllon men ändå pretto/hipster/jag är så cool för att jag har en upprullad mössa och rutig skjorta på mig/jag skiter i allt men jag bryr mig egentligen om vad exakt alla tycker om mig-personerna är för mycket att svälja ibland.
6. Att det visst är helt okej att knarka igen? När hände det?
7. Stina är fin och Emma är fin men jag sitter hellre vid ett bord eller på en gård eller på en gräsmatta och PRATAR än står och lyssnar på något man egentligen inte är så intresserad av just för att man "måste ju göra något".
Ah, fan vad gött det är att kräkas ibland ändå? Ta illa upp allt ni vill, om ni läser det här så har ni ändå bett om ett lösenord och får ignorera eller slå ner mig, vad ni vill.
Mest tror jag att jag tänker för mycket, på hur jävla dumma alla andra är istället för att tänka på hur jag själv ska göra för att utvecklas.
Nu ska jag ta och lägga mig innan jag blir hungrig och gör något dumt, som äter en macka. Typ 4 points bara på att vara dum, inte värt det alls.
Hej.

RSS 2.0