Nej. Det funkar inte. Inget analsex..

Ahh, Fucking Åmål. Denna film påverkar mig fortfarande. Mohaha! Jag tänkte faktiskt ta mig en lugn lördagkväll för en gångs skull men icke. Stina ska hitta en ny pojkvän ikväll för hennes chef tycker inte att hon har något liv. Uuuursäkta? Är inte jag Stinas liv och tvärtom? Vad har jag missat?

Nej men jag vet, vi tar en buss bort till Ellen för att åka tillbaka hit och gå på KB om två timmar. Yeii!

Pussfan, och jag saknar Emma som fan, mitt lilla partymongo.


Visste ni....

...att jag ofta sover på rygg, vilket tyder på att jag är självsäker och utåtriktad, men med händerna på bröstet, vid hjärtat?

Ahh, det är för enkelt. Alldeles för enkelt.

Det är inte ofta man skrattar så mycket att man vaknar ur en dröm.

Men det är precis vad jag just gjorde. Helt sjuk dröm där Barås (fråga mig inte varför) var gift med min gamla jobbkompis, hon var gravid med hans barn och samtidigt träffade han min moster Inger vid sidan av. Det här är hysteriskt roligt redan nu, men det blir bättre! :D Av någon anledning så jagar min andra gamla jobbkompis oss i någon märklig byggnad där allt utspelar sig och vi gömmer oss i en källare men de hittar oss till slut ändå. Haha, sen kan de inte öppna fönstret eftersom det är låst från insidan, så vi är säkra. Till slut hoppar alla andra på en buss och vi vågar oss ut, hoppar över ett staket och min fot gör ett konstigt ljud, som låter som en fis, när jag landar och då börjar jag skratta så mycket att jag vaknar ur drömmen.

Det här var inte så jävla kul va? Skitsamma, roligt att komma ihåg ändå.

Elin låter när hon polerar pärlan.

Haha, märkligt nog kan vi inte ha ett samtal på msn på natten utan att komma in på sex och onani och när jag berättar att jag brukar ta mig en omgång innan jag ska sova undrar hon om jag inte behöver vara väldigt tyst då eftersom Stina ligger i rummet bredvid?
Ursäkta? Vem låter när man gnuggar ensam? Not me. Uppenbarligen Elin. Din snuskiga lilla slinka.

(Dessutom har hon precis upptäckt att porr är gratis på nätet. Behöver jag berätta att hon är i extas?)

Jag är rädd att mitt singelliv har gått överstyr.

När jag stod och lagade mat i vårt vackra kök fick jag en stark känsla av att ha varit singel för länge. Jag lagar en tjusig middag alldeles ensam, jag tänder ett par ljus vid bordet, öppnar min bok och idag tänkte jag faktiskt ta ett glas vin till maten. Sen insåg jag att där går fan gränsen. Eller? Jag trivs med singellivet, det gör jag. Det är underbart att kunna göra vad man vill, när man vill. Men vad jag tror är att med rätt person så kommer jag göra det ändå. Damn vad jag är sad ibland!

Snart börjar komvux och då är jag påväg dit jag vill i livet. I can't wait!

Ohh my goood!

It's like... Ehh. Wow! The remake of 90210 is like soooo great! I just love it! God. If I could live like them I would like die right now! And you know what? They all have the same computer as me, it's like freaky cool! Haha!


Har ni inte samma humor som mig och inte förstår vad jag menar med det som står ovanför, sluta läs min blogg. Jag är sjuk, jag tittar på 90210 för att jag inte har något annat att göra och nu är jag så fruktansvärt trött på att vara stilla att jag blir sinnessjuk. Det här är det enda som finns i mitt huvud då.

Faaaaan.

Jag har så tråkigt. Jag har så tråkigt att jag går i bitar snart. Ännu en helvetes jävla förkylning har kommit över mig och jag vet så väl att jag måste stanna inne och ta det lugnt tills den är borta, annars blir det bara värre men jag blir GALEN! Jag har nu tittat ifatt Heroes, Secret Diary of a Callgirl, Gilmore Girls och jag har också blivit helt förkrossad över att Gossip Girl inte sändes i USA igår utan att avsnitt 12 kommer den förste december. Hemskt!

Någon som har ett bra tips på en serie som jag kan titta igenom? Vänner, Sex and the city och Scrubs har redan avklarats under andra sjukdomar.

Tittade på Pride and Prejudice igår förresten. Fan, jag är nog en typisk tjej ändå. Great lovestories, jag kan inte hjälpa att älska det. Jag skäms lite för att berätta det, men det är väl det en blogg är till för, att spy ut allt som man vill berätta men skäms lite för till människor man inte känner.

Efter allt tittande på amerikanska/brittiska serier utan text har jag börjat tänka på engelska. Hela tiden. Mycket märklig känsla. Särskilt eftersom jag har en väldigt löjlig brittisk dialekt i mitt huvud. Märkligt.


(Ohh! Andra säsongen av Greek har varit igång ett tag! Yes! Dagen räddad!)

Det är så löjligt!

Genom http://www.20initiativet.se/ trillade jag in på Towas blogg (http://www.towalindberg.se/) och läser att hon fått en gnällig kommentar om sin blogg från några sura bloggkommentatorer http://www.glife.se/Bloggkommentatorerna/31917

Det är bara så genomlöjligt att överhuvudtaget ha en blogg där man kommenterar andras bloggar, "Hej, jag har ingenting att skriva om själv men jag kan iaf kritisera andra, då får jag hävda mig lite." Sad sad sad. Löjligheten är stor.

Towa dessutom, som kanske inte är den sortens blogg jag själv läser men verkar skön ändå, bloggar om en del av det hon tänker dagligen på, alltså sex. Jag skulle gissa att bitterfittorna som kommenterar faktiskt också tänker på sex ett par gånger om dagen. Det hoppas jag för deras skull iaf, annars kan deras liv inte vara så värst roliga. Dock får man inte blogga om det, då visar det på att man är lite white trash och av en "lägre socioekonomisk klass". Märkligt det där.

Köpenhamn var så jävla bra förresten. Ahh. Danskar. Jag gillar de små liven. Jobbigt var dock att jag inte förstod vad de sa, trots fyllan jag la in. Enligt min egen slutsats har jag kommit fram till att jag måste dricka öl för att förstå danska och i fredags drack vi bara champagne och drinkar. Ergo? Ingen danska för mig. Det stoppar såklart inte mig från att försöka, vilket resulterade i att dricka champagne till sex på morgonen och leka med kameran med tre danska killar. Lucky you om ni är vänner med mig på fejjan, för då kan ni se bilderna vi tog. Haha.

Det er dejligt! For fan mand!

Sanningens ögonblick, nu jävlar!

Haha, jag har sett fram emot det här, Andreas Barås ska vara med i Sanningens ögonblick ikväll. Sjukt kul och antagligen lite hemskt också.

Kolla nu vafan!

Senare ska jag berätta om den danska huvudstaden. Mohaha. Det ska ni se fram emot tycker jag.

Den danska huvudstaden. Ett mysterium.

Pratade precis med Suzie i en halvtimme som är brukligt de dagar vi inte ses och en del av samtalet gick ungefär såhär:

Jag: Jo, Den Långe Dansken smsade mig och frågade om jag hade hittat min kamera och då tänkte jag att jag ju ska till Köpenhamn och fira Lina på fredag och det kanske är läge att berätta det för honom?
Suzie: Nej! Du får inte sova i Köpenhamn!
Jag: Ehh.. Nähä..? Varför inte det?
Suzie: För att då kommer det bli som förra gången någon sov i Köpenhamn, det var Louise och hon var 13-14 år och dagen efter var hennes föräldrar så arga på henne att de vägrade komma och hämta henne på stationen och då fick jag köra och hämta henne och det orkar jag inte göra på lördag förmiddag.
Jag: Ja, för det kommer bli exakt som den gången om jag sover i Köpenhamn. Jag kommer föryngras (?) 7-8 år, bo hemma och ha föräldrar som blir arga på mig.
Suzie: Ja! Köpenhamn är ungdomens källa! Och då får jag komma och hämta dig, och det orkar jag som sagt inte.
Jag: Men om du är kvar Sverige så är du fortfarande 23, är du vän med en 13-åring då?
Suzie: Nej. Det här går inte längre. Jag kan inte vara vän med en 13-åring. Vi måste tyvärr avsluta vår vänskap nu.
Jag: Jaha. Det var trevligt så länge det varade.
Suzie: Hejdå!

"Jag ville bara sprida ut mitt umgänge. Med min tunga..."

Ahh, lördagen var en jävla tillställning det.

Efter att inte ha kunnat ens lukta på en öl vid första delen av 20-årsfirandet tänkte jag "Fuck it!" när andra delen började och svepte en cider. Yes!

Trillade in på min, eller mest Stinas egentligen, inflyttningsfest vid elva och fick krama Christoffer Bergajävel länge länge! Den grabben har jag saknat minsann. Hans bror, som vi hemskt länge har sagt är en av dom snyggaste grabbarna i denna delen av landet, kom också lite senare men var en jävla besvikelse. Snygg ja, men inte särskilt trevlig. Skönt för Christoffer, för nu slipper han höra mitt tjat om att hans bror är snygg. :P

Ahh, Christoffer Berg, du lyser upp mina dagar! Kom och bo under min säng!

Elin försvann efter ett par timmar ner i soffan med Magnus och när hon frågade om jag hade haft kul så svarade jag att visst hade jag haft jättekul, men att jag inte hade fått umgås med henne så mycket. Hon säger då "va? Vaddå? Jag ville bara sprida ut mitt umgänge. Med min tunga..." Det tyckte hon var mycket roligt sagt. Hon skrattade åt sin egen humor länge länge.

Idag ska jag äntligen bli av med den gamla lägenheten på Kattsundsgatan. Det skulle varit gjort för två veckor sen men det blev uppskjutet och uppskjutet. Nu ska jag rusa dit och putsa av fönsterna en sista gång.

Godmorgon världen!

Ahh, jag gillar livet. Igår var det date med M igen och vi hade som vanligt väldigt kul och nu efter tre timmars sömn ska jag ta ett tåg till Eslöv och sen mot Ullis med Suziehjärtat.

Länge sen jag var uppe vid den här tiden men jag gillar det!

Toodles!

Varför gör jag såhär mot mig själv gång på gång..?

Herrejävlar. Vi skulle "ta ett glas vin i goda vänners lag" igår hemma hos Suzie. Jag måste lära mig att "ett glas vin" aldrig kommer fungera när jag är med dem två galningarna. Ett glas vin blev till äckliga starkcider som jag vid tillfället tyckte var underbara som blev till öl som blev till drinkar av Tobbe på Grappa och sen blev det till efterfest hos min gamla jobbkompis som är typ 50 med hela Paras-bygg personalfest. Ja jävlar.
På något sätt lyckades jag flörta till mig skjuts hem med taxi till Malmö vid fyra i morse och skulle visst äta och titta på tv när jag kom hem. Inte en tanke på att jag skulle upp klockan 10 dagen efter. Nu sitter jag på tåget och förbannar mig själv till helvetet. Jag ska vara igång hela dagen idag och utrymme för mer sömn finns helt enkelt inte. Jag vill inte!

Något jag märkte igår var att jag har börjat tycka illa om killar som pratar skånska?? Whats up with that?? Pratade länge med en kille som varit i någon sorts insatsstyrka i Afganistan och det blev så allvarligt som bara samtal på fyllan kan bli.

Jag orkar inte. Snart i Lund. Fuck.

Ligga i ett bad..

..är bland det bästa jag vet. Med tända ljus, ett glas vin och en bra bok. Mmm.

För övrigt gillar jag också att gå upp i tid på en söndag, bre ett par knäckemackor och läsa hela söndagstidningen. När jag handlar tar jag alltid varan tre steg bakom den som står främst eftersom en massa folk säkert har pillat på den främsta. Jag njuter av att sitta vid min symaskin och att göra tygtavlor ger mig en varm känsla i magen.
Om vi har fest har jag såklart kul och dricker och skrattar lika mycket som alla andra men jag går även runt och samlar in flaskor och burkar eftersom det annars blir överfullt på bordet och saker spills ut på vår fiskbensparkett. Jag tittar runt och ser så att alla har kul och när festen är slut försöker jag se till så att alla kommer hem ordentligt. Är det någon som inte kommer hem bäddar jag soffan och ställer fram ett glas vatten med en alvedon och en macka eftersom jag vet att personen kommer må bättre dagen efter av det.
Potpurri och allmänt pynt på bord och i fönsterkarmar är roligt att fixa med och när jag har diskat lägger jag alltid besticken i varandra så att dom inte ligger i en röra i besticklådans fack. Samma sak gäller min "köksgerådslåda" där stekspadarna ligger tillsammans, visparna och slevarna likaså. Nedanför dem ligger vitlökspressen och konservöppnaren och bredvid dem ligger decilitermåttet med matskedsmåttet, teskedsmåttet och kryddmåttet i varandra. När någon som inte bor här har satt in ett glas eller lagt ner ett bestick i lådan ser jag omedelbart det och rättar till det. Ofta blir jag lite förnärmad över att man ändrat på min ordning men sen försöker jag skärpa till mig och inse att ingen kan förstå hur allvarligt jag ser på sådant.

Det här ett par av mina egenheter. När jag ser det och tänker på det blir jag förvånad. Jag är 21. Är det inte nu jag ska vara galen och skita i allt som heter lägenhet, trygghet och framtid? När hände det här? Det är klart att jag vill ut och resa, upptäcka världen och plugga allt som verkar intressant och kul, men

Okej. Jag har svårt för att göra saker med måtta.

               
     
 



Ehh. Det är alltså vår lägenhet. Vi är nöjda.

Inflyttningsfest på lördag! När jag har kommit hem från min kusins 20årsfest vilket jag hoppas blir runt 22 senast. Då jävlar. Hör av er om jag inte har tänkt på att höra av mig till er om att komma. Jag är dålig på sånt, det vet ni.


"Du har ju inte bloggat idag, din röv!"

Stina är inte så försiktig i orden när hon har suttit på jobbet en hel dag och varit uttråkad och inte kunnat läsa min blogg. Jag gör ju allt för att min roomie ska vara glad så jag berättar om drömmen jag hade inatt.

Andreas Barås. Min säng. Och en fantasi om att han är Wolverine. Mer än så behövs inte för att jag ska vakna både nöjd och jävligt otillfredställd.
Jag har gjort min vanliga vändning utan att ens ha träffat grabbarna vilket är rätt märkligt. Först tyckte jag Henka var jävligt liggbar och att Andreas bara skrev långa texter som var dryga att ta sig igenom men icke! En tråkig eftermiddag satte jag mig och läste hans inlägg låååångt bak i tiden och fan, det är good shit.
Det är alltså exakt den vändningen jag så småningom gör i alla lägen vilket kan vara jobbigt ibland eftersom jag vid den tiden redan har hunnit flörta/låtit mig bli flörtad med av den "söta, gulliga" killen. Att jag aldrig lär mig? Det är den råa, stora, starka och lite småbittra killen jag egentligen vill ha. Alltid. Tur att jag inte har flörtat med Henka då.

För att gå över till något helt annat så har jag ännu inte lyckats lägga ner hatet som bubblar upp inom mig när människor använder sig av uttrycken "eran" och "våran". "Hihi, ja, jag gillar ju eran blogg, tihihi." Gå och dö. Det är det vidrigaste "ordet" jag vet. Jag vet inte om jag ska beskriva det som infantilt eller bara analfabetiskt. Vidrigt är det iaf.
Om någon tycker att något jag skriver är vidrigt är det bara att säga till. I'm here for you. Haha, nej, det är jag inte alls, vem försöker jag ljuga för? Ni kan ändå försöka få mig att ändra mitt språk, bara ni har en jävligt bra anledning.

Hemma hos pappa och krattar löv.

Jag har börjat hänga hos föräldrarna lite mer ofta nu, gillar att vara utanför stan ibland. Gick upp åtta imorse och käkade frukost och nu har jag tagit en paus från lövkrattandet. Det blåser jättemycket! Löven bara blåser bort. Jobbigt.

Var på en härlig date i torsdags. Gillas.
Inte så jävla verbal idag känner jag, jag drar på mig sjalen över näsan och krattar lite istället.

Affärsjuridik! Företagsekonomi!

Kurskataloger är min porr. Jag vill läsa precis allt! Religion, Samhällskunskap, Retorik och massor av annat.. Men jag har bestämt mig för fyra ämnen. Affärsjuridik, Matte C, Datakunskap och Företagsekonomi. Nu tycker jag faktiskt att Komvuxstarten inte är samma sak som döden lika mycket som förr med så pass roliga kurser. Jag behöver Matte C och egentligen helst D också för att komma in på ekonomlinjen på Lunds Universitet till hösten och ett par kurser för att det är bra att kunna innan jag börjar läsa till ekonom. Enligt mina egna uträkningar så är det inte de största idioterna som läser Affärsjuridik och Företagsekonomi på Komvux... Eller?

Sjunde januari. Dagen efter min 22årsdag. Det är då jag faktiskt börjar min resa mot att bli den största entrepenören i Sveriges historia. Yeeah!
Jävla kul blir det när jag är större än Ingvar Kamprad och man hittar mina gamla bloggarkiv. Haha, det blir presstoff av allihop. Nu är jag på en powertrip and it feels goood!

Greatness.


Kameran är förresten hittad. Efter ett smått anklagande sms till Den långe dansken och intensivt letande av mig och Stina går jag och lägger mig och har accepterat tanken på att den är borta för evigt. Som vanligt ligger jag och pillar lite vid sängkanten. Där hade den visst trillat ner. Hoppsan. My bad!

Skånska på TV.

Det är frukansvärt! Horribelt! Vi låter inte så! Jag lovar!

Usch. Jag skäms för hela mitt landskaps skull när varenda skåning som är med på tv låter som om han/hon är en smula efterbliven.


NEEEEJ! Nu läser han en dikt. Jag vill dö. Vi låter inte sådär. Inte vi som är självrespekterande skåningar iaf.

Mäktigt tal.

Helt otroligt. Om ni inte suttit uppe som mig, hitta det på youtube. Titta på hela. Starkt. Mäktigt.

Nu är jag trött. Säng. När jag vaknar är det här fortfarande sant. Barack Obama.

Barack Obama. Det är stort. Det är historiskt.

Jag sitter ensam i mitt vardagsrum och fäller en tår. Det går inte att göra annat. Denna händelse är på något sätt överväldigande, och ja. Jag vet att jag bor i Sverige. Jag vet att det här inte kommer påverka mig särskilt mycket, men jag är lättrörd och det här är faktiskt riktigt stort.

Vi vaknar till början på en ny värld imorgon. Jag tror verkligen det.

Nu vet jag inte om jag ska försöka hålla mig vaken till talen eller inte. Jag vill så gärna höra dom, men jag borde sova.

Well.

Barack Obama. Det är stort.

Valvaka på Amiralsgatan med Elin.

Ja. Jag och Elin valvakar. Så seriösa är vi. Men vi valvakar med Filip och Fredrik iaf, så vi känner att det är godkänt.. :P

Jag vill skriva något om vad vi diskuterar här hemma, men jag är inte bra på att vara seriös i mitt skrivande, särskilt inte när jag är nervös (ja, jag är faktiskt ltie nervös. Eller förväntansfull och hoppfull får man väl säga) och klockan är ett på natten.
Vi har bunkrat upp med chirre och dirre och cola! Jag som aldrig dricker något som innehåller koffein kommer bli helt hög av det och antagligen vara klarvaken klockan sju imorgonbitti. Då lägger jag in antingen en domedagsprofetia eller ett hyllningstal.

Obama for president!!!





Nu sitter förresten Elin och slänger med sin mobil för att titta om den byter låt när man gör det. Det gör den, efter intensivt skakande. Mycket bra att veta.

Jag kunde visst prata danska i lördagsnatt.

Riktigt bra lördag på KB. Stämningen var på topp, vi fick tag på Rezas hår som var världens skönaste afro, vi hittade två danskar som jag började prata ooootroligt mycket och ingående med. Tilläggas ska att jag kan vara den skåning med minst kunskap och förståelse för det danska språket någonsin. Jag förstår oftast inte två ord av vad danskar säger till mig.

Reza och danskarna följde med oss på efterfest och här fortsatte jag prata danska med en av grabbarna (som jag inte vet namnet på och kommer därför referera till som "Den långe dansken" i fortsättningen) om musiken vi spelade, jag blev introducerad för mycket ny dansk rap vilket jag faktiskt gillar och jag hånglade massor med den långe dansken. Elin hade visst gått och lagt sig när jag ville ha sängen för mig själv med den långe dansken så jag gör något man egentligen inte får enligt "The girlcode". Jag sa till henne att gå och lägga sig på soffan. Fy mig.

Nu till det underhållande av detta äventyr. På söndagmorgon, när jag vaknar med en öken i min mun och en lång dansk bredvid mig, förstår jag inte ett ord av vad han säger till mig. Inte ett jävla ord! Det är som om han bytt språk under natten. Eller också kan det vara så att jag inte kan danska när jag är nykter men när jag är full pratar jag flytande. Tyvärr kommer detta förbli ett mysterium eftersom jag oftast tar avstånd från allt jag gör på fyllan, utan att veta vad det är, bara för att vara på den säkra sidan.


Och nu kan jag inte hitta min kamera. Fuck.

Först tänkte jag..

Ego. Thats me. Men vafan. Hur ser det ut egentligen? Är jag 14 nu igen? Här sitter jag, 21, snart 22 år gammal och tar egobilder. Nu får det räcka.




Men sen! Sen kommer Stina och Elin och är så sjuk skönt reggaehänginga i knäna och vill ta en bild med mig i mitt egohäng! Nu blev det rätt. Ja jävlar. Hängigheten. Haha, jag älskar Henka och Andreas för att ni har för mig in på "heten-spåret". All respekt till er.


Nej, men det blir ofta så med Ikeagrejer.

Det är Elins replik på hur hallåan ser ut på tv4.

Jag säger direkt när jag ser henne säger jag "Men usch vad ful hon är!" Elin lägger till vad hon tycker och jag säger sen "Men, det är nog fel ljussättning..."

Visst är jag snäll! Jag är hlet amazed över hur förlåtande jag var för hennes fulhet. Ja jävlar. Vin är bra för kroppen.

Fy i helvetes jävlarns skitfan vad kallt det är.

Jag kan inte sluta svära om hur kallt det är! Låt mig slippa denna kyla, jag ber för mitt liv. Det kan hända att jag skruvar upp värmen på mitt element till max, stänger dörren och stannar där resten av vintern. Och det är ju inte ens vinter än!! Fuck!!

Haha, jag kollade hur varmt det är i Egypten just nu (30 grader) och mamma sprang iväg och skrek "Säg det inte! Säg det inte! Varför bor vi här??" Hehe, var har jag fått min extrema värmelängtan från tror ni?

Nej, nu ska jag tigga till mig en back smirnoff ice av min styvpappa och bege mig hem till Malmö med Elin för att bege oss till Debaser senare. Nu får det vara nog med hemmafruliv på landet.

RSS 2.0