Potentiell stalker på tåget..

Sitter på tåget som vanligt, en grabb är galet flörtig. Vad är det med mig och att vilja flörta? Jag fattar inte? Jag är sliten, med glasögon och en sladdrig klänning, jag är inte attraktiv alls!

Men oj vad han ska berätta mycket om sitt liv. Nu har det spårat ur fullständigt, han frågar mig hur det känns att vara kär. Har hittat på en pojkvän (Stina, det är du som är min pojkvän nu. :P) och om jag tycker att han borde satsa på en tjej i Falköping och ha ett distansförhållande och att det är bra att dom båda är kristna och herrejävlar. Jag satte mig på helt fel plats. Hjälp! Frågar om min msn och sånt, nej nej nej. Nu får jag snart gå av tåget, Skönt. Haha, Stina är rädd för honom fast jag bara berättar om honom på msn. Scary shit.

Ni kanske börjar bli trötta på mina drömmar?

Inatt hade jag ännu en konstig dröm, som faktiskt har upprepat sig ett par gånger. Jag, mamma och pappa gör inbrott i min farbrors hus. När vi väl är inne i huset (som inte alls liknar det huset dom bor i på riktigt) ser vi min farbrors svärmor och får henne att tro att vi är spöken och sen lyckas vi sätta igång larmet och då springer jag. Jag springer så fort att jag knappt kan andas och nästa sak jag vet är att jag ringer till mamma och hon är helt normal och tycker att jag skulle ha gått till Höör istället, så hade jag inte behövt sakna henne så.

Jag tror verkligen att jag behöver en drömtydare, för det där är fan inte normalt.

Är vaken i sjukt bra tid idag och har ringt fastighetsförvaltaren om alla möjliga fel vi har i lägenheten, så nu ska det fixas! Hjulen på korgarna i diskmaskinen är sönder, eluttagen hänger från väggen och sprakar, dörrhantagen på toaletterna trillar av och sen har lampan gått isönder i fläkten och vi vet inte hur man byter den. :P Det sista kanske är lite väl tjejigt, men jag har faktiskt försökt jättemycket och jag fattar inte!!!

En annan del av min dröm idag var att jag träffade Henka. Jag tror att jag får lägga ner den läsningen av deras blogg, min crush på honom verkar inte kunna försvinna annars. Henka, hur ska jag få dig ut ur min hjärna?


Jag är vansinnigt trött på mina glasögon nu, dock märker jag när jag vaknar på morgonen att mitt öga inte är helt läkt än men va fan? Jag ser så galet preppig ut i glasögon och okej att se ut så nån gång då och då, men hela tiden? Nej tack.

Så mycket lyckligare jag ser ut utan glasögon! Ett plågat, framtvingat leende på bilden med glasögon för att tillfredställa min hunger efter egobilder. Platt hår och dålig hy har jag också. Det är vad en festival kan göra med dig, utan tillgång till normala faciliteter för att underhålla sin naturliga skönhet.  Akta dig! Hemskt. Hemskt I tell you!
På den andra bilden däremot, utan glasögon, där har jag precis lagt klart mitt fina lager smink och säkert fönat håret i en halvtimme. Det är klart att jag är snyggare där, man blir snygg av smink, det är därför man använder det. "Du är mycket vackrare utan allt smink" Det är bara en line killar säger för att dom tror att dom måste, det tror jag stenhårt på. Sminka er om ni är lyckliga nog att vara födda till kvinnor och är ni män kan ni börja så smått ni med, Clinique har en bra serie för män. ;)



Bob Hund och dvdoperation

Det här får bli en bildblogg nu, för jag fick så galet bra bilder när vi var i Helsingborg och kollade Bob Hund.



På centralen i Helsingborg luktade toaletterna så illa att Suzie tyckte att det var bättre att stoppa ner näsan i vinglaset och lukta det ist.



Den här bilden vägrar vända på sig, men den är mest till Robban ändå. Vårt mantra i livet. ;)




Bag in box-hatten är en klassiker, Jennie passar utmärkt i den måste jag säga. Elin också.



Väggen var varm, vi gillar.



Jennie dansar vid vattenfallen i trappan ner från Kärnan. När hon skulle hoppa ner höll hon och och halka och våra hjärtan stannade i en sekund, sen skrattade vi hejdlöst.



Här gör Suzie och Elin en liten del av Titanic, när Kate kommer ner för trappan och Leo vänder sig om. Mycket vackert, jag och Jennie fick tårar i ögonen.



Jennie och Suzie uppträder med sin dans, den har funnits i mer än tio år nu fick vi veta. Tjusigt värre.




BOB HUND! Mycket "Vem är Bob Hund? Det är inte vi! DET ÄR NI!" OCh pubilken svarar med BOB HUND!!! Ohh, me love.




Ikväll kom jag hem och Stina blev var helt chockad av att dvdn hade smällt till och slutat fungera. Men Heroesskivan låg fortfarande kvar i den och vi ville ju titta! Operation "få ut skivan ur en trasig dvdspelare". Hehe.
 
     

Det var vad jag orkade blogga om idag. Imorgon ligger jag nog hemma hos mamma och solar och badar i poolen.


Visst är livet underbart ibland?

En bild säger mer än 1000 ord.



Elin fann en grabb som älskade hennes ghettobooty. ;)


Hipp, big nono, men KB!

Underbar jävla kväll i Folkets Park med musik och fina vänner.

Ännu ett citat från Ellen;
Skriker till en kille som precis satte sig bredvid oss "Ta min blomma! Bara ta den!!" Hehe.

Hipp var bajs men smarta som vi är drar vi vidare till KB och oj vad kul vi har! Dansa dansa och pojkarna var fina och jag träffade grabben jag och Janni var på efterfest hos och spelade klädpoker med. Hihi. Flörtade med en supersöt blond synthpojk (eller synthman, men så kan man ju inte säga..) och Stina och jag dansade mest med armarna och det var bäst!

J, min finaste grabb från huvudstaden, du ska veta att du är saknad ibland vettu! Mitt finaste J. <3

Jag tror inte riktigt på det där..

Vi ligger ute på gården och dricker vin och pratar strunt, Stina, Elin, Ellen och jag.

Vi pratar om huruvida människan är ett djur eller om vi tog ett steg ifrån djurriket när vi reste oss upp och började utveckla saker som tog flera steg att utveckla.

Då kommer Ellen med;
- Men det där med att vi kommer från apor.. Jag tror inte riktigt på det..

Det var det jag ville säga. Hehe. ;)

Tullakrok!

All teknik är emot mig! Jag lovar. Helvete. Kanske ska köra en AD? Byta till blogspot? Ja, det får bli ett senare projekt isf.

Skulle egentligen komma mer efter det där "Testing"-inlägget men då bestämde sig min telefon för att lägga av. Tack tack Sony Ericsson.

Det här är iaf vad jag hann skriva i min mobil innan den failade;

"Ligger i tältet med en sovande Louise bredvid mig. Suzie och Jennie är inne i Ängelholm och fikar men jag kunde inte följa med ty jag har inga torra byxor. Så jag får snällt sitta här och försöka mobilblogga ist. Igår ösregnade det nästan hela kvällen. Till en början försökte vi sitta i skogen och dricka öl och tycka in oss under Jennies lilla paraply men när alla var genomblöta på minst halva kroppen gav vi upp och begav oss till campingen igen. Efter diverse klädbyten, öldrickande, musiklyssnande, tältflyttande och piff blev det uppehåll så vi gav oss av till festivalen igen. Stod på osäkra ben (ett par klunkar för mycket) och kollade på Skilla med Jennie och det var galet bra och inte så hemskt mycket regn. Efter det var var vi backstage en minut för en grabb Suzie och Jennie kände sen förrförra året släppte in oss. Dock åkte vi ut lika snabbt igen. Men sen! Sen var det Afasi and Filthy och herrejävlar. Himlen öppnade sig och folk försökte till en början gömma sig under paraplyn och diverse saker men om man ska dansa så mycket som man bara måste när man hör deras..."

Det var ganska bra gjort på en liten mobil ändå, inte sant? :P

Får ju fortsätta på min fina saga..

..underbara musik. Om ni inte lyssnat på Afasi innan så ber jag er, do it! DO IT NOOW! Jag kan inte sitta eller stå still när jag hör det, riktigt riktigt bra. Efter lite gyttjebrottning gick vi hemåt och nu orkar jag inte skriva mer om det. Blir alltid så när jag gillar något för mycket, mina beskrivningar tar aldrig slut.

Igår satt jag och Stina på en kulle vid Vanna Beach och tittade på havet och pratade sexminnen. Hehe. Jag gillar min roomie. Ikväll blir det grill med Suzie, Elin och Stina hoppas jag, får se hur alla kan sammanstråla i Malmö och sådär.

Fan, om jag bara hade bloggat lite mer ofta så tror jag att jag hade haft en massa bättre vardagsbetraktelser, jag ser och tänker saker dagligen som jag vill blogga om men sen försvinner det och jag hamnar här med tråkiga beskrivningar av vad jag har gjort om dagarna. Hur intresserade är folk av det egentligen? Fuck! Visste ni att det tyder på en dålig vokabulär om man svär mycket? Det tänker jag på varje gång jag svär. Ändå gör jag det. Jag kanske är obildad?
Jag kanske är en liten råtta som borde sätta sig på ett lager nånstans, bli på smällen och bosätta sig i en slitet stuga i skogen. Det är min värsta mardröm. Vilka fördomar jag har! Slå mig, någon.

Test

Testing!

Tågresor.

Ni vet gubben som var med på 100 Höjdare för nån säsong sen? Han med Dame Ednaglasögonen? Jag ser honom nästan varje gång jag åker tåg! Visst, det är hans grej att åka tåg, men herregud. "Vilka coola skor du har!" (Angående mina färgglada Converse). Det är helt okej att han kommenterar, det är bara skoj, men när han VARJE gång ska börja babbla om Filip och Fredrik och hur mycket han var med om när han var med dom. HAHA, precis när jag skrev det så började han snacka om det. Han satte sig som tur var i sätgruppen framför mig och trackar ett gäng ungdomar där ist.
Måste sätta igång lite musik så jag slipper hans jobbiga jävla röst. Shit, nu satte sig en spansk jävla grabb och manar på honom. Jag avlider. Dags att fördriva tid med lite 2 1/2 men ist.

Hehe, nu tystnade dom. Skönt. :D Tänkte ju egentligen berätta om kvällen med Suzie igår. Vi satt och bredde mackor där på kvällskvisten och upptäckte att vi har samma obsession av att ha ett helt jämt lager av smör och att det ska täcka exakt hela mackan. Under hela min uppväxt fick jag alltid en egen smörkniv eftersom jag var galet seg när jag skulle bre (vilket underbart skånskt ord, inte sant?). Tyckte iaf jag var lite skoj.

Jag kan vara en ganska nitisk språkpolis och undersöker ofta ord jag inte riktigt vet hur dom stavas eller vilken innebörd dom har. Något jag ofta reagerar på är när folk säger "Eller hur är den snygg?". Jag gillar icke!

En onsdag.

och jag och Suzie sitter vid hennes köksbord, klockan är 22.15, vi dricker vin och komponerar ett "Jag är ju inte kär i dig, men vi kan väl ligga lite ändå"sms till en grabb Suzie känner för att ligga lite med.

Vi har dessutom R som manlig åsikt genom msn och han tycker inte alls som oss. Han tycker att man ska skriva "ska vi mysa?" istället. Är det så grabbar fungerar? Vill dom inte ha raka puckar??

Vi fattar noll. Men det är väl så det ska vara.

Mina drömmar är inte friska..

Inatt, eller imorse om man ska vara exakt, drömde jag att min kusin var en panda och att jag var gift med grabben från igår.

Alltså ska jag gå på zoo och till Koi där grabben jobbar och spana in honom med Malin. Det måste ju vara vad drömmen betyder..? :P

Ja, som sagt. Mot Koi med Malin!

Ikväll..

... har jag suttit på gården med Stina, Lina, Malin och Josefin, varit hemma hos Malin och druckit ännu mer vin, gått hem till mig, suttit på min säng, gått till CG och träffat mannen i Josefins liv, gått till Etage, råkat hångla med vakten en smula, pratat med K2 i telefon för första gången, fått ett sms där det stod "Du är underbar, bara så du vet." från K1, hamnat på en efterfest vid möllan och pratat om livets viktigheter med världens snyggaste grabb, stapplat ut, bestämt att jag ska träna klockan 12 på SATS imorgon och nu ligger jag i min säng och har droppat två av fyra droppar med fem minuters mellanrum och pratat med finaste J på msn. Jag är sådär lite för berusad och jag vill sova. Men jag måste droppa i kortison och lägga i salvan och skicka länken till min blogg till J så han får läsa allt dravel jag skriver. På den vägen är det mina kära vänner!

Ciao!

Killen på Ica..

..vem orkar flörta med en trött, sliten och rufsig tjej klockan åtta på morgonen? Jo, killen i kassan på Caroli! :P Jaja, han fick ett leende ur mig och det var väl det han var ute efter. Skoj var det iaf.

Jag kan helt enkelt inte somna om om jag gått upp en gång. Omöjligt! Alltså har jag sovit fyra timmar inatt och nu är jag klarvaken och rastlös. Elin får se till att vakna så att hon kan få finfrukost och sen ska vi till en park och läsa böcker och sola. Mys! :D


Suzie ljuger!

Det var faktiskt Elin som ville på efterfest. Jag ville mest pussa på den söta killen men lät bli. Så jag tjatade för Elins skull... :P

Jag och R har en hel lista på tävlingar vi ska göra i sommar. Måste spara den någonstans och finns det ett bättre ställe till det än min fina blogg?

  • Äta ostron.
  • Hitta en "sexig loppis" och köpa cyklar, jag ska ha en trehjuling och han en enhjuling. ;)
  • Cykla till Vaxsjön, springa runt och simma nakna till ön och tillbaka.
  • Springa i hinderbanan på Tosselilla.

Det var visst ingen lång lista direkt..? Jaja, den kommer fyllas på efterhand antagligen.




En bild från när Fredrik var nere från Sthlm och hälsade på. Rök och skitsnack på balkongen. :D


Hemma!!

Och gud vad skönt det är att vara hemma. En av dom skönaste känslorna i mitt liv, särskilt när livet bara skuttar igång igen i min fina stad.

Igår var det mycket, pratade med D (herrejävlar vad jag har många D i mitt liv, det är inte någon av dom andra D, den här får heta DD.. :P) och han kom och höll mig sällskap i kön från helvetet på Swedbank. Nästan två jävla timmar stod jag där och väntade på att få sätta in hyran, vilket tog två minuter max. Sushi med DD sen, mycket gott men lite stressat. Iväg och fixa ärenden till 21 på kvällen och sen satte jag mig i soffan och tänkte att kvällen var slut. Icke! DD kommer med weissbier och vi börjar spela spel. Helt plötsligt ringer Morgan och vill joina oss och varför inte? Festen fick ett uppsving och vi spelade Galenpanna och skrattade massor. :D
Suzie och Elin, som bara skulle "ta det lugnt" ramlar in när vi har gått vidare till DD för att Stina skulle sova. Sami och Niklas var i släptåg och vart går man på en måndag i denna stad? Etagé såklart. Som tur var var inte DC där, då hade jag lämnat stället snabbare än kvickt. Ingen av vakterna som är bästis med mig heller så jag fick minsann ingen specialbehandling alls. Träffade dock David som jag satt på trottoaren och pratade med halva natten i onsdags, det var lite skoj.. På statoil när vi hade festat klart hade jag kunnat tacka ja till en riktigt snygg grabb som ville dra med oss på efterfest men med tanke på att min bror stod två meter bort och hade varit lite överbeskyddande hela kvällen så jag skippade det... ;) DD hade nog hoppats på att Elin skulle åkt hem med dom andra och vi hade varit ensamma kvar men den gubben gick inte! :P

Nu ligger jag på sängen med en halvsovande Elin bredvid mig och jag vill skutta upp och göra nått men hon har nog siktet inställt på att ligga kvar här resten av eftermiddagen också..

Slänger upp lite bilder från gårkvällen sen också!

RSS 2.0