Stadsparken nästa!

Yeeeihaa! Nu ska det valborgsfiras dagen och natten lång. Det gillas.

Malmö ikväll? Think so! :D

Mycket skönt häng på sistonde..

Har hängt mycket hos Stina och Eilin och börjar känna mig mer och mer hemma i lägenheten. Me like!

Såhär kan det se ut när vi kollar på tv och är sociala... Iaf med folket på msn. Haha.

image76

Ikväll är det valborg! Jag har nog aldrig varit med om ett misslyckat valborg. Förrförra året var nog det bästa hittills. Då var min kära bror i USA men jag festade med hans kompisar och herrejävlar vad kul vi hade. :D Vi pratade dessutom i telefon med honom efter tolv eftersom han fyller år den första maj och då blev jag lycklig.

Det här året blir det traditionsenligt firande i Stadsparken i Lund. Det gillas starkt. Många goda vänner och alkoholen flödar. ;)

Sov hos Henke inatt, behövde prata ur mig en massa om allt möjligt och då är det bra att ha världens finaste killkompis 10 minuter bort.
Nu ska jag ge mig av till lite bagerier och se om dom kanske har baguetter kvar till mig. Tänkte göra egna räkbaguetter till idag för jag känner att det kanske kan bli lite tajt att grilla i parken.. :P


Försenat blogginlägg..

Galet mycket som har hänt i helgen. Fredag skulle vara en lugn ölkväll men slutade med två efterfester. Den första skulle enligt utsago vara "hur stor som helst" Vilket innebar vi fem tjejer och två killar. Elin var såklart med, men även Alex, världens sötaste tjej som Suzie gav en komplimang för att hon hade fin lugg och sen kommer det från henne "Hihihi, vet du vad? Jag läser din blogg.." Hur skoj som helst! Jag känner mig som en kändis. Haha. :D Vi bestämde oss för att lämna den där festen efter ett glas vin och en av killarna (som är min granne och är gift med barn) gick samtidigt som oss. Vi ville absolut inte umgås mer med honom och gjorde det ganska klart för honom men icke! Han går ner för trappan och vi väntar ett tag och går sen ner för att fortsätta någon annanstans. Då står han där och väntar! Herregud. Så fortsätter det i hela Eslöv, vi skakar av oss honom och helt plötsligt dyker han upp med sin jävla hund där vi är. Det blev iofs den absolut roligaste promenaden jag har varit med om, ni vet sådär när man inte kan sluta skratta och när man väl drar efter andan så börjar någon annan skratta och ja. Ni vet. :P

Jag bakfyllesvettas fortfarande förresten. Klockan är nu 17.12 söndageftermiddag och jag sitter på tåget till Malmö. Jag och Stina ska äta söndagsmiddag hos henne. "Hos oss" snart förhoppningsvis. :P

Igår gick ungefär allt fel som kunde gå fel. Vi åkte till Burlöv för att shoppa inför Elins födelsedagsfirande och tog för en gångs skulle tåget, det är ju ändå så nära från stationen. Tji fick vi. När vi skulle åka därifrån så gick det inga fler tåg. Alls! Stort signalfel i Malmö och inga pågatåg kunde lämna centralen. Vi hade redan bokat in hårfix hos Tessan och absolut ingen kunde komma och hämta oss. Allt slutade med att vi fick bli hämtade av Tessan och sen stressa på salongen för att få allt hår redo i tid.
När vi kom hem till Elin sent omsider så beslutade vi oss för att det skulle bli en jättebra födelsedagsfest ändå, fast vi redan hade krossat en bacardi breezer utanför bilen. :P Sagt och gjort, vi festade och Elin fick sitt Hultsfredkit.

Nu har jag snart hållt på med det här blogginlägget i ett dygn och jag måste ge mig av mot Malmö igen. Ett jävla farande. :P


Finfina Stina!

Idag har Metro en speicalutformad tidning som fokuserar på miljön. Vilket enkelt sätt att nå ut till miljoner människor! Det är inte så att folk struntar i att läsa tidningen på morgonen bara för att den handlar om miljön direkt. Man måste ju fördriva tiden på något sätt. :P

Igår åkte jag in till fina Stina och hon bjöd på potatismos och färsbiffar. Mumma! Ett par glas vin senare åkte vi till Kirseberg och en bluespub som låg där. Världens skönaste jam där folk bara går upp på scenen och börjar spela. Kände igen Jos ex Rasmus som spelade bas och elgitarr och plötsligt dök Emil upp som jag var på en date med för ett tag sen. I Kirseberg! Världen är bra liten.. Grabben som Stina är lite intresserad av var också där (det var därför vi åkte dit alltså) och han kom också upp på scenen och spelade trummor. Jävligt begåvad grabb det där. Saknade bara en tjej som sjöng, hade varit pricken över i på något sätt.
När vi skulle hem sen sa den där grabben "Hur lång tid kan det ta att gå härifrån till er?" Till oss! Ihh! Haha, snart bor jag i Malmö! Hapyy happy happy. <3

Gick upp åtta idag eftersom Stina skulle till jobbet. Åtta! :D Jag är himla stolt över mig själv och jag ska få riktigt mycket gjort idag. Sitter som vanligt på tåget och skriver det här, det är då man har tid över. Äter en rågbulle och dricker färskpressad juice. Kan livet bli bättre? I think not.

Skickade iväg ett sms till Jos igår när jag såg Rasmus spela, tyckte att det fick räcka med vårt lilla bråk nu. Så vi ska laga lite mat och dricka vin hemma hos henne ikväll. Känns bra, jag tycker inte om att vara ovän med folk, särskilt inte någon som jag ser som min syster. Oj vad mycket vi har och prata om när vi väl ses! Hon har ju hunnit ha ett förhållande under den tiden och jag har sagt upp mig och allt möjligt.

Snart hemma i Eslöv nu! (Allt ovan är skrivet på tåget vid 8.30.)

Hemma nu igen. Jag älskar att gå och titta på folk som stressar när dom kommer av tåget. En man försökte få bort en fläck på sin slips och prata i telefon samtidigt. Måste jag säga att det inte såg ut att gå så bra? :P

Nu ska jag kuska ut i storstaden Eslöv och gå till banken bland annat. Kanske ska slänga mig i ett solarium också? Behöver lite solljus på mig nu när det har blivit mulet igen..

Bror åker till USA..

..och satan vad han ska få shoppa till mig där!

iMacen som kostar 20.525 kr i Sverige går på 13.043 kr där. Man kan ju inte låta bli?!

Igår var en galet underbar kväll. Träffade DC på Möllan och tog ett par öl och pratade. Och och och... Haha, tja, egentligen gjorde vi bara det men det var så mysigt och roligt och bra! :D Läste precis artikeln i Sydsvenskan ( Läs den här ) om laget och hur Roko har skapat ett förbund i Kroatien på bara två år. Det är riktigt starkt och imponerande att man brinner för något på det sättet, särskilt när invånarna i landet inte ens vet vad sporten handlar om.

Idag ska visst vara sista kvällen med sol och då måste man ge sig ut i det fina vädret en runda till. Gick och shoppade innebandykläder med DC innan idag och jag köpte ingenting! Fatta hur imponerad jag är över mig själv? :D

Om det K skriver i sin blogg är sant (och varför skulle det inte vara det?) så borde du skämmas riktigt ordentligt J. Fy i helvete, så gör man aldrig. Totalt oförlåtligt. Usch.


Jag kämpar på med mina knäckebröd förresten! Det är faktiskt jättegott om man har mycket grönsaker och god skinka eller nått sånt. :D Ser ni hur fin min skärbräda är förresten? <3


image75

Ännu ett litet problem slog mig just..

Garderoben jag får i Malmö är inte direkt av samma dimension som dom jag har här. Jag måste alltså rensa. Rensa?!

Ännu mer ve och fasa, jag tror att jag måste rensa bland mina skor. Hemska tanke. Nej, det går nog inte. Får hitta på något sätt. Kanske hänga dom i taket....? :D

Såhär mycket space har jag haft i mina garderober nu. Jag är bortskämd med utrymme! Jag fick till och med ta två bilder och klippa ihop dom för att få med hela raden. Inte nog med att där är en massa grejer, där är en jävla oordning just nu också. Jag som brukar organisera så bra? Fan.. :P

image74


Solariet slocknade!

Där ligger jag och är helt borta i mitt mimande (Jag ligger alltid och sjunger med i musiken från iPoden när jag solar) när solariet plötsligt slocknar. Lamporna slocknade också! Jag solar dessutom alltid naken (man vill väl inte få linjer?) och jag kan ju inte springa ut där helt naken så jag får klä på mig i mörker. När jag kommer ut så står där en annan tjej som ser lika yrvaken ut som mig och är förvirrad. Det hade gått en huvudsäkring men jag hade bara en minut kvar så jag kände att det inte var så lönt att klä av sig igen och ligga kvar den minuten. Men jag fick någon efter-sol grej som kompensation. Hehe. Så det kan gå. :P

Jag älskar sol av flera anledningar och en av dom är att man kan gå ut helt osminkad eftersom man alltid har solglasögon på sig! Underbart.

Ikväll ska jag ta ett glas vin med DC innan han sticker till Kroatien och lirar innebandy med deras landslag. Haha, skryt? Nejdå, det är bara roligt. ;)

Malin ringde förresten imorse! Hon var jättesöt och ursäktade sig för att hon inte hade ringt igår men hon hade fått punktering och var himla stolt över att hon hade lagat det själv. Haha. Hon sa att det absolut inte skulle vara några problem med att jag flyttade in, så länge jag och Stina trivs ihop och det gör vi ju! Ihh! Wunderbar!!

Jag ska flytta till Malmö!!!

Hoppas bara att min säng verkligen går in i mitt sovrum, annars blir jag ledsen.. Det är ju världens vackraste säng! (Det där är inte mitt rum men jag har inte plats att fota hela sängen här. Haha. :P)

image73

Lite mycket lägenhetstankar kanske..?

Jag kan inte hjälpa det.

I mitt huvud har jag redan flyttat in och det stör mig otroligt att Malin inte har ringt så att jag kan charma henne så att hon vill skriva kontrakt direkt!

Jag vill så jävla gärna och jag vill nu. Jag vill börja packa och jag vill bo där. Fan fan fan. Det här kan mycket väl bli en ganska tråkig blogg nu i sex veckor i väntan på flytten. Eller 39 dagar. 39 DAGAR! Fatta! Lycka lycka lycka. Om det nu händer. Men det måste det göra.

Ikväll spontanöverraskade vi Stina med en öl och mat på möllan och det känns på något sätt som om Suzie och Elin är jävligt med på att åka till Malmö ibland vilket ju innebär att dom kommer hälsa på mig ganska ofta iaf. Det är jag ju rätt så jävla glad över för resten av tiden så kommer jag ju åka till Eslöv och Höör för att träffa dom.

Nu kilar det så mycket i mina ögon att jag inte ser vad jag skriver. Dags att sova...? Jo.

<3

Saker händer och livet leker!

Ja, herregud vad det händer saker nu. I lördags var det födelsedagsfirande för Suzie på riktigt. Först pastasallad hemma hos henne på gården med alla som skulle med till Helsingör och även dom som av olika anledningar inte kunde följa med. Sen bar det av till tåget! Om jag ska beskriva allt som hände under kvällen kommer det bli fem A4 långt men i korta drag; Öldrickande på gräsmattor runt om i Helsingör med sång och kärlek, biljardspelande och umgänge på en sliten pub när det blev för mörkt, spontandans till liveband när alla andra satt ner på en annan pub, panikspringane runt och leta upp vart båtarna tillbaka gick från under gapskratt från alla håll, svarttaxi tillbaka till Malmö med Stina (dom andra försvann från oss när vi kom till Helsingborg och full som jag är vet jag inte vad mobiltelefon heter), livsavgörande beslut tagna i taxin, till KB och dansa oss lyckligare, till Etagé och träffa Janni och DC (:D) och dansa oss ännu lyckligare, Janni och jag hamnar på en efterfest där det ska drickas rödvin på en takterass med utsikt över torson, havet och soluppgången sen så kommer självklart den obligatoriska walk of shame till tåget med Janni dagen efter hela vägen från Ribban.

Det kan ha varit en av dom bästa kvällarna i hela mitt liv. Söndagen var också galet härlig, jag och Janni tog en filt och la oss på en gräsmatta och njöt i fulla drag av solskenet.

Igår åkte jag till Malmö och hämtade lite saker och passade på att promenera runt i min älskade stad. Just det! Min stad! Det är där jag hör hemma och det var det beslutet i bilen handlade om. Stinas sambo ska flytta tillbaka till Norge den första juni och jag ska antagligen få ta hennes rum då. Jag flyttar hem till mitt älskade Malmö! Om jag inte blir godkänd av Malin (som vi isf hyr lägenheten i andra hand av) så vet jag inte vad jag gör. Flyttar in ändå kanske? Skyller på mitt dåliga minne. "Nej, men du sa väl att jag skulle få flytta in...? Det var väl det vi bestämde?"

Lägenheten är dessutom helt jävla underbar. Den ligger femtio meter från igången till Caroli city för det första. :D
Stor trea med balkong och stor utegård och faaan. Jag MÅSTE bo där. Nu nu nu nu nu nu nu nu!

Okej Christina, lugna ner dig nu.. :P Malin ringer antagligen ikväll och bestämmer en dag vi ska ses och bestämma om jag får flytta in eller inte. Men det bör ju inte vara några problem, jag är ju en sjukt bra hyresgäst. ;)


Nu ska vi ta tag i Janni och gå och käka frukost på en filt i parken. Jag älskar vårväder! Och jag älskar livet! Ahh!




image72

Tråkjobb.

Men nödvändigt. Sitter och installerar om OS X på min gamla iBook, tänkte se hur kvick den egentligen kan bli. Kan ju vara lönt att fixa till den även om den bara ska stå som nedladdningsdator också tänkte jag. Skönt att blåsa hårddisken också, där låg nog lagom mycket skräp efter tre och ett halvt års flitigt användande. Hittade datorlådan till den hemma hos mamma när jag var där igår också. Dessutom putsade jag upp den som attans och den blänker igen! Nästan onödigt att köpa en ny då. :P

Funderar på om det var dumt att slänga över allt från den gamla till den nya också, tror att där är en massa saker gömda i mappar som jag aldrig kommer få för mig att använda. Kanske ska slänga över allt på en extern hårddisk och göra om hela installationen..? Suck och stön, hur bestämmer man sig? Vilka problem jag har! Haha.

Over and out. ;)

-----

Jag har världens finaste vänner.

En underbar roadtrip med Elin i tisdags, bara hoppa in i bilen och köra till Kivik. Fika på en sten vid havet och köpa god lax till kvällsmat. Jag var kartläsare. Haha. Smart att ha en kartläsare som har galet svårt för höger och vänster. Hur jag har kunnat missa att lära mig det? Ingen aning. Men det där med att det inte går att lära en gammal hund sitta kan stämma. Det går inte att få in i huvudet på mig! Jag kan läsa 50 böcker om året och lära mig allt möjligt om... tja, allt möjligt! Men att lära mig att den handen jag skriver med är vänster (ja, jag är vänsterhänt) är visst totalt omöjligt.

I måndags fyllde som sagt Suzie år. Vi åt en fin picknick vid Trollsjön. Där var två småtjejer som gärna ville uppträda med improviserade sånger för oss. Sista låten handlade om en gubbe som inte var ful men som fick henne att börja gråta när han kom in på hennes rum och när hon öppnade dörren så låg hennes pappa på vattnet och hade drunknat. Vi tittade på varandra lite suspekt men applåderade som man ska.

Just nu sitter jag på tåget till Höör och skriver på min nya fina Air. Åhh vad jag älskar denna datorn! Den är helt enkelt det vackraste jag har sett. "Det är bara en dator Christina..." Ja, men jag satt uppe hela natten och väntade på att Steve Jobs skulle presentera den nya macen och jag ville ha den från att jag sett den i tre sekunder. Nu har jag den! Kan det bli bättre! Varenda gång jag trycker på tangenterna blir jag glad. :D

Jag mår faktiskt oförskämt bra nu för tiden. Mina fina vänner, mest Suzie och Elin, räddar mitt hjärta när jag tror att det ska gå i sönder gång på gång. Jag överlever faktiskt. Det vet jag.

Nu är tåget framme i Höör. Ska hälsa på mamma och Peter med min bror och sen ska jag och Elin till Henke och kolla film och kanske ta en liten öl..

(Årets Hultsfredsbiljett är förresten inhandlad! Yeeeeeah! <3)

Hann inte lägga in det här igårkväll, men om ni tänker att klockan är nio på onsdagkväll så stämmer allt. Haha. :D

Vad är det för en dag...?

Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag FÖR DET ÄR SUZIES FÖDELSEDAG!

HURRA HURRA HURRA!

Vi börjar firandet med mycket pressbyrånmat på en filt vid trollsjön klockan 14, sedan fortsätter vi hem till Suzies mamma och äter middag. "Vi" innefattar mig, Elin och födelsegrisen själv. En annan sak vi kan fira är att jag känt världens finaste Suzie i två hela år nu.

Det finns ingen i världen som gör mig så glad som henne. Jag har lite svårare att sätta min kärlek på pränt men den kärleken är större än något annat. Om jag är ensam och lite småledsen eller sur kan jag bara blunda och tänka på hur vi sjunger Total Eclipse of the Heart på singstar när som helst eller sjunger Åkrar och himmel på tåget och får vårt första gage av en liten kille. En hel stor krona fick vi! När hon inte finns i min närhet saknar jag henne så att det gör ont. Jag kan nästan längta tills vi blir gamla och har barnbarn och kan berätta för dom om hur vi lärde känna varandra och hur coola dom kommer tycka att vi är som har varit såhär tajta i nästan hela våra liv. För det kommer vi vara. Även om vi bor tusen mil från varandra någon dag så kommer inte min kärlek förändras.

Oj vad långt det blev! Men man får kärleksförklara mycket när ens bästaste finaste vän fyller 23. :D

Nu kommer Elin och hämtar mig om fem minuter och jag är inte klar. Hon blir så arg när jag inte är klar. Ganska bossig av sig den där damen, jag är en supertoffel när hon morrar till. Hihi.

Ajlin, Suzie och Chrille tillsammans, finns inte mycket som är bättre. Jag kommer iallafall inte på något.

<3

image71

Helt galet rolig och underbar helg.

Mycket mycket att säga, men jag har bråttom. Ville bara lägga in en bild som visar hur kul man kan ha det när man sitter och förfestar hos Elin och testar Photo Booth på min nya fina Air. :P

image70



Macbook Air..

Denna underbart vackra sak finns nu i min ägo. Jag sitter och skriver på den just i detta nu ju! Underbara tingest, smäcker, vacker och åhh så bäst!

Hände alldeles för mycket inatt, men jag har beslutat mig för att go with the flow helt och hållet. Det är bäst så.

Telefonkonfererat med Elin, Suzie och Tessan angående kvällens bestyr och ingen förstår den andra och på något märkligt sätt blev jag navet som ka ha koll på alla runt omkring mig..? Hur kan man ens tänka sig det när man vet hur förvirrad jag är..? Nu blev det iaf hårfix hos Tessan inom ett par timmar, sen till Elin och dricka drinkar och sitta på hennes balkong. Vidare till Eslöv senare igen och titta på D2s spelning och sen vet vi inte vart vi tar vägen. Pust! Vilken helvetes massa planering det kan krävas för en enda liten kväll!

Försöker lära mig hur jag bäst ska använda min nya vackra dator, ska behålla den gamla som musik och nerladdningsdator tänkte jag och dessutom använda dvd-sloten trådlöst till Air:en. Pust, mycket att lära sig men det är bara roligt! :D

Har redan lärt mig hur jag blåtandar över bilderna från min mobil in i datorn! Nice..

image69

Veckans planer.

Jag förstår inte hur snabbt dagarna går. Det är onsdag idag! Onsdag! Det betyder att det snart är fredag.
När började man tänka så? När man var liten så var onsdag mitt i veckan, lika långt från helgen som dagarna som redan hade gått. Nu däremot så tänker man på tisdagen "ohh, imorgon är det onsdag och då är det bara en dag kvar till det är torsdag och sen är det ju nästan helg." Eller gör man det? Jag gör ibland.

Shopping med finaste Elin idag. Sen ska vi hem till henne och koppla sladdar till förbannelse. Måste ta med kameran och fota lite i hennes fina lägenhet! Där är hur mysigt som helst.

Sitter och jämför priser på hemförsäkringar nu, måste ta tag i det där. Tänk om det börjar brinna här eller något annat hemskt? Vad gör man då? Jag bor ju längst in i lägenheten, om det brinner i köket kan jag inte ta mig ut genom ytterdörren. Jag får hoppa ut genom fönstret och ut på vår låtsasgräsmatta på taket.

Nästan alla tankar på J har släppt, skönt. Klart att det kan poppa upp små minnesbilder när jag går förbi där han bor och så men det finns inte där lika mycket som innan. Jag vet ju att jag kan låta bli att tänka på det, herregud, vi sågs bara i drygt en vecka. Men fortfarande så var det galet bra. Jag saknar honom, men jag har dock släppt det. Nästan helt. :P

Just det ja, planerna för veckan.
*Shoppa med Elin
*Fixa Elins sladdar
*Hem till pappa och äta middag
*Till mamma och umgås och fixa försäkringar
*Dubbeldejt med Anna, Natha och Sanne :D
*Kolla när D2 spelar
*Kramas och dricka öl med dom finaste flickorna i stada, Suzie, Tessan och Elin
*Få hem den där stora hyllan till Elin
*Städa och slänga alla onödigheter som finns i lägenheten just nu

Det är vad jag har kommit fram till hittills. Hot stuff!

Såhär kan jag se ut när Tessan har fixat mitt hår förresten! Finaste fina Tessan och hennes salong. :P

image68

Världens vackraste spegel!

image67

Jag var tvungen att ändra hur jag ligger i sängen när jag surfar för att kunna titta på den hela tiden. Åhh! Den är så vacker att jag blir helt mållös. ¨

Att sen mina Depecheskivor sitter på väggen bredvid gör bara den delen av sovrummet ännu vackrare. Det är inte så konstigt att jag hellre är här inne än i vardagsrummet när jag har så mycket skönhet omkring mig.

Nu ska jag strax hoppa i badet och sen mot Malmö och äta middag.

Imorgon tror jag att jag antingen ska köpa min nya säng eller också en tv...? Tål att tänkas på. Underbart att allt börjar falla på plats! :D

Dags att uppdatera massan.

Blogg.se låg nere ett tag och sen har jag inte kommit igång med det här igen. men nu minsann!

Förra helgen var finaste Jonas nere från sthlm men kunde inte få tag på mig p.g.a. mobilstölden på fredagen. På lördagen hade jag dock skaffat en ny och hittade honom utanför Grappa! :D Världens skönaste grabb det där. Han hängde med på efterfest hos Suzie och vi tittade på Depeche och pratade synth natten lång. Eller iaf tills jag somnade i hans knä..

Veckan flög förbi i ett galet jehu, Elin fick nycklarna till sin egna lägenhet i tisdags och vi flyttade en massa påsar och sånt redan då.

I fredags var jag, Elin, Berg, Andreas och Frida i Höör och bowlade på kvällen. Det skulle bli en lugn kväll med rolig bowling och ett par öl. Andreas trillade, jag slog två strikear och Frida vann. Underbart roligt alltså! :D Väl tillbaka i Eslöv slängde vi av Elin hos H och Andreas hemma eftersom han skulle göra högskoleprovet på lördagen. Jag, Frida och Berg går till Grappa men förlorar Frida så fort vi kommit innanför dörren. Efter en snabb öl och mycket bonding (jag och Berg är fett tajta nu. :P) gick vi vidare till Gästis. Där ringer Suzie och lockar in mig till Malmö och KB! Självklart åker jag in, fatta, Suzie på KB! Det kan inte bli bättre!
På tåget skaffar jag mig en ny kompis vid namn Matilda som var galet skön. Dock tror jag att jag skrev in hennes nummer fel i fyllan och villan så det blir nog ingen fortsatt vänskap där. Träffade Johan som jag inte sett sen i somras när jag hängde i Höganäs. Trevlig grabb men lite negativ from time to time.. :P

Gahh, det här bli inget bra inlägg. Bara en massa bullshit om vad jag har gjort, det är väl ingen intresserad av?

Nej, nu lägger jag av och går ut och går istället.


Den här fina saken köpte jag förresten. Brunt och guld, precis som jag nu för tiden.


image66

RSS 2.0