Factory Girl.

Är fortfarande helt påverkad av filmen. Se den!

Inte bloggat på länge nu, har inte haft energi till det, eller lust för den delen. Spenderade fredagen på Suzies uteplats och umgicks med fina vänner. Blev efterfest hos en granne jag knappt har träffat och upptäckte hur lite jag kommer sakna Eslöv. Vännerna kommer jag såklart sakna, men mentaliteten i denna stad? Låt mig slippa. Tre killar som sitter och tittar på mjukporr och äter chips i en lägenhet som tagen ur en tidning. Totalt opersonlig med "coola" massproducerade tavlor och dom rätta tidningarna liggandes på soffbordet men egentligen är det så genomskinligt så att man vill kräkas. Det är iofs inte bara här det är så såklart, men på något sätt känns det som om det finns mer valmöjlighet i Malmö. Där kan jag hänga på Etagé om jag vill träffa dom här människorna (vilket jag kan tycka om ibland, jag är också totalt opersonlig och ytlig from time to time), men jag kan också gå till andra ställen, där det finns människor som tänker mer än så, som reflekterar längre än "varför gillar den där vakten mig mer när jag har på mig dom röda skorna än när har dom vita?". Så nedlåtande jag låter. Jag tänker ju också så ibland? Måste sluta med det där. Eller? Varför ska jag det egentligen? Jag är speciell, jag är en snöflinga. Hoppas jag. Eller också har Tyler Durden rätt.

"You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else."

"Stina, lyft fåret!!"

Underbar helg som vanligt. Vin och hockey här hemma i fredags med en lugn utgång i Eslöv på kvällen.

Parkfest igår! Woho! Lovely! :D Filtar, öl, musik och goda vänner. Kunde inte bli bättre än så. Stack till Stinas (vår om två veckor!) lägenhet och bytte lite kläder och sen till Niklas och dansade och drack drinkar. :P
Det bästa kom ändå när vi droppade in på Debaser. Står och hänger in väskorna och tittar bort på scenen. "Är inte det Tingsek..?" säger Stina. "Neeej, det kan det ju inte vara, det har jag inte läst något om nånstans.." Tittar bort på scenen igen och vem är det om inte allas vår älskade Magnus Tingsek! :D Ohh, vad jag blev glad hela vägen ner i fötterna. Happy happy.

Idag vaknade jag och Stina pigga och glada eftersom vi gick hem tio i två, vi hade ju suttit i parken och förfestat och allt möjligt så vi var faktiskt trötta och nöjda då.

Hoppla! Suzie och Elin ringer och säger "Släng på er kläder och kom till Eslöv, vi sticker till Skånes Djurpark!"
Många konstiga djur överallt och en björn som inte ville vara där..

Nu ska jag till Henke! Bråttom bråttom, mot tåget!

Guilty as charged..

Jag dricker alldeles för mycket öl. Inom ett år kommer jag ha ölmage tror jag. Hur charmigt är det på en tjej?

Det är sommar redan i maj och för mig innebär sommaren sol, öl och cigg. Thats it. Det kan ju inte jag argumentera mot?

Sov hos DC inatt efter att ha suttit på Bishop Arms i ett par timmar och provat nya ölsorter hela tiden. Gott! Han är lagom mumsig också den grabben..

Nej, fan, jag har ingenting intressant att komma med idag, har för mycket lägenhetstankar i hjärnan och det handlar bara om att flyttpacka och jag lovar er, det är inget roligt.

Janni skickade över en bild som togs på J:s efterfest för ett tag sen. Jag är i mitten om ni inte känner mig. Jag gillar den.

image95

Doktor Kosmos, lådor och Möllan!

Ja jävlar. Fylleinlägg. Men jag är alldeles för pedantisk med min stavning för att göra som alla andra och låta diverse stavfel slinka in. Som att jag skrev "pednatisk" och "siverse" och "svatnig" i förra meningen men ändå gick tillbaka och rättade det. Sån är jag. Löjligt. Jag vet. Jag tycker det själv.

Ikväll har jag återförenats med Josefin Nordahl. Mycket trevligt och mycket att prata om. På bussen hem från allt det där trevliga såg jag Doktor Kosmos. Visst kommer ni ihåg grabben? Med en kastrull på huvudet och sådär galen blick. Klart ni gör, ni är fan födda på 80-talet nu med. Förrutom dig Jonas. ;) Men vi ska ändå spela fia på ditt hotellrum i helgen och jag kommer kicka ditt ass så jävla fett. Jag gillar Jonas. Han är fan så jävla nice. Vi träffades en liten gång när jag skulle festa med Johan i Sthlm och sen dess är vi världens buddies. Kan ha att göra med att vi diggar Depeche lite mer än vad som kanske klassas som hälsosamt.

Jo, just det! Min finaste Henrik ringde till Henriks FAAAR och frågade om inte han hade lådor på sitt jobb över? 20 flyttlådor coming my way! Woho! Bästa bästa Henrik. Och hans far. ;)

Om 19 dagar flyttar jag till Malmö. Jag har packat tre lådor. Helvetes jävla skit. Jag har så mycket onödigt dravel som jag lika gärna kan skänka bort! Varför jag inte gör det? Det är ju mina grejer! Ffs. Hehe.

Nu ska jag göra en rostmacka (det är faktiskt måndag... man behöver inte äta knäckebröd ALLTID) och checka klipp på youtube. Det nya Gossip Girl-avsnittet har ju inte kommit ut än. Obsessed. Det är en liten serie. Men jag är galet fast. Ge mig mer!

Stina och Stina!

image94


Efter en galen kväll där jag, Suzie och Elin bara tog en öl på Grappa och jag sen hamnade i Malmö med Jos och Petra.. Kul var det iaf. :D
Sov hos Petra i tre timmar när jag hade stapplat hem från efterfesten men pallade inte sova mer utan överraskade Stina i hennes affär istället. Vi hade lite tråkigt och lekte med kopiatorn.. Haha. :P

Det kommer inte bli nådigt galet när vi flyttar ihop. Mohaha! Jag gillar det så jävla starkt. Fan vad bra det ska bli! 23 dagar kvar nu efter tolv. Ihh!

Jungfru..?

image93

Min egen Jungfru Maria. ;)

Ibland kan jag älska att prata religion på fester eftersom människor överlag har så mycket fördomar mot allt som har med tro att göra och det är kul att överbevisa dem. Jag är själv protestant och har valt det helt och hållet själv. Min pappa har inte varit med i Svenska kyrkan sen jag föddes och jag blev aldrig döpt när jag var liten. När jag kom hem och sa att någon från kyrkan hade varit i skolan och frågat om jag ville sjunga i deras kör sa mina föräldrar direkt "Det väljer du själv, du kan sjunga på musikskolan också om du hellre vill det". Det ville jag dock inte och sen dess har jag varit involverad i kyrkans värld till och från hela tiden.
Valde att konfirmera mig och därmed döpa mig som vuxen och valde därefter att vara konfirmandledare i ett år samtidgt som jag var med i en ungdomsgrupp i kyrkan. Det var otroligt lärorika upplevelser, inte bara på ett andligt plan.
Jag definierar min tro på mitt eget sätt, inte enligt någon norm som har satts upp för mig. Jag tror på ett högre väsen, därmed inte sagt att jag tror att detta väsen bestämmer mitt öde. Jag hittar vägledning i mig själv, men jag tror att min tro stärker mig på ett sätt som inte kan förklaras annat än andligt. Jag sätter inte min egen vilja åt sidan när jag väljer att vara kristen alltså.

Det blev mycket "val" och "tro" i det stycket, men jag hoppas att ni förstår mig?

Jag har mina änglar i Suzie och Elin och jag tror att dom också blir styrkta andligt.

Att jag sedan har läst både Religion A och B på gymnasiet och därför har insikt i andra religioner gör att jag känner att mina ord har en bakgrund och inte är indoktrinerade i mig. Jag vet mycket väl att religion kan och används frekvent som ett vapen av makthavare. Det är ett mycket lättare medel att sammanföra eller splittra människor än nationstillhörighet. Idag flyttas gränser dagligen och många vet knappt vilket land dem tillhör, men dem vet med stor säkerhet vilken religion dem tillhör. Att äckel-Bush säger "God bless America" efter varje tal till nationen tycker jag är vidrigt. Det är ett sätt att sammanbinda och hålla kvar ett folk i ett kort koppel, vilket religion inte ska eller borde handla om.

Nu har jag ont i handlederna och egentligen borde jag flyttpacka lite i köket..

Grill, rapsfält, motorcyklar och fotboll.

Kan det bli mer sommar?

Fredagen spenderade jag hemma, tänkte minsann vila mig frisk till lördagen, viktiga grejer som hände då ju. ;) Det gjorde att jag var galet pigg på lördagen, gick upp åtta och tvättade och följde sen med Suzie och hennes fina mamma på loppis i Gudmundtorp!

I lördags skulle jag träffat DC ute i Malmö ju, men vi sprang antagligen om varandra så vi lyckades inte ses. :( Jag och Janni hamnade däremot på en efterfest hos en biomedicinare. Herregud, att människor har ork att plugga i tio år för att uppnå något sånt. Och han funderade dessutom på att doktorera i det, vilket blir fyra år till. Galenpanna.

Söndag var vi på kalas hemma hos Elin med hela hennes släkt. Jag och Suzie kände oss lite bortkomna men vi fann oss nog rätt bra ändå. :P Smörgåstårta och grejer och härligt häng på balkongen när alla hade gått hem. Körde hem till mamma och blev bjudna på mat och sol på terassen med utsikt över Ringsjön.På vägen hem till Eslöv körde vi förbi ett rapsfält och Elin säger "Åhh, varför stannar man inte och springer bland rapsen?" Sagt och gjort, vi stannar och springer ut i den underbart varma försommarnatten. Som sagt, kan det bli mer sommar?

Igår åkte jag till Hässleholm och blev upplockad av Henke för att kolla på fotboll i Tjörnarp. Höörsderby mellan Tjörnarp och Maglasäte. Hehe. En av dom sämsta fotbollsmatcherna jag har sett, men mysigt var det iaf. Hem till Henke och grilla på terassen där också, träffade Love som bor i min gamla lägenhet. Henke var inte snål med tändvätskan men inte blev det någon glöd på kolen för det. :P

Hemma hos pappa och hälsade på i lördags också, där kom Staffan med sin sjukligt coola V-Rod. Ge mig nu ffs. Motorcykelkörkortet glänser, tar nog fan tag i det i sommar. :D

Ni får ursäkta mitt dåliga uppande, det är ju varmt ute och då sitter man inte vid datorn! :P



Det här är då min framtida sambo..

image85


Grillmästaren nummer ett, det är Stina det. ;)

Ohh, jag känner mig friskare idag! Då ska det bli utgång med Janni! Wiihooo! Smsade med DC igår, han har värsta volleybollturneringen idag men han ska ändå ut lite så att vi hinner ses. Ihh. :D

Jag gick upp åtta idag och började tvätta. Fattar ni hur seriös jag är? På en lördagmorgon? Jag börjar bli vuxen. Hemska tanke. En annan sak som jag och Suzie har märkt är att vi är så pass vuxna att vi går till Systemet en dag innan vi ska dricka, så är det inte lika lång kö och ingenting har hunnit ta slut. Vuxenpoääääng!

Nu är det loppis med Suzie och ligan som gäller!

Valborgsbilder såklart! ;)




Det var väl en sammanfattning. Det grillades påläggskorv, det dracks öl ur ölbong (jag drack också! En hel öl klarade jag. :P) och en grabb grävde ett hål i marken och jag och Suzie stod och tittade på honom och hans projekt jättelänge. Tillslut var han klar och vem trampar rakt ner i hålet först om inte Suzie? Haha. Valborg var bäst!

Bio med Suzie idag!

Suzie har fått en massa biobiljetter som går ut på söndag, alltså sa vi gå på så mycket bio vi bara kan nu! 15.20 idag ska vi se 21. Verkar riktigt bra faktiskt.

Jag och Stina pratar om när vi ska bo ihop och att vi ska försöka låta bli att ta hem grabbar och sängknaka så att den andra hör det. ;)

image77


Jag kommer sakna Frida. Om jag inte har sagt det innan? Så otroligt mycket. Vi har haft galet roligt den tiden vi har bott ihop! Hade gärna bott kvar här om lägenheten hade legat i Malmö ist. ;) Men hon ska ju bli sambo med sin Andreas om dom hittar en lägenhet så jag är bara glad för deras skull. Älskar dom båda två!

Ikväll är det maskerad.. Men om min förkylning inte har släppt innan dess så kommer det bli svårt för mig att vara så etusiastisk som jag vill. Jag gillar ju att klä ut mig!

Imorgon ska jag och Janni till Etagé tror jag. Träffa DC ju. ;)

Galet bra valborg!

Åhh, ja, fan vad bra allt har varit idag. Nu är jag hemma efter en lång taxiresa till jävla Eslöv. Men snart! Snart kan jag bara spatsera hundra meter hem. Så underbart det ska bli! :D

Stadsparksfylla är det bästa som finns. Att träffa Kurt och Ivar är fan bra det också! Jag saknar grabbarna ibland och dom sköna hängen vi hade på Golden i somras! I sommar är det samling igen. ;)

Nu ska jag sova galet hårt.

RSS 2.0