Råplugg..?

Jag försökte faktiskt. I ett par timmar när jag kom hem från skolan. Men fy fan! Det är helt absurt, när jag väl ska ha ett prov så försvinner all min kunskap rakt igenom högra örat. Puff sa det! Nu kan jag inte för mitt liv komma på enkla saker som hur man multiplicerar potenser. Vafan! Det är grejer jag kunde rabbla i sömnen förr! Ahhh, knäpp blir jag.

Nu hjälper det inte hur mycket jag än sitter vid böckerna, min hjärna har stängt av för dagen. Så är det bara. Fan. Jag måste få iaf ett G imorgon. Då blir jag glad. Ja. Faktiskt. Glad för ett G. Det är en ny tanke för mig.

Nuuu kommer snart MM! Men hans bil gillar icke mig. Så fort han ska köra för att hämta mig eller något annat som har med mig att göra så strejkar den. Jahapp. Men kommer gör han, även om han ska behöva låna någon annans bil. Så det så!

Mexicansk räkrätt står på spisen och ljusen är tända. Yeeees, we like.

Ingen lust!

Jag har så mycket som absolut NOLL lust att cykla till skolan idag. Fan. Nej. Jag vill inte. Men det bästa i det jobbiga är att jag själv är den som avgör det och då har jag ett väldigt långt men snabbt bråk i min hjärna och skolan vinner för det mesta. Om det är någon annan jag ska övertyga (läs: mamma när jag bodde hemma) så lyckas jag alltid med att få stanna hemmma, för jag är mästarmanipuleraren!

Inatt drömde jag att jag var på festival, skulle gissa att det var Hultsfred, det var lördag och jag hade inte ens gått och hämtat mitt festivalband i ingången. Folk tyckte ju att det var lite slött av mig, men brydde sig inte nämnvärt. Ungefär som det skulle varit i verkligheten alltså. Även om man åker dit med tanken att man ska se minst 20 band blir det i verkligheten max 10 och det vet alla.

Ja. Nä. Jag ska väl gå upp då. Jag skaaaa! Börjar om 55 minuter. Fan.

Men imorgon är proven över! Då jävlar ska det drickas ööööl!

Prov nr. 1 avklarat.

Pust! Första gången jag har ett prov som jag verkligen vill prestera bra på sen gymnasiet. Och det är ändå snart tre år sen.

Den där känslan innan man går in i salen och när man sätter sig ner och tittar igenom provhäftet har jag både fasat för och längtat efter. Jag är en av de få märkliga människor som gillar att skriva prov. Jag älskar att testa mig själv och därmed älskar jag att skriva prov. Speciellt högskoleprov! Särskilt för att det mäter kunskaper som man har lagt sig till med utan att "plugga". :)

Det här provet kändes bra, var i företagsekonomi förresten, en del idiotiska grejer som jag blandade ihop och löjligt lätta saker som hade försvunnit ur hjärnan (det var ju trots allt fyra veckor sen vi gick igenom det....) men överlag tror jag att det gick helt okej. Gissar på att det blev ett VG iaf. För det är ju ni intresserade av..?

På onsdag är det prov i Matte C. Alltså mitt viktigaste ämne. Det borde jag verkligen sitta och plugga inför just nu men nej. Jag tvättar istället. Var är mina prioriteringar?

Något som rör sig väldigt mycket i min hjärna just nu är det här med vänners bröder. Jag vet så väldigt väl att det kan vara både jobbigt och drygt när ens bror dejtar ens vänner, min bror har ju inte varit den mest försiktiga med det och lyckats både hångla upp och bli tillsammans med ett par av mina vänner så tro mig, jag vet känslan.
Det jag hoppas är att du inte är arg eller besviken på någon av oss, ingen av oss hade riktigt planerat att vi skulle trivas så bra tillsammans som vi gör. :P

För att förklara ovanstående stycke så kan jag berätta att den där Mystery Man är en väldigt kär väns bror och att jag har haft lagom mycket ångest för att det kanske inte är okej med henne. Samtidigt gillar jag honom så starkt att jag inte kan låta bli att träffa honom. Kläckte ur mig det till henne på antagligen värsta tänkbara sätt igårkväll, men jag gjorde det iaf. Och jag fick vad jag tror var ett okej från henne. Hoppas jag. Ja. Så var det med det.



Emma! Mitt finaste Mollshjärta! Fan! Se till att ta ledigt ffs! Indien är bara en kort flygresa bort! :D




Tänk er dom här två mongobarnen på en långresa..? Kan inte bli mycket bättre, nooooo no.

Jag känner mig omringad!

Pratade precis med Suzie en liten stund, MM har åkt iväg och jobbat i ett par timmar och då har jag ju lagom tråkigt..

Helt plötsligt ringer hans mobil! När jag inte vågade svara (vem skulle vågat det? Vi har dejtat i en vecka! :P) så ringde det i hans hemtelefon också! Jag står där, omringad av telefonsignaler, och säger till Suzie att jag får ringa henne lite senare ist. Kollar upp vad MM har för jobbnummer och ser att det faktiskt är han som ringer, så jag svarar. Han ville bara berätta att om jag ville ringa honom så skulle jag skicka ett sms först, annars kunde samtalet vidarekopplas till hans chefs hemnummer. Det var iofs rätt bra att veta. Kunde blivit en smuuuula jobbigt annars.

Det där med att svara i andras telefoner förresten. Försök att sätta upp ett par regler för det om ni kan? Jag föredrar nog helst att man aldrig svarar i min telefon fast jag inte är i närheten. Jag kan faktiskt ringa upp när jag kommer tillbaka. Det här kan ha och göra med att Stina en gång svarade i min telefon en söndag och en kille jag hade träffat kvällen innan ringer. Hon säger helt sonika "Neeeej, hon sitter på toa, hon får nog ringa dig om en stund istället!" Fnittrar med Elin och lägger på. Jo. Tack hjärtat. ;) Han hörde förresten aldrig av sig igen. Inte ens när jag skickade ett sms och förklarade att jag stod i duschen och att det var min roomie som hade svarat.

Nehejnej. Jag tänkte ju plugga lite nu när jag inte har någon att kramas med. Det gick ju bra. Kommer panikplugga imorgonkväll, jag vet så väl om det. Fan också.

Nu får den där mannen se till att komma tillbaka, jag är uttråkad!


Fy faaaan vad jag saknar värmen! Ge mig Turkiet igen. Ge mig Indien! Ge mig VAD SOM HELST UTOM DENNA KYLA!








Update; Ett par timmars jobb? Jo. Man tackar. MM kommer inte hem förrens typ fem inatt. Jaha. Här sitter jag...

Haha, lille Kiwi..

Fick precis en kommentar till inlägget "This is why I'm hot". Där står Kiwis namn utskrivet. Hehe. Det kommer upp som tredje resultat när man googlar hans namn, det hade han själv upptäckt nu. Det var ju lite roligt faktiskt. Lite. Lite..?

Ååååhh!! Jag har så tråkigt! Utomsocknes idag igen och har inte riktigt något sällskap nu i ett par timmar till. Sen ska det kollas på Benjamin Buttons och kramas, vilket gillas galet starkt, men som sagt. Säkert två timmar till innan det blir någon action av här. Lagade goood mat med the Mystery Man (kanske ska lägga mig till med att kalla honom MM..?) innan idag och hade en smått fartfylld middagskonversation. Sånt gillar vi. Jag gillar egentligen allt med att vara här, vi pratar om allt, trivs tillsammans och har jävligt roligt. Bara ett sånt faktum att vi inte har tittat på tv en enda gång när vi har träffats säger ganska mycket. Om man jämför med det enda jag har att jämföra (tidigare dejter och förhållanden) med så är det stooooor skillnad.

Åkt lastbil för första gången i mitt liv har jag gjort idag! Det var spännande att hoppa in och det var spännande att sitta högt upp. I två minuter. Sen var det ganska tråkigt. Hade jag inte haft MM att prata med så hade jag nog blivit galen efter bara någon timme. Det där är inget jobb jag kan tänka mig direkt.

Nähä! Om man skulle ta och terra Stina lite på msn..?

Ohh! Just det! Jag tänkte fan köra vit helg i helgen kanske..? Jag kommer ju inte dricka något idag, så det är bara att hålla sig imorgon också. Duuuuktig Christina.







Ibland pussar vi på stenhuvuden vid Svarta Bergen. Inget konstigt med det..

En liten roadtripajävel.

Igår var en av dom bästa dagarna på länge. När jag släpade mina otroligt tunga väskor upp till Pappa Kajs (Elins pappa alltså, men det är liksom det vi kallar honom..) kom jag att tänka på hur länge sen det var vi var tillsammans alla tre. Fyra veckor sen. Så kan det fan inte fortsätta. Vi tre tillsammans är en så oslagbar kombination att man inte borde låta den vänta så länge.

Upp till Tingsryd och några Svarta Berg bar det visst av. Elin kastade en stor sten på isen för att se hur tjock den var. Den var "bonnafrusen" som hon så fint la det. Stiftat bekantskap med Sisse Pella Olofa Gunnar som var stenarbetare vid Svarta Bergen. Vi har förundrats och förfasats över Brobyinvånarna och tittat på mycket lamm. Inte riktigt förstått var Hot Ellens ligger när det står "runt hörnet" på två sidor av en skylt.. Suttit på Biggans café och sett värsta polisingripandet på torget, en sliten kvinna blev stoppad av två poliser och stod kvar JÄTTElänge och ringde hela TVÅ telefonsamtal till någon.. Tur att vi hade front row-seats. Mamma Annika (Elins mamma, men ja. Ni har fattat.) mötte upp oss på Börjes och det var kramkalas och hon visade hur man handlade på Börjes som skulle vara någon sorts motsvarighet till Ullared. Nja. Om den frågan må det kanske debatteras lite, men tio par strumpor och en ny duk blev det minsann. Och en dubbelostochskinkbullemednågotkladdpå och vatten för 16 kronor. Det ni! Sen fick vi köra hem för Elin skulle få en soffa av min bror. Han är en snäll en den. Mycket tjusig är den måste jag säga. Efter all denna uppståndelse tyckte jag att det var himla skönt att krypa ner i Elins säng och försöka somna, hennes otroliga fisar till trots.
Under tandborstningen kommer denna fina replik från denna fina vän "Men! Man kan ju inte bajsa när man borstar tänderna! Det är ju som att bajsa när man badar!". Jo. Precis.







Imorse (för mig är det förmiddag nu förstår ni) gick jag upp 04.15. Varför? Jo ser ni, jag är inte den rikaste kvinna på denna sidan ekvatorn nu för tiden, eftersom jag har bestämt mig för att stå på egna ben och sånt där löjligt, så jag tiggde skjuts från Höör med min kära bror på väg till hans jobb. Bra löv.
Jag ringer honom när jag står vid infarten till hans innergård. Han säger att han inte har någon innergård. Jag svär väldigt högt ty jag är vid fel hus. Han bor inte där längre. Så går det när man tror att hjärnan fungerar klockan halv fem på morgonen.

Ikväll följer jag med brodern min till mellanskåne igen ty jag ska befinna mig utomsocknes ikväll igen. Som det kan gå mellan stockar och strån va?

Det här är förresten Klas. Han är en nyskapad vän som får vara med i gemenskapen på söndagsmiddagarna. Klas fick en egen liten tallrik med en klick potatismos, sås och en köttbulle. Han ligger för nuvarande i frysen och väntar spänt på nästa söndag då han får komma fram igen.







Lite för mycket.

Lite för mycket att skriva om, och då väljer jag att inte skriva alls. Ehh. Så funkar jag.

Onani med Elin har nått oanade höjder, jag tror att jag någon gång kommer kunna skriva en bok om våra långa samtal om detta ämne. Mer om detta senare i ett enskilt inlägg.

Jag åkte till Höör i tisdagförmiddags och gick ut och fick i två timmar med Elin i skogen. Jag har ju sportlov, då ska man ut och vältra sig i snön. På kvällen åkte jag, som Suzie uttryckte det, utomsocknes. Och det var mysigt. Trevligt. Roligt. Fånigt helt enkelt. Men oj vad jag gillar det. Oj oj oj.

Nu är det roadtrip på gång! Upp till Tingsryd, titta på några svarta berg och handla på Börjes.. Ja. Det är inte riktigt så att jag är så delaktig i valen av resmål, jag vill bara kramas med mina fina vänner. :)

Nu ska tanden borstas och termobrallorna på! Hopp!

Full fart!

Samtidigt som jag känner mig galet stressad och vill få allting fint till festen ikväll så gillar jag ändå det. Vi springer om varandra med pincetter och städgrejer och tar en klunk vin då och då. Stina och Stina. Vi är bäst. :D

Förbannade jävla grannhelvete.

Jag låg i soffan, tänkte läsa ut Flickan som lekte med elden och gå och lägga mig vid halv ett kanske. Nu undrar ni säkert varför jag då bloggar klockan tre på natten? Jodåserru, ikväll tyckte grannen ovanför oss att det var en jävla bra idé att starta fest vid halv två med singstar och dom mest tondöva människor jag någonsin varit med om, och då behöver jag bara lyssna på dom genom ett tjockt jävla betonggolv. Egentligen tycker jag mer synd om dom som faktiskt vistas där uppe och behöver lyssna på det utan ljudbarriär. Eller nejfan, det gör jag inte alls för dom vill dricka sig mer fulla och skräna och jag vill bara sova.

Nu kanske ni undrar ännu mer varför jag inte går upp och klagar? Jodåserru, att i det här huset klagar man inte när grannarna har fest. Iaf inte om man inte verkligen måste upp fyra timmar senare och absolut inte kan somna. För ser ni serru, det är på grund av det fenomenet som många av er kan festa här om helgerna och dessutom efterfesta till sex på morgonen ibland. Fenomenet att vi står ut med varandra på Amiralsgatan 30. Tjänster och gentjänster mina vänner.



Kåtheten har gått totalt överstyr.

Nu börjar jag faktiskt bli rädd för mig själv. Min mattelärare, som är typ 40-50 år gammal och inte särskilt fager på något vis, börjar verka obehagligt sexig i mina ögon. Överstyr. Kåthet. Ja.

Men dränker jag det i sprit? Nejdu! Jävla duktig jag är.

Snöstorm...?

Det är sånt man inte märker av när man bor inne i Malmö. Sisådär en tre centimeter snö ligger det på vår bakgård, på gatorna är där inte ett dugg snö. Och nu ska jag cykla till skolan och förbi Hemköp och hämta ut min sista skolbok innan jag cyklar vidare. Bläää. Kaaaaaallt! Vill inte! Ligga kvar i sängen? Jaaaaa! Men nej. Jag behöver gå på den här lektionen idag och imorgon, sen har jag faktiskt lov. Mohaha.

Event på fejjan gone crazy!

Det där lilla eventet Stina fixade till vår fest på lördag har helt ballat ur, någon har bjudit in ungefär 40 personer som varken jag eller Stina är vän med. Ehh. Vår adress står där. Tänk om det väller in en massa upphetsade singlar här på lördag och förväntar sig värsta organiserade festen?? Nej. Vi får nog kontrollera vem som faktiskt kommer innanför vår dörr på lördag.

Onani med Elin.

Jag funderar på att göra det till ett återkommande segment i min blogg, då det är något vi pratar om rätt ofta jag och min fina vän Elin.

Ikväll vid vårt godnattsamtal (ja, vi är ju för söta som ringer och säger godnatt till varandra nästan varje kväll) kom ämnet som vanligt upp.

Elin; Hur har det gått med kåtheten då?
Jag; Ahh, den försvinner fan inte. Jag gnuggar och gnuggar, men nej. Jag behöver kuk. Så är det bara.
Elin; Haha, ja, jag körde också en gnuggis innan, fick fan russinfingrar.
Jag; Hahaha, då jobbade du på bra alltså?
Elin; Ja, men njutningen blir ju faktiskt större då..
Jag; True that. Det är ju egentligen fusk att kolla på porr när man ska gnugga, då behöver man inte tänka.
Elin; Nej exakt. Latgnugg, det är det porr är till för.
Jag; Verkligen. Höjden av lathet=att inte ens komma på sina egna fantasier att onanera till.
Elin; Men det är rätt skönt det med ibland..

Och Stina tycker att hon har världens bästa vänner? Hehe. Jag tycker iaf att mina är bäst. Tur att vi har vänner som passar oss perfekt.

Kåt? Jo.

Helvete. Det här är helt absurt. Jag har aldrig varit såhär frustrerad och kåt i hela mitt liv. Eller jo, men då har jag kunnat göra något åt saken. Nu kan jag inte det och det äter fan upp mig. När det här helvetet är över, jag gissar på typ torsdag, så är jag upptagen fredag och lördagkväll, så då kommer det inte bli något liggande. J kommer inte få det lätt på söndag, det är det enda jag säger.

Singel-mingel och speed-dating på lördag gott folk, Dennis idé och vi älskar sådana idéer så vi nappade och Stina fixade event på fejjan. Vi (alla underbara singlar) måste också göra något på Alla hjärtans dag, inte sant? ;)

Nej. Det är inte okej.

Fuuuck det här! Jag har så jävla ont i hela kroppen och kan knappt resa mig från sängen för att hämta ett glas vatten. Helvetes jävla jävla fan. Jag har prov imorgon och även om jag vet att jag kan allt så måste jag fortfarande göra det, jag måste ta mig till skolan och faktiskt skriva provet.

Dessutom missar jag matten idag! Och det har jag prov på den 24, alltså bara en lektion kvar innan dess. Nej. Det här funkar inte. Stina måste bota mig när hon kommer hem från jobbet. Stina!!!! Kom in på mitt rum och bota mig när du läser det här!

Vad jag kommer hem till.



Jodå. Det är en morot med en kondom på. Stina och Ellen. Ni behöver hjälp. Men jag älskar er ändå. ;)

Ännu en mysig kväll.

Tja. Vad kan man säga? Två helmysiga kvällar har spenderats med J nu och jag gillar det starkt. Får väl se vart allt kommer ta vägen med det, men det känns riktigt bra just nu iaf. Nu är jag bara rädd att jag kommer tröttna, eftersom det verkar vara det jag gör efter ett tag med varenda grabb jag träffar.

Hemvändarhelgen.

Både jag och Stina bestämde oss för att vända hem till barndomstrakterna i helgen. Hon till Hörby och jag till Höör.

Det känns verkligen som man varvar ner totalt när man kommer ut hit och kan sitta på loftet och titta ut över ringsjön och plugga matte. Här är snö också! SNÖ!! Jag har inte sett snö på tre veckor. Jag behöver mycket snö när det är vinter. Det värmer mitt hjärta.

Nej. Nu har jag varit påväg att skriva det här i flera timmar och fastnat i matteböckerna istället.

Efter mitt första prov, då ska jag blogga ordentligt igen!

Sötaste Dennis!




Sötaste lilla sparven Dennis och jag på nyår!

Nu jävlar Katrin!

Det är lite sjukt hur mycket jag längtar tills jag får gå på en massa möten och nätverka på riktigt. Ni vet, när jag är färdigutbildad och har skapat ett av Sveriges snabbast växande företag från grunden.

Men det är väl ingen som har sagt att man inte får tjuvstarta? På fredag tar min styvfaster med mig på en nätverkslunch på Kramer. En massa representanter från internationella företag som träffas och utbyter råd och tjänster och visitkort. Jag blir helt pirrig i magen bara jag tänker på det! :D Att få möjligheten att börja lära sig hur man nätverkar redan nu (med "riktiga" människor och inte bara nån jävla lektion i skolan) är fan guld värt.

När jag sen stannar upp och försöker titta på det objektivt tänker jag "Vem skulle inte älska att få gå på en sån lunch??" Svaret i mitt lilla huvud blev "Hmm. Största delen av alla jag känner skulle antagligen tackat nej till det.." Tur då att det var jag som fick erbjudandet!

Rubriken syftar såklart på Katrin Zytomierska. Fan vad den tjejen är underbar! När jag väl har börjat plugga ska jag definitivt försöka få en praktikplats på Pure PR, det är exakt ett sånt företag jag vill starta när jag är färdig med min utbildning. Så nu jävlar Katrin. Snart kommer jag!




Bilden har inget med inlägget att göra, men jag ska börja ha en bild till varje inlägg... För det är ju kul....?

Helt otroligt starkt.

Skön dag med världens finaste sambo idag, satt på banken i en timme och flamsade med min PEZgrej och gick lite i stan och kollade, köpte fem vykort var i en liten skivaffär och jag köpte Depeches Construction Time Again och Speak and Spell i en annan skivaffär som ligger nedanför oss.

När jag kommer hem kollar jag igenom mina vanliga bloggar och hittar en länk som Pantéa har tipsat om hos 20initiativet. Jag har inte fällt en tår sen min faster gick bort. Inte en enda gång. Men nu gjorde jag det. Så otroligt starkt! Det är människor som honom som gör att man helt enkelt måste göra något med sitt liv, man har bara fått ett enda och det ska man fan göra det absolut bästa av.

http://www.maniacworld.com/are-you-going-to-finish-strong.html




Sen har jag förstått att det är bra om man har bilder med i sin blogg, sånt gillar folk. Det tänkte jag på när jag klädde på mig imorse och det blev en ovanligt lyckad outfit, inte sant?




Rutigt, randigt, blommigt och klackar till det. Ja, jag var nöjd minsann. Sen att det ser ut som om jag inte har något hår, det är en annan femma.



Förra helgen hade jag absolut inget att ha på mig så jag plockade ut lite random roliga kläder som jag inte använt på länge ur garderoben och helt plötsligt var jag en 50-talspinupa.


RSS 2.0