Suzie är min stjärna

Finfinaste Suzie bjöd mig på mat idag. Hur kunde hon veta att jag verkligen behövde något att äta?
Min fina middag igår åkte i soporna efter ett plötsligt infall av....jag vill säga dumhet för att inte verka som en galning. Dock vet ni redan att jag är galen, så varför bemöda sig. Jag blev en smula arg för att jag stått vid spisen i någon timme och sen inte hade någon att äta med. Tråkigt läge, men vad ska man göra?

Spenderat hela eftermiddagen och kvällen hos mina två stjärnor Suzie och Sami som sagt. Sami är förkyld.
Det vet vi ju alla att när en man är förkyld kan vi kvinnor inte ens ana smärtan i det. Försök inte ens nämna menssmärtor eller migrän. Nej nej! En mans förkylning är PAIN!
Låg med Suzie mellan benen (nej, era snuskiga, snuskiga människor, vi snaskar inte varandras kotte) och tittade på Oceans 13. Hon somnade efter en kvart och det var faktiskt väldigt mysigt att sitta där med sin bästis sovandes på sig. :P

Imorgon är en väldigt busy dag. I jämförelse med andra dagar menar jag såklart. Jag ska fika med Emelie som äntligen har kommit tillbaka från St.Tropez. Jävla sätt att lämna mig här hemma i regnet! Det kommer säkert ta hela för och eftermiddagen att gå igenom allt som har hänt i våra liv.
Klockan två ska jag träffa min älskade mamma och titta ut en symaskin till mig!! Wiiiwooo!! Min alldeles egna SYMASKIN!
Ohh, I'm so happy.
Om Frida är ledig på eftermiddagen ska jag dessutom dra med henne hit och demonstrera precis allt jag ska sy och ändra med mina kläder. Låter underhållande, eller hur babe? ;)

På fredag! Ohh mahh lord! Då blir det KB för hela slanten. Med den värsta partymaddårn i hela skåne. Ja, i hela Sverige egentligen. ^^ Molle is my one and only partymaddår. Kurt också iofs. Jöns, Ivar och Aldin med på ett hörn. Suzie är min lover for ever, följer du med bringar du mig så mycket glädje att jag kan spricka. Kanske lyckas dra med Camilla och Marika dit också, då blir det en night for the historybooks mina vänner! ;)

Nu är det strax Heroes, och som alltid när jag för ovanlighetens skull ska se på tv har jag förberett mig noga med fruktfat och digistivekex. :D

Håll er uppdaterade mina älskade vänner!

(Såhär såg det för övrigt ut en lördagförmiddag på årets Hultsfredsfestival. Kaj hade inte haft något guppande tält på hela festivalen och vi bestämde oss för att hjälpa honom på traven. Det blev mycket hångel, men tyvärr inget guppande. En liten 15årig kille var ganska intresserad. Det var iofs efter att skylten "Kyss Kaj = få en shot - Ha sex med honom = få hela flaskan" kom upp. ^^ Det är förövrigt jag som sitter längst ner i vänstra hörnet. Bilden hittades på Rockpartys hemsida under "Härliga människor på festivalen")


image10




Kommentarer
Postat av: suze

suze gillar sova på chrille. chrille vara skön suze tänka sömnen i. övrigt är att du torde vara negress alternativt en mycket besudlad white chick med tanke på kulören på din spiror på bilden.
MAN UNDRAR JU VAR MAN UMGÅS MED.

2007-09-12 @ 21:49:07
Postat av: Molle

DU är min partymaddår!! vi är bäst och jag saknar dig som ett helvete! få den foten fixad för snart ska vi ut och röja .

2007-09-17 @ 13:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0